Karabach – Saint-Étienne 0:0 (kon.) | Limassol – Zürich 3:2 (kon.) | Mönchengladbach – Villarreal 1:1 (kon.)
Brugge – Turín 0:0 (kon.) | Kodaň – Helsinki 2:0 (kon.) | Partizan – Tottenham 0:0 (kon.)
Besiktas – Asteras 1:1 (kon.) | Salzburg – Celtic 2:2 (kon.) | D. Záhreb – Giurgiu 5:1 (kon.)
Eindhoven – Praia 1:0 (kon.) | Panathinaikos – FK Dinamo Moskva 1:2 (kon.) | Dnipropetrovsk – Inter 0:1 (kon.)
Liége – Rijeka 2:0 (kon.) | Sevilla – Feyenoord 2:0 (kon.) | Everton – Wolfsburg 4:1 (kon.)
Lille – FK Krasnodar 1:1 (kon.) | YB Bern – Slovan Bratislava 5:0 (kon.) | Neapol – Sparta Praha 3:1 (kon.)
FCSB – Aalborg 6:0 (kon.) | Rio Ave – D.Kyjev 0:3 (kon.) | Fiorentina – Guingamp 3:0 (kon.)
Solún – Minsk 6:1 (kon.) | Met. Charkov – Trabzonspor 1:2 (kon.) | Légia Varšava – Lokeren 1:0 (kon.)
koniec
Partizan Belehrad
0:0 (0:0)
Tottenham Hotspur
Štvrtok 18.09.2014, 19:00 • Štadión Partizana, Belehrad • Európska liga
Predzápasové kurzy
     
    Gól nepadol napokon ani v druhom polčase, oba tímy tak získali do tabuľky po bezgólovej remíze 0:0 po jednom bode! Videli sme celkom zaujímavý zápas, škoda len, že nepadol nejaký gól. Oba tím mali po jednej veľkej šanci, hrali aktívne, miestami tlačili domáci a miestami hostia. Zrejme je tak remíza spravodlivá.

    S týmto konštatovaním sa s Vami lúči Miroslav Revaj, želám príjemný zvyšok večera a úspešný zajtrajší posledný pracovný deň. Dovidenia a dočítania pri ďalších prenosoch.

    Ostaňte dnes ešte nášmu portálu verný, od 21:05 sa hrajú ďalšie zápasu Európskej ligy, obzvlášť pre Slovákov sa oplatí ostať dnes dlhšie hore, od 21:05 si zmeria Slovan Bratislava sily so švajčiarskym Young Boys Bern na jeho pôde! (20:56:16)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    V závere nadstaveného času sa lopty zmocnil domáci tím, ktorý sa nikam neponáhľa a pomaly rozbieha svoju útočnú akciu. Hostia sa vrátili dozadu, domáci sa však zrejme ku ohrozeniu brány hostí nestihnú dostať.
     
    90+1
    Pri lopte sú aj naďalej futbalisti hostí, ktorí v týchto chvíľach sú oveľa aktívnejšie a držia aj častejšie loptu, to ich však do útočnej akcie dostať akosi nemôže. Domácich perfektným. napádaním kazia hosťom čo sa len dá.
     
    90
    Hlavný rozhodca Alon Yefet pridal ešte 3 minúty, ktoré už štvrtý náhradný rozhodca Yehiel Levy Haluba ukázal na svetelnej tabule!
     
    89
    Hostia sú aj naďalej nútení kombinovať na svojej polovičke, zrejme podniknú ešte nejakú veľkú útočnú akciu, pochopiteľne ak sa im podarí cez domácich futbalistov prebiť sa.
     
    88
    Pri lopte sú aj naďalej futbalisti Tottenhamu Hotspur, ale domáci tím ich perfektne vysoko napáda a vytláča ich tak zo svojho priestoru. V závere zápasu je tak mierna aktivita na strane hostí.
     
    87
    Hostia sa teraz častejšie dostávajú do útočných akcii, domáci ich tak aj časti faulujú. Záver zápasu sa už pomaličky, ale isto blíži, určite nás čakajú ešte zaujímavé chvíle zápasu.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Luka (Partizan Belehrad).
     
    85
    Striedanie v tíme Partizan Belehrad: z ihriska odchádza Grbić, prichádza Luka.
     
    83
    Domáci však mohli ostať v pokoji, priamy kop napokon za hostí zahrával Kane, ktorý napálil loptu len do dobre postaveného múru. Hostia však pri lopte ešte ostanú.
     
    82
    Hostia si svojou útočnou aktivitou práve teraz vybojovali zaujímavý priamy kop. Domáci sa tak musia teraz brániť a mať sa na veľkom pozore.
     
    81
    Ani domácemu tímu z následného rýchleho brejku jeho center nevyšiel, Vertonghen poslal loptu hlavou do bezpečia. Oba tímy sa snažia v závere zápasu hrať útočný futbal, čo je veľmi sympatické.
     
    80
    Hostia z tohto útoku vyťažili len nepresný center, o ktorý sa postaral Bentaleb, lopta končí len v rukaviciach domáceho brankára Lukača.
     
    79
    Ďalšia útočná akcia domáceho tímu, Lazović však nedokázal v pokutovom území niečo vymyslieť s dlhým pasom na neho. Lopta tak pre hostí, ktorí sa už rozbiehajú smerom dopredu. Domáci tak rýchlo upaľujú späť.
     
    78
    Pomaly sa nám blíži záverečná desaťminútovka zápasu, v ktorej sa zvyčajne láme chlieb. Stále sme v tomto zápase gól nevideli, kto vie, či sa ho aj dočkáme. Dovolím si povedať, že remíza 0:0 by vzhľadom na priebeh zápasu bola spravodlivá. Ostáva však ešte nejaký čas, oba tímy sa určite budú snažiť streliť gól a výrazne sa tak priblížiť ku víťazstvu.
     
    76
    Tak toto bola veľmi zaujímavá akcia a šanca domáceho tímu! Hostia zrejme na chvíľu zaspali pri bránení, nechali do 16-tky preniknúť úplne voľného Lazovića, ten bol však z uhla a tak miesto strely zvolil center, ktorý dopadol ku Ilićovi, ten však loptu nedokázal poslať do brány hostí! Veľká škoda pre domáci celok.
     
    75
    Hostia však napokon vymysleli len nepresnú prihrávku do 16-tky domáceho tímu, lopta sa tak vráti na kopačky Partzianu, ktorý smeruje za ďalšiu útočnou akciou. Hostia sa tak musia rýchlo vrátiť späť.
     
    74
    Loptu po dokope brankára Llorisa získali na svoje kopačky hostia a pomaly rozbiehajú svoju ďalšiu útočnú akciu v zápase. Domáci sa už stihli vrátiť vypomôcť obrane a čakajú, čo hostia na nich vymyslia.
     
    73
    Rohový kop zahral domáci tím celkom slušne, po odhlavičkovaní lopty, o čo sa postaral niekto z hostí sa dostal ku strele Pantić, ale mieril len veľmi nepresne.

    Miroslav Revaj

    Góly:

    Karty:   57. B.Ilić (PAR), 86. Luka (PAR) – 34. Townsend (TOT), 50. Davies (TOT)


    Partizan Belehrad: Lukač – Volkov, Vulićević, Stanković, Ćirković, B. Ilič, Grbić, Drinčić, S. Ilić(K), Pantić, Lazović.
    Náhradníci: Kljajić – Petrović, Ninković, A. Živković, Marković, Luka, Fofana.

    Tottenham Hotspur: Lloris(K) – Vertonghen, Naughton, Fazio, Davies, Lennon, Paulinho, Townsend, Stambouli, Bentaleb, H. Kane.
    Náhradníci: Vorm – Chiricheş, Dier, Lamela, Eriksen, Capoue, Soldado.

    Rozhodca: Alon Yefet – Amihay Yehoshua Mozes, Mahmud Mahagna – Yehiel Levy Haluba (všetci ISR)