Karabach – Saint-Étienne 0:0 (kon.) | Limassol – Zürich 3:2 (kon.) | Mönchengladbach – Villarreal 1:1 (kon.)
Brugge – Turín 0:0 (kon.) | Kodaň – Helsinki 2:0 (kon.) | Partizan – Tottenham 0:0 (kon.)
Besiktas – Asteras 1:1 (kon.) | Salzburg – Celtic 2:2 (kon.) | D. Záhreb – Giurgiu 5:1 (kon.)
Eindhoven – Praia 1:0 (kon.) | Panathinaikos – FK Dinamo Moskva 1:2 (kon.) | Dnipropetrovsk – Inter 0:1 (kon.)
Liége – Rijeka 2:0 (kon.) | Sevilla – Feyenoord 2:0 (kon.) | Everton – Wolfsburg 4:1 (kon.)
Lille – FK Krasnodar 1:1 (kon.) | YB Bern – Slovan Bratislava 5:0 (kon.) | Neapol – Sparta Praha 3:1 (kon.)
FCSB – Aalborg 6:0 (kon.) | Rio Ave – D.Kyjev 0:3 (kon.) | Fiorentina – Guingamp 3:0 (kon.)
Solún – Minsk 6:1 (kon.) | Met. Charkov – Trabzonspor 1:2 (kon.) | Légia Varšava – Lokeren 1:0 (kon.)
koniec
PAOK Solún
6:1 (4:0)
Dinamo Minsk
Štvrtok 18.09.2014, 21:05 • Stadio Toumbas (Thessaloníki) • Európska liga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:05.
     
    Pekný štvrtkový večer Vám prajem a vítam Vás pri zápase skupinovej fázy Európskej Ligy UEFA. V dnenšom stretnutí na seba narazia PAOK Solún a FC Dinamo Minsk.

    PAOK Solún

    Solún sa do skupinovej fázy druhej najvyššej európskej súťaže dostal cez moldavský FC Zimbru. Na pôde súpera síce prehral 0:1, no doma už žiadne prekvapenie nedopustil a víťazstvom 4:0 si zabezpečil miestenku v tohtoročnej skupinovej fáze Európskej Ligy UEFA. V tomto zápase skóroval aj náš reprezentant Róbert Mak, keď v 79. minúte zvyšoval už na 3:0. V skupine K sa PAOK okrem dnešného súpera ešte stretne aj s Fiorentinou a Guingampom. V domácej súťaži sa tomuto tímu zatiaľ darí, po troch kolách sa nachádza na 2. mieste tabuľky so ziskom 7 bodov.

    FC Dinamo Minsk

    Minsk mal na rozdiel od jeho dnešného súpera o niečo náročnejší postup do skupinovej fázy Európskej Ligy UEFA. Najprv sa mu podarilo pomerne hladko prejsť cez fínsky tím Myllykosken Pallo, následne postúpil cez rumunský CFR Kluž a v poslednom vyraďovacom kole zvládol portugalský CD Nacional Funchal. Minsku nevyšiel vstup do novej sezóny, v domácej súťaži totiž v prvom kole podľahol Šachťoru Soligorsk na domácej pôde 1-4 a tak si na prvý bodový zápis v domácej sezóne bude musieť počkať.
     
    Favoritom dnešného zápasu bude domáci tím, potvrdzujú to aj kurzy stávkových kancelárii na jednotlivé výsledky dnešného duelu. Na víťazstvo domáceho celku sa kurz pohybuje okolo hodnoty 1,65, na remízu 3,65 a na výhru hostí až 5,20.
     
    Úvodné zostavy:

    PAOK Solún: Glykos – Raţ, Katsikas, Miguel Vitor, Skondras – Tziolis – Kaçe, Tzandaris – Mak, Athanasiadis, Salpingidis
    Náhradníci: Giakoumis – Spyropoulos, Pozatzidis, Martens, Kitsiou, Papadopoulos, Golasa

    FC Dinamo Minsk: Gutor – Veretilo, Bangura, Palitsevich, Karpovich – Simović – Nikolić, Voronkov – Stasevich, Dja Djedjé, Udodji
    Náhradníci: Ignatovich – Molosh, Rassadkin, Diomandé, Figueredo, Kontsevoy, Adamović

    Rozhodca: Gestranius – Heininen, Alakare (všetci FIN).
     
    Hráči obidvoch tímov už vychádzajú na hraciu plochu, domáci tím bude hrať v čierno-bielych pruhovaných dresoch, zatiaľ čo hostia nastúpia v modrom.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodnej rozohrávky sa zhostili domáci hráči, tí to na úvod skúšali dlhou nakopávanou loptou po pravom krídle, tá ale neslávila úspech a lopta skončila na kopačkách bieloruského tímu.
     
    2
    Ani tomu sa ale zatiaľ nedarí prejsť do útočnej fázy, Nikolić na ľavom krídle stratil loptu, ktorú si teraz držia domáci hráči.
     
    3
    Tí získavajú prvý rohový kop v zápase, keď Salpingidis neúspešne centroval z pravého krídla.
     
    4
    PAOK dal gól! A predstavte si, je z toho gól! Na letiacu loptu si pred bránou najvyššie vyskočil Raţ, ten sa ale k zakončeniu nedostal. Naopak, NEMANJA NIKOLIĆ, ktorý bránil Raţa nešťastne loptu tečoval a prekonal tak bezmocného Gutora.
    NIKOLIć - 1:0
     
    5
    Tak toto je veľmi zlý štart pre Minsk, hráči sa teraz určite budú snažiť vyrovnať skóre v čo najkratšej dobe.
     
    6
    Hostia to skúšali po pravom krídle, Udodji sa ale nedostal cez brániaceho Kaçeho. Domáci tím zatiaľ podáva solídny výkon nielen v útoku, ale aj v obrane.
     
    7
    Hra sa však predsa len udržiava na polovici Solúnu, aj keď sa lopta nachádza v pomerne veľkej vzdialenosti od brány, takže o prípadnom ohrození Glykosa nemôže byť ani reč.
     
    8
    Tempo hry aj naďalej zostáva pomerne mierne, hostia si momentálne vymieňajú loptu len na svojej vlastnej polovici ihriska.
     
    9
    Skondras dobre zakročil na pravom krídle a zastavil tak prenikajúceho Veretila. Hra sa pomaly presúva do okolia stredového kruhu.
     
    11
    PAOK dal gól! Minsk znova v obrane zaváhal a je z toho druhý gól v sieti Gutora! Kaçe prudkým centrom našiel pred bránu nabiehajúceho si STEFANOSA ATHANASIADISA, na ktorého akosi obrana pozabudla, navyše prihrávku mal jednoznačne zablokovať pravý obranca. Nestalo sa tak a Athanasiadis z prvej nedal Gutorovi najmenšiu šancu zasiahnuť. 2:0.
    ATHANASIADIS - 2:0
     
    12
    Tak toto je fantastický začiatok skupinovej fázy pre grécky tím, uvidíme či sa dočkáme ďalšieho výprasku bieloruského tímu, BATE Borisov totiž včera v Porte utrpel debakel 0:6.
     
    13
    Hráči Minsku totiž pôsobia veľmi laxne, pred útočiacimi hráčmi len cúvajú, navyše sa ani len nesnažia o nejaký pressing.
     
    14
    Athanasiadis to teraz skúsil individuálne, napokon ho v strede ihriska zastavila až trojica obrancov v modrých dresoch.
     
    15
    Domáci tím získava ďalšiu štandardnú situáciu, znova budú zahrávať rohový kop. Uvidíme, čo z toho bude, z toho prvého totiž padol úvodný gól zápasu.
     
    16
    PAOK dal gól! Tak toto je neuveriteľné, PAOK Solún vedie už 3:0! Po nacvičenom signále loptu pred bránu poslal Raţ a STEFANOS ATHANASIADIS hlavou strieľa svoj druhý gól v zápase! 3:0.
    ATHANASIADIS - 3:0
     
    17
    Minsk je zrelý na uterák a to ešte neubehla ani úvodná dvadsaťminútovka. No vyzerá to tak, že sa dnes máme na čo tešiť.
     
    18
    A už mohlo byť 4:0! Mak prešiel cez dvojicu hráčov na pravom krídle, loptu naservíroval presne pred bránu Athanasiadisovi, tomu ale hetrik v priebehu siedmych minút výborným zákrokom vychytal Gutor.
     
    19
    Udrieť tentoraz bude môcť bieloruský tím, ten bude po faule na Dja Djedjého zahávať priamy kop z veľmi výhodnej pozície.
     
    20
    Ten sa hráčom Minsku nepodarilo využiť, no situáciu si po ďalšom nedovolenom zákroku na hráča v modrom drese zopakujeme, avšak tentoraz to bude z menej výhodnej pozície.
     
    21
    Letiaci center si postrážil Glykos a loptu skryl do svojich rukavíc. Domáci hráči upokojujú hru a s rozohrávkou sa príliš nenáhlia.
     
    22
    Raţ sa pri prechode do útoku dostal do kolízie s Dja Djedjém, hráči si to očividne chceli medzi sebou vydiskutovať, oddeľuje ich až rozhodca.
     
    23
    Hra sa presťahovala opäť pred pokutové územie Minsku, hráči operujú skôr na krídlach a center pred bránu sa im zatiaľ poslať nepodarilo.
     
    24
    Čierno-bieli si teraz v útoku trošku nerozumeli, Kaçe mal snahu vysunúť Maka, ten ale jeho zámer nepochopil a lopta skončila za postrannou čiarou.
     
    25
    Dja Djedjé sa takmer vinou nepresnej rozohrávky domácich hráčov ocitol v šanci na skórovanie, lopta mu však v rozhodujúcej chvíli odskočila a nestihol tak zakončiť tak ako by chcel.
     
    26
    Dja Djedjé sa dostával do ďalšej príležitosti, v súboji s Katsikasom si pomohol rukami a píska sa tak útočný faul.
     
    27
    A znova Dja Djedjé, tentoraz sa ocitol v postavení mimo hry.
     
    28
    PAOK dal gól! Demolácia Minsku pokračuje! Po centri Maka sa do zakončenia z ťažkého uhla dostal Raţ. Jeho strelu stihol Gutor len vyraziť presne na kopačky STEFANOSA ATHANASIADISA, ktorý tak kompletizuje svoj dnešný hetrik!
    ATHANASIADIS - 4:0
     
    29
    S Minskom to už vyzerá naozaj veľmi zle, obrana bieloruského tímu je dnes naozaj katastrofálna, hráči svojmu gólmanovi vôbec nepomáhajú.
     
    30
    Do šance sa napokon dostali aj hostia, Dja Djedjé po prihrávke z pravého krídla zakončoval v sklze vysoko nad bránu.
     
    31
    Následne v útoku zozadu nepekne fauloval Simović, ktorý za svoj zákrok uvidí aj prvú žltú kartu v zápase.
     
    32
    Gréci kombinujú na polovici Minsku, zatiaľ ďaleko od brány, domáci tím však má pohodlný náskok a tak sa už toľko nemusí tlačiť pred bránu.
     
    33
    Tréner Zhuravel sa situáciu snaží zachrániť striedaním už v 33. minúte, z ihriska odchádza Dja Djedjé, toho na trávniku nahradí Adamović.
     
    34
    Tak uvidíme, či zmena v zostave prinesie oživenie hry hostí a prípadné skorigovanie výsledku.
     
    35
    Zatiaľ to tak nevyzerá, domáci hráči sa momentálne zdržujú pred vlastnou bránou, do rozohrávky zapájajú aj Glykosa, ktorý sa dosiaľ v bráne príliš nezapotil.
     
    36
    Možno si Glykos zachytá teraz, Minsk po obrannom zákroku Skondrasa získava rohový kop.
     
    37
    Glykos si predsa len zachytal, zo vzduchu totiž stiahol letiacu loptu a hneď ju rozohrával na nabiehajúcich si spoluhráčov.
     
    38
    Tým sa v útoku ani tentoraz príliš nedarilo, Mak neprešiel cez dobre brániaceho Voronkova.
     
    39
    Hostia to po dlhšej dobe vyskúšali dlhou nakopávanou loptou, tentoraz po pravom krídle, Udodji bol už v postavení mimo hry, čo neušlo pozornému oku postranného rozhodcu.
     
    40
    Obrovskú príležitosť zahodil Salpingidis! Tomu totiž z pravého krídla ako na podnose loptu naservíroval Tzandaris, no Salpingidis nám síce predviedol krásnu rybičku, ale z bezprostrednej vzdialenosti bránu minul!
     
    41
    Domácich hráčov to však až tak mrzieť nemusí, začala sa nám posledná päťminútovka riadnej hracej doby prvého polčasu a PAOK Solún vedie až prekvapivo jasne 4:0.
     
    42
    Je vidieť, že aj napriek tomuto luxusnému náskoku domácim futbalistom hra stále chutí a stále sa snažia o ďalšie ohrozovanie brány.
     
    43
    A ďalšia veľká príležitosť na zvýšenie skóre! Po priamom kope Tzandaris opäť sklepával pred bránu, kde si tentoraz nabehol Athanasiadis, toho ale výborne vychytal Gutor.
     
    44
    V závere polčasu to hostia skúšali dlhočiznou prihrávkou na Stasevicha, ten sa v momente prihrávky nachádzal za posledným obrancom, takže sa píska ofsajd.
     
    45
    Na pravom krídle si prvý raz v zápase loptu dlhšie na svojich kopačkách podržal striedajúci Adamović, ten sa zbavil dvojice hráčov, prihral loptu ďalej, no spoluhráči ju okamžite stratili. Adamović sa na nich právom hnevá a poriadne na nich nakričal.
     
    45+1
    Štvrtý rozhodca nám signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby sa bude nadstavovať ešte jedna extra minúta.
     
    45+1
    Prvý polčas sa dohrával na polovici domáceho celku, Udodji to s bojovnosťou na ľavom krídle trošku prehnal a dopustil sa útočného faulu.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Polovica duelu je za nami, na hráčoch Minsku je vidieť, že by najradšej na druhý polčas ani nenastúpili. Po prvých 45 minútach totiž zásluhou vlastného gólu Nikolića a hetriku Athanasiadisa Minsk prehráva už 0:4. Domáci tím ma na ihrisku jasnú prevahu, svojho súpera takmer do ničoho nepúšťa. Uvidíme, či sa to zmení v druhom polčase, ktorý začne zhruba o 22:07.
     
    Hráči obidvoch tímov dnes po druhý raz opúšťajú svoje šatne, o malú chvíľu pokračujeme.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas sa nám začal, počas prestávky registrujeme jedno striedanie a to na domácej strane, na druhý polčas už nenastúpi Róbert Mak, toho na ihrisku nahradí Papadopoulos.
     
    47
    Obidva tímy tak majú k dispozícii ešte po dve striedania, druhý polčas sa hra zdržiava najmä v okolí stredového kruhu, kde nemá ani jeden z tímov vyslovenú prevahu.
     
    48
    Prvý raz sa do kontaktu s loptou dostal striedajúci Papadopoulos, ten o loptu bojoval pri pravej rohovej zástavke, odcentrovať, ani vybojovať rohový kop sa mu nepodarilo.
     
    49
    Solún následne zahrával priamy kop, z toho napokon nič nebolo, Minsk sa oslobodil bez väčších problémov.
     
    50
    PAOK dal gól! Netrvalo to dlho a Gutor vyťahuje loptu zo svojej siete aj v druhom polčase! Skondras z pravej strany poslal pred bránu prudkú loptu k nej sa dostal DIMITRIOS PAPADOPOULOS, ktorý chladnokrvne zavesil pod brvno a zvyšuje už na 5:0!
    PAPADOPOULOS - 5:0
     
    51
    O víťazovi je už zrejme jasné, otázkou je skôr to, s akou nádielkou dnes odcestuje Minsk domov.
     
    52
    Skóre mohol znížiť Adamović, ten z pravej strany mieril taktiež pod brvno, Glykos sa ale teraz blysol pohotovým zákrokom a loptu vyrazil na roh.
     
    53
    Ten si hráči ešte zopakovali, pred bránou následne nastal menší chaos, nikto nevedel kde je lopta. Napokon sa našla takmer na bránkovej čiare, kde ju včas zachytil Glykos.
     
    54
    Na opačnej strane loptu výborne na pravom krídle vybojoval Athanasiadis, ten ju následne posielal na hranicu pokutového územia, odkiaľ vystrelil Kaçe. Ten ale loptu netrafil ideálne a netrafil tak ani bránu.
     
    55
    Hra sa znova presunula do strednej časti ihriska, kde lopta pomerne často mení majiteľa.
     
    56
    Prichádza druhé striedanie na strane Minsku, z ihriska tentoraz odíde Voronkov, jeho miesto zaujme Figueredo.
     
    57
    O loptu sa aj naďalej bojuje v strede ihriska, v súbojoch sa začína pritvrdzovať, na zemi sa po vzdušnom súboji ocitol Athanasiadis, nevyzerá to ale vážne, bude môcť v hre pokračovať.
     
    58
    Po kratšom prerušení sa v hre opäť pokračuje, hráči ešte mali potrebu si niečo vydiskutovať, celú debatu prerušuje hlavný rozhodca.
     
    59
    Sympatickou strelou, avšak do stredu brány sa prezentoval Simović, Glykos všetko videl a tak s jej chytením nemal problém.
     
    60
    Na domácich hráčoch je vidieť že sa už viac – menej šetria, začali hrať s väčšou rozvahou a už sa toľko netlačia pred bránu Gutora.
     
    61
    Po pravom krídle to predsa len skúšal Skondras, ocitol sa však v postavení mimo hry a tak bude od brány rozohrávať Gutor.
     
    62
    A znova Skondras, tentoraz sa ofsajdu vyhol, dokázal aj odcentrovať, center bol však tečovaný mimo hracej plochy a tak uvidíme roh pre PAOK.
     
    63
    Ten sa bude musieť opakovať pre faul Simovića, čo je však dôležitejšie Simović v súboji s Katsikasom hráča za dres za čo vidí druhú žltú kartu a tím aj červenú!
     
    64
    Hostia sa ubránili, no zaplatili za to pomerne vysokú cenu, niekto bude musieť za Simovića v strede poľa zaskočiť.
     
    65
    Po jednom zo vzdušných súbojov sa na zemi ocitol Stasevich, ten sa drží za hlavu, ale aj on vyzerá byť v pohode a v zápase bude môcť pokračovať.
     
    66
    Athanasiadis vyštartoval do rýchleho útoku, toho zozadu sklzom zostrelil Nikolić za čo automaticky prichádza žltá karta.
     
    67
    Solún strieda druhý raz v zápase, z ihriska za mohutného potlesku odchádza hetrikový hrdina Athanasiadis, ktorého vystrieda Golasa.
     
    68
    Na ihrisku vidíme čoraz viac faulov, čo je zvláštne, keďže teraz keď už je o víťazovi prakticky rozhodnuté sa už tak tvrdo hrať nemusí.
     
    69
    Karpovich je ďalším faulujúcim hráčom, nepríjemný úder do kolena schytal Tzandaris. Na ihrisku tak zrejme svoju úlohu zohrávajú aj nervy.
     
    70
    Domáci hráči na hranici pokutového územia hrajú takmer na jeden dotyk, za takéhoto stavu si už dovolia veľa, o to to má obrana Minsku ťažšie.
     
    71
    Celá akcia napokon vyšla vniveč, pretože prihrávka na Papadopoulosa bola príliš prudká a skončila mimo hracej plochy.
     
    72
    Domáci celok strieda posledný krát v zápase, na posledných cca 20 minút na ihrisko vybehne Spyropoulos, ktorý vystrieda Raţa.
     
    73
    Hostia sa ešte snažia spraviť niečo s výsledkom zápasu, čierno-bieli ale poctivo bránia a chcú Glykosovi dopriať čisté konto.
     
    74
    Salpingidis na pravom krídle inkasoval nepríjemný šľapák, čo si očividne hlavný rozhodca nevšimol, keďže sa faul nepíska.
     
    75
    Stasevich mal snahu nabehnúť si na letiacu loptu na ľavom krídle, jeho snahu zastavil postranný arbiter, ktorý odmával ofsajd.
     
    76
    Z veľkej vzdialenosti šťastie vyskúšal Golasa, jeho prudká strela preletela tesne nad brvnom.
     
    77
    Šľapák v strede ihriska tentoraz inkasoval Adamović, ten sa zo zeme zdvíha len ťažko, navyše s bolestivou grimasou na tvári.
     
    78
    Jeden faul strieda druhý, hra sa tak pomerne často prerušuje, takže príliš oku lahodiaci futbal teraz nesledujeme.
     
    79
    FC Dinamo Minsk dáva gól! Ako blesk z čistého neba prichádza gól do siete Solúnu! Na pravej strane loptu získal NEMANJA NIKOLIĆ , ten si Glykosa položil na zem a pohodlne zakončil do prázdnej brány. Ten tak aspoň odčinil vlastný gól z prvého polčasu.
    NIKOLIć - 5:1
     
    80
    Hostia a prebudili príliš neskoro, sám si loptu potiahol až do šestnástky Stasevich, ten však už zakončoval z pomerne ťažkého uhla a aj preto trafil iba bočnú sieť.
     
    81
    Hra aj naďalej pokračuje pred šestnástkou Solúnu, domáci hráči od gólu Papadopoulosa púšťajú súpera až nebezpečne blízko brány, čo sa im už raz vypomstilo.
     
    83
    Tzandaris sa ešte pokúšal o nejaký ten útok, na ľavom krídle mu ale lopta ušla za postrannú čiaru a tak vhadzovať bude súper.
     
    84
    Tentoraz sa domáci hráči do útoku vôbec neponáhľajú, loptu si vymieňajú len pred vlastným pokutovým územím a vyčkávajú na koniec zápasu.
     
    85
    Na ten si ale budú musieť počkať ešte minimálne 5 minút, Adamović sa medzitým ocitol v ďalšom ofsajde. Na tie je to momentálne 1:6.
     
    86
    Zápas sa očividne už len dohráva, sem tam domáci hráči podniknú menší útok, tie im v posledných minútach ale nevychádzajú.
     
    87
    Posledné striedanie v zápase znamená, že zápas sa predčasne končí pre Udodjiho, toho vystrieda Rassadkin.
     
    88
    V závere druhého polčasu ešte budú mať domáci hráč možnosť na zvýšenie svojho skóre, získavajú totiž priamy kop.
     
    89
    PAOK dal gól! Sprvu to nevyzeralo, že by sa mal hráčom vydariť, následne však Papadopoulos našiel na pravom krídle úplne voľného THEOFANISA TZANDARISA, ktorý sám zoči voči Gutorovi nezaváhal a zvyšuje zrejme na konečných 6:1.
    TZANDARIS - 6:1
     
    90
    Začala sa nám posledná minúta riadnej hracej doby, uvidíme, koľko minút navyše nechajú rozhodcovia bieloruský tím trápiť sa.
     
    90+1
    Napokon to budú ešte extra 2 minúty navyše.
     
    90+1
    V nadstavenom čase ešte predsa len uvidíme priamy kop pre Solún, po nepeknom faule Nikolića, ten zaň kľudne mohol vidieť žltú kartu, no zrejme pomohlo aj to, že okamžite svojho protihráča ratoval a pomohol mu vstať.
     
    90+2
    Domáci hráči ešte vyskúšali signál, na konci ktorého bol Tziolis, jeho strela z voleja ale mieri mimo.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované, Solún dnes víťazí 6:1 a Minsk je tak druhým bieloruským tímom, ktorý v európskej súťaži druhý deň po sebe inkasuje 6 gólov v jednom zápase. Okrem vlastného gólu Nikolića sa až trikrát presadil Athanasiadis, po jednom góle pridali aj Papadopoulos a Tzandaris. Samotný Nikolić zaznamenal aspoň čestný úspech, keď v 79. minúte znižoval na 1:5. Inak Solún takmer celý čas zápas kontroloval a tak dnes zaslúžene zvíťazil.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a niekedy nabudúce dovidenia. (22:58:07)

    Andrej Marienka

    Góly: 4. Nikolić (vla.), 11. Athanasiadis, 16. Athanasiadis, 28. Athanasiadis, 50. Papadopoulos, 89. Tzandaris – 79. Nikolić

    Karty:   31. Simović (DMN), 66. Nikolić (DMN)   63. Simović (DMN)


    PAOK Solún: Glykos – Raţ, Katsikas, Miguel Vitor, Skondras – Tziolis – Kaçe, Tzandaris – Mak, Athanasiadis, Salpingidis
    Náhradníci: Giakoumis – Spyropoulos, Pozatzidis, Martens, Kitsiou, Papadopoulos, Golasa

    Dinamo Minsk: Gutor – Veretilo, Bangura, Palitsevich, Karpovich – Simović – Nikolić, Voronkov – Stasevich, Dja Djedjé, Udodji
    Náhradníci: Ignatovich – Molosh, Rassadkin, Diomandé, Figueredo, Kontsevoy, Adamović

    Rozhodca: Gestranius – Heininen, Alakare (všetci FIN)