Liberec – Košice 3:2 (kon.) | SaiPa – Vítkovice 4:3 (3:1 po s.n.) | IFK Helsinky – Krefeld 6:1 (kon.)
Vålerenga – Vienna 1:2 (kon.) | Villach – Briançon 4:1 (kon.) | Mannheim – Kuopio 3:1 (kon.)
Zlín – Fribourg 2:3 (po pr.) | Bern – Třinec 0:4 (kon.) | Zug – Ingolstadt 3:2 (kon.)
Stavanger – Tappara 2:1 (2:1 po s.n.) | Färjestad – Zürich 4:3 (po pr.) | Frölunda – Ženeva 7:3 (kon.)
Sparta Praha – Växjö 5:4 (kon.) | Skellefteå – SønderjyskE 4:1 (kon.)
koniec
Bílí Tygři Liberec
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
HC Košice
Štvrtok 04.09.2014, 17:30 • Tipsport Aréna, Liberec • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je koniec. Košičania aj do tretice prehrali najtesnejším možným rozdielom a v tabuľke tak nemajú ani bod. Najbližší zápas nášho majstra je na pláne v sobotu práve proti Libercu, a to v Steel aréne.

    S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme ešte krásny zvyšok dňa. Za pozornosť ďakuje Veronika Pancuráková. (19:49:44)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:52
    Košičania sa sami dostali von z útočnej tretiny a to bude zrejme ich koniec v tomto zápase. Liberec smeruje za tromi bodmi.
     
    59:39
    Tak toto bolo poriadne tesné! Lašák puk vôbec nemal pod kontrolou a iba mu poskakoval vo vlastnom bránkovisku. Košickí hokejisti sa ho tam pokúšali všemožne dorážať, no napokon sa im to nepodarilo a Liberec je stále vo vedení.
     
    59:16
    Košičania ale boli z vlastnej útočnej tretiny vytlačení a späť sa nevedia dostať. Liberec musí iba brániť.
    Jenčík - 3:2
     
    58:49
    Košický gólman je na striedačke, Košičania hrajú v šestici.
     
    58:36
    Košický tréner Anton Tomko si berie oddychový čas. Po ňom ostane Melicherčík ešte na striedačke, vhadzovať sa bude v stredovom kruhu.
     
    58:36
    Košice dali gól!

    Košičania sú späť v hre! RICHARD JENČÍK si nakorčuľoval pred bránku, dostal prihrávku do medzikružia a jeho prudkú ranu zastavila až sieť za Lašákom. Asistencia: Gabriel Spilar.
     
    58:23
    Domáci hokejisti puk iba nahodili na zadný mantinel v útočnej tretine a odišli striedať. Nikam sa ponáhľať nemusia.
     
    57:49
    Liberec v útoku opäť zabojoval. Postaral sa o to Vitásek, ktorý ale vystreliť vôbec nedokázal. diváci sa začínajú nudiť.
     
    57:35
    Puk lieta zo strany na stranu, ale chcelo by to akúkoľvek súvislejšiu akciu. Lašák si poradil s tvrdým nahodením d modrej čiary bez akýchkoľvek problémov.
     
    56:59
    Košičanom sa nedarí využiť akúkoľvek pozíciu pred Lašákovou bránkou a skóre sa stále nemení. Hostia sú stále aktívni.
     
    56:28
    Slovenský tím sa z ničoho nič dostal k skvelej prihrávke priamo pred bránkou Lašáka. Puk smeroval z hokejky hráčov Liberca priamo na Sojčíkovu čepeľ, no Lašák si dal veľký pozor.
     
    55:41
    Lašák vôbec nevedel, kde má puk! Košičania mohli byť po rýchlom prechode po pravej strane späť v hre, no Jenčíkova strela napokon skončila niekde vo výstroji libereckého brankára.
     
    55:16
    Domáci hokejisti sa stále pokúšajú ohroziť Melicherčíka. V tomto prípade ich ale zastavil iba ofsajd na útočnej modrej čiare.
     
    54:49
    Priestor na ľadovej ploche dnes dostáva aj útočník Hrnka, ktorý sa do štyroch útočných trojíc nezmestil. Pred bránkou Lašáka síce odviedol kus dobrej práce, ale zakončiť nedokázal.
     
    54:02
    Brankár Lašák prerušil hru po tom, čo sa až dvaja jeho súperi natlačili pred svätyňu a pokúsili sa niečo vymyslieť. Nasledovať bude komerčná prestávka.
     
    53:29
    Liberec sa musel na moment stiahnuť pred vlastnú bránku a nasledujúca rozohrávka skončila iba zakázaným uvoľnením.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 12. Filippi (Bulíř), 33. Vitásek (Vampola), 47. Vlach (Urban) – 26. Bartoš (Jenčík, Philipp), 59. Jenčík (Spilar)


    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Schwarz) – Voráček, Škoula, Výtisk (C), Vitásek, Derner, Gřegořek(A), Plutnar – Bartek (A), Krenželok, Bulík – Valský, Filippi, Bulíř – Vampola, J. Vlach, Urban – Jonák, Kica, Jass
    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Cebák, Jánošík, Černák, Philipp, Drgoň, Klouček, Štrbák (C) – Lapšanský, Kolena, Bartánus – Spilar (A), Bartoš, Jenčík – Bicek (A), Češík, Zagrapan – Stupka, Chovan, Sojčík – Hrnka

    Rozhodca: Koch (SUI), Šindler (CZE) – Jelínek (CZE), Pešek (CZE)