Metallurg Magnitogorsk – D. Moskva 6:1 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
6:1 (3:1, 2:0, 1:0)
Dynamo Moskva
Streda 03.09.2014, 15:00 • Metallurg Aréna, Magnitogorsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:55
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Je definitívne rozhodnuté, tri body za víťazstvo dnes ostanú v Magnitogorsku! CHRIS LEE mal voľný priestor na modrej čiare a vyriešil to účelne a jednoducho – vystrelil príklepom, Višnevskij clonil Lazušinovi, ktorý toho veľa nevidel a zbadal puk až v ľavom hornom rohu svojej brány!
    Asistencie : Danis Zaripov, Jan Kovář
     
    37:13
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    SERGEJ MOZYAKIN dosahuje hetrik a posiela svoj tím do štvorgólového vedenia! Trestné strieľanie zrealizoval chladnokrvne a presne – sťahovačkou do forehandu si trochu položil Lazušina a pohodlne zasunul puk k jeho pravej žrdi!
     
    21:23
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!

    Neuveriteľné, Metallurg už vedie o tri góly a navyše po úplne nevinnej akcii! JAROSLAV KOSOV len tak nahodil puk spoza brány, Lazušin bol pri pravej žrdi veľmi neistý a sám si zrazil puk tesne za bránkovú čiaru! S hosťami to začína vyzerať veľmi zle..
    Bez asistencie.
     
    14:14
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!

    SERGEJ MOZYAKIN je dnes nezastaviteľný, získava tretí kanadský bod a strieľa tretí gól! Lee od ľavého mantinelu nahral puk do jazdy Mozyakinovi, ten mal pred sebou obrancu a Jerjomenka, obrancu si kľučkou položil na ľad, Jerjomenka si sťahovačkou vytiahol do strany a pohodlne zakončil do odkrytej brány!
    Asistencie : Chris Lee, Jan Kovář
     
    11:53
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!

    Nádherný gól a priam klasická akcia z dielne Mozyakin-Zaripov! Sergej Mozyakin mal pod kontrolou puk na ľavom kruhu, pozrel sa, počkal a presnou krížnou nahrávkou našiel na protiľahlom kruhu DANISA ZARIPOVA, ktorý to napálil do odkrytej brány!
    Asistencie : Sergej Mozyakin
     
    02:55
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!

    Tak to je úvod ako z veľkej knihy! Sezóna KHL začína famózne a veľmi rýchlo je vyrovnané! Danis Zaripov si prebral puk pred bránkoviskom, chrbtom k bráne poslal nahrávku na pravú stranu, kde bol SERGEJ MOZYAKIN a po nádhernej sťahovačke zavesil ponad betón Jerjomenka!
    Asistencie : Danis Zaripov, Jan Kovář
     
    02:34
    Dinamo Moskva dalo gól!

    Prvá presilovka v sezóne rezultuje v prvý gól novej sezóny! A strieľa ho Dinamo – hráči hostí podnikli peknú kombináciu, dostali sa do pásma, kde bol proti nim jediný obranca a Tereščenko nahral pred bránu, kde sa od korčulí FILIPA NOVÁKA odrazil puk za bránkovú čiaru! Kopnutie úmyselné nebolo, gól platí!
    Asistencie : Alexej Tereščenko

    Góly a asistencie: 3. Mozyakin (Kovář, Zaripov), 12. Zaripov (Mozyakin), 15. Mozyakin (Lee, Kovář), 22. Kosov, 38. Mozyakin (t.s.), 54. Lee (Zaripov, Kovář) – 3. Novák (Tereščenko)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Antipin, Birjukov, Mozyakin, Zaripov, Kovář – Chabarov, Lee, Brent, Platonov, Potechin – Bereglazov, Ibragimov, Kosov, Kamenev, Yakutsenya – S.Tereščenko, Timkin, Pare, Shafigulin, Yunkov
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Višnevskij, Korjagin, Kokarev, Gorovikov, Mosalyov – Jalasvaara, Solovjov, Karsums, Daugaviňš, Cvetkov – Novák, Robinson, A.Tereščenko, Pestuško, Karpov – Brjukvin, Žerdev, Babenko, Glazačev

    Rozhodca: Odinš, Konstantin – Sivov, Šeljanin