Metallurg Magnitogorsk – D. Moskva 6:1 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
6:1 (3:1, 2:0, 1:0)
Dynamo Moskva
Streda 03.09.2014, 15:00 • Metallurg Aréna, Magnitogorsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:58
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Maxim Pestuško si v útočnom pásme podržal protihráča, za čo inkasuje menší trest.
     
    57:13
    V závere je tu šanca hostí na skorigovanie – zahrajú si presilovku. Danis Zaripov sekol Robinsona, za čo inkasuje menší trest.
     
    53:55
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Je definitívne rozhodnuté, tri body za víťazstvo dnes ostanú v Magnitogorsku! CHRIS LEE mal voľný priestor na modrej čiare a vyriešil to účelne a jednoducho – vystrelil príklepom, Višnevskij clonil Lazušinovi, ktorý toho veľa nevidel a zbadal puk až v ľavom hornom rohu svojej brány!
    Asistencie : Danis Zaripov, Jan Kovář
     
    50:46
    Je tu jedna z posledných šancí Dinama na zníženie stavu. Pri útočnej snahe fauloval Denis Platonov, za sekanie si odsedí menší trest.
     
    46:29
    A mohlo byť znížené! Traja útočníci Dinama vyšachovali domácu obranu, keď si puk v medzikruží prebral Babenko a presnou prihrávkou našiel na ľavej strane Žerdeva, Košečkin sa neúspešne naťahoval po puku, pred odkrytou bránou však naň nedosiahol ani Žerdev!
     
    44:59
    Tlak domácich trvá, Brent na modrej priťukol Ibragimovi, ktorý vystrelil na bránu, pred Lazušinom sa mlelo viacero hráčov a puk poskakoval pred bránou, nakoniec sa od korčulí jedného z brániacich hráčov odrazil tesne mimo ľavej žŕdky!
     
    44:31
    Antipin – Lee – Mozyakin – Kovář...a na konci miesto očakávaného gólového konca brankár Lazušin! Puk smeroval po vymenovanej osi, až Mozyakin prihral presne pred bránu Kovářovi, Lazušin sa tam skvele presunul a na čiare zázračne zakročil.
     
    43:19
    Zadák Dinama Matt Robinson vyhodil puk mimo ľadovej plochy, keďže to bolo vo vlastnej obrannej tretiny, sú z toho 2 minúty za zdržovanie hry a presilovka domácich.
     
    43:12
    Nádherná kombinácia, a ako už dnes tradične, bol pri nej Sergej Mozyakin. Vkorčuľoval do pásma, nahral krížne Kovářovi, ten sa to ešte snažil vyšperkovať spätnou prihrávkou práve na Mozyakina, ktorý vystrelil z prvej, Lazušin so šťastím vyrazil betónom!
     
    40:23
    Dinamo začalo tretinu v presilovke, ktorá sa ešte znásobí! Tim Brent hákoval protihráča na modrej čiare, hostia vo vyše minútovej presilovke 5 na 3!
     
    39:36
    V závere tretiny ešte presilovka hostí. Vladislav Kamenev je vylúčený za sekanie, je tu jedna z posledných šancí hostí na návrat do zápasu.
     
    37:13
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    SERGEJ MOZYAKIN dosahuje hetrik a posiela svoj tím do štvorgólového vedenia! Trestné strieľanie zrealizoval chladnokrvne a presne – sťahovačkou do forehandu si trochu položil Lazušina a pohodlne zasunul puk k jeho pravej žrdi!
     
    37:12
    Ihneď po návrate Chabarova na ľad sa do samostatného úniku dostal Mozyakin, ktorý využil chybu Nováka na modrej čiare, pri postupe na bránu bol Mozyakin faulovaný a tak nasleduje trestné strieľanie!
     
    35:03
    Chabarov v predchádzajúcej situácii hákoval Kokareva, inkasuje za to menší trest a my uvidíme druhú presilovku hostí v krátkom slede!
     
    32:00
    Sily na ľade sa vyrovnajú! Za sekanie si na trestnú lavicu sadá Denis Platonov!
     
    30:51
    Krásna presilovková kombinácia domácich, Mozyakin spred brány ešte nahral na ľavú stranu Zaripovovi do podobnej pozície, ako pri druhom góle, teraz strelu Zaripova z prvej famózne lapačkou zastavil Lazušin!
     
    30:16
    Za hákovanie je vylúčený Cvetkov, domáci majú šancu pridať ďalší gól v presilovke!
     
    30:16
    Obrovská šanca domácich! Pri signalizovanom vylúčení strieľal od modrej Lee, Lazušin vyrazil len pred seba, kde mohol dorážať Bereglazov, pred odkrytou bránou sa už ale nestihol zorientovať a zakončil veľmi nedôrazne.
     
    27:59
    Na druhej strane to už mohol byť piaty gólový kúsok! Junkov perfektne potiahol puk do pásma, počkal na Parého, ktorému to nahral presne do jazdy pred bránu, útočník domácich to skúsil razantnou strelou, Lazušin vyrazil!
     
    21:23
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!

    Neuveriteľné, Metallurg už vedie o tri góly a navyše po úplne nevinnej akcii! JAROSLAV KOSOV len tak nahodil puk spoza brány, Lazušin bol pri pravej žrdi veľmi neistý a sám si zrazil puk tesne za bránkovú čiaru! S hosťami to začína vyzerať veľmi zle..
    Bez asistencie.
     
    21:23
    Po nevinnom nahodení spoza brány skončil puk pri pravej žrdi, zrejme za brankárom Lazušinom, vyzerá to na gól! Nasleduje ešte konzultácia s video-rozhodcom.
     
    21:11
    Dinamo samo ponúka domácim šance! Hráči hostí totiž mali puk pod kontrolou a mohli ho jednoducho vyhodiť, miesto toho ho stratili na modrej čiare, čo využil Kovář, prešiel do pásme a krížnou prihrávkou našiel na pravom kruhu Mozyakina, ten atakoval hetrik, jeho tvrdú strelu nakoniec kryl presúvajúci sa Lazušin!
     
    19:10
    Metallurg v presilovke 4 na 3! Za držanie je vylúčený Solovjov.
     
    18:30
    Sily na ľade sa vyrovnajú! Mosalyov z Dinama si pridržal Yakutsenyu, za či inkasuje menší trest.
     
    17:51
    Rinat Ibragimov sekol protihráča, za čo inkasuje menší trest. Dinamo môže v závere tretiny znížiť v presilovke!
     
    14:14
    Jerjomenko to už v bráne nevydržal, a po troch inkasovaných góloch ho strieda Alexander Lazušin!
     
    14:14
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!

    SERGEJ MOZYAKIN je dnes nezastaviteľný, získava tretí kanadský bod a strieľa tretí gól! Lee od ľavého mantinelu nahral puk do jazdy Mozyakinovi, ten mal pred sebou obrancu a Jerjomenka, obrancu si kľučkou položil na ľad, Jerjomenka si sťahovačkou vytiahol do strany a pohodlne zakončil do odkrytej brány!
    Asistencie : Chris Lee, Jan Kovář
     
    13:18
    Ďalšia nebezpečná presilovková kombinácia, Zaripov našiel zadovkou Antipina, ktorý bol v dobrej pozícii pred Jerjomenkom, v krátkosti času ale nedokázal zakončiť dostatočne presne a brankár hostí tak vyrazil betónom.
     
    12:38
    Už štvrtý hráč je dnes vylúčený za útočný faul. Za hákovanie je vylúčený útočník hostí Maxim Karpov. Magnitogorsk bude môcť zvýšiť svoj náskok v presilovke.
     
    11:53
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!

    Nádherný gól a priam klasická akcia z dielne Mozyakin-Zaripov! Sergej Mozyakin mal pod kontrolou puk na ľavom kruhu, pozrel sa, počkal a presnou krížnou nahrávkou našiel na protiľahlom kruhu DANISA ZARIPOVA, ktorý to napálil do odkrytej brány!
    Asistencie : Sergej Mozyakin
     
    10:44
    Tak hostia svoj útok sami zastavili. Jurij Babenko zbytočne hákoval v útočnom pásme, za čo si na 2 minúty sadá na trestnú lavicu.
     
    08:06
    Uvidíme druhú presilovku Dinama, pripomínam, že tú prvú moskovký tím využil na gól. Jan Kovář inkasuje menší trest za hákovanie.
     
    02:55
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!

    Tak to je úvod ako z veľkej knihy! Sezóna KHL začína famózne a veľmi rýchlo je vyrovnané! Danis Zaripov si prebral puk pred bránkoviskom, chrbtom k bráne poslal nahrávku na pravú stranu, kde bol SERGEJ MOZYAKIN a po nádhernej sťahovačke zavesil ponad betón Jerjomenka!
    Asistencie : Danis Zaripov, Jan Kovář
     
    02:34
    Dinamo Moskva dalo gól!

    Prvá presilovka v sezóne rezultuje v prvý gól novej sezóny! A strieľa ho Dinamo – hráči hostí podnikli peknú kombináciu, dostali sa do pásma, kde bol proti nim jediný obranca a Tereščenko nahral pred bránu, kde sa od korčulí FILIPA NOVÁKA odrazil puk za bránkovú čiaru! Kopnutie úmyselné nebolo, gól platí!
    Asistencie : Alexej Tereščenko
     
    01:06
    Uvidíme prvú presilovku v sezóne, 2 minúty za sekanie inkasuje útočník domácich Sergej Mozyakin.

    Góly a asistencie: 3. Mozyakin (Kovář, Zaripov), 12. Zaripov (Mozyakin), 15. Mozyakin (Lee, Kovář), 22. Kosov, 38. Mozyakin (t.s.), 54. Lee (Zaripov, Kovář) – 3. Novák (Tereščenko)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Antipin, Birjukov, Mozyakin, Zaripov, Kovář – Chabarov, Lee, Brent, Platonov, Potechin – Bereglazov, Ibragimov, Kosov, Kamenev, Yakutsenya – S.Tereščenko, Timkin, Pare, Shafigulin, Yunkov
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Višnevskij, Korjagin, Kokarev, Gorovikov, Mosalyov – Jalasvaara, Solovjov, Karsums, Daugaviňš, Cvetkov – Novák, Robinson, A.Tereščenko, Pestuško, Karpov – Brjukvin, Žerdev, Babenko, Glazačev

    Rozhodca: Odinš, Konstantin – Sivov, Šeljanin