Metallurg Magnitogorsk – D. Moskva 6:1 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
6:1 (3:1, 2:0, 1:0)
Dynamo Moskva
Streda 03.09.2014, 15:00 • Metallurg Aréna, Magnitogorsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:58
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Maxim Pestuško si v útočnom pásme podržal protihráča, za čo inkasuje menší trest.
     
    57:13
    V závere je tu šanca hostí na skorigovanie – zahrajú si presilovku. Danis Zaripov sekol Robinsona, za čo inkasuje menší trest.
     
    50:46
    Je tu jedna z posledných šancí Dinama na zníženie stavu. Pri útočnej snahe fauloval Denis Platonov, za sekanie si odsedí menší trest.
     
    43:19
    Zadák Dinama Matt Robinson vyhodil puk mimo ľadovej plochy, keďže to bolo vo vlastnej obrannej tretiny, sú z toho 2 minúty za zdržovanie hry a presilovka domácich.
     
    40:23
    Dinamo začalo tretinu v presilovke, ktorá sa ešte znásobí! Tim Brent hákoval protihráča na modrej čiare, hostia vo vyše minútovej presilovke 5 na 3!
     
    39:36
    V závere tretiny ešte presilovka hostí. Vladislav Kamenev je vylúčený za sekanie, je tu jedna z posledných šancí hostí na návrat do zápasu.
     
    35:03
    Chabarov v predchádzajúcej situácii hákoval Kokareva, inkasuje za to menší trest a my uvidíme druhú presilovku hostí v krátkom slede!
     
    32:00
    Sily na ľade sa vyrovnajú! Za sekanie si na trestnú lavicu sadá Denis Platonov!
     
    30:16
    Za hákovanie je vylúčený Cvetkov, domáci majú šancu pridať ďalší gól v presilovke!
     
    19:10
    Metallurg v presilovke 4 na 3! Za držanie je vylúčený Solovjov.
     
    18:30
    Sily na ľade sa vyrovnajú! Mosalyov z Dinama si pridržal Yakutsenyu, za či inkasuje menší trest.
     
    17:51
    Rinat Ibragimov sekol protihráča, za čo inkasuje menší trest. Dinamo môže v závere tretiny znížiť v presilovke!
     
    12:38
    Už štvrtý hráč je dnes vylúčený za útočný faul. Za hákovanie je vylúčený útočník hostí Maxim Karpov. Magnitogorsk bude môcť zvýšiť svoj náskok v presilovke.
     
    10:44
    Tak hostia svoj útok sami zastavili. Jurij Babenko zbytočne hákoval v útočnom pásme, za čo si na 2 minúty sadá na trestnú lavicu.
     
    08:06
    Uvidíme druhú presilovku Dinama, pripomínam, že tú prvú moskovký tím využil na gól. Jan Kovář inkasuje menší trest za hákovanie.
     
    01:06
    Uvidíme prvú presilovku v sezóne, 2 minúty za sekanie inkasuje útočník domácich Sergej Mozyakin.

    Góly a asistencie: 3. Mozyakin (Kovář, Zaripov), 12. Zaripov (Mozyakin), 15. Mozyakin (Lee, Kovář), 22. Kosov, 38. Mozyakin (t.s.), 54. Lee (Zaripov, Kovář) – 3. Novák (Tereščenko)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Antipin, Birjukov, Mozyakin, Zaripov, Kovář – Chabarov, Lee, Brent, Platonov, Potechin – Bereglazov, Ibragimov, Kosov, Kamenev, Yakutsenya – S.Tereščenko, Timkin, Pare, Shafigulin, Yunkov
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Višnevskij, Korjagin, Kokarev, Gorovikov, Mosalyov – Jalasvaara, Solovjov, Karsums, Daugaviňš, Cvetkov – Novák, Robinson, A.Tereščenko, Pestuško, Karpov – Brjukvin, Žerdev, Babenko, Glazačev

    Rozhodca: Odinš, Konstantin – Sivov, Šeljanin