Leverkusen – Hertha 4:2 (kon.) | Wolfsburg – Frankfurt 2:2 (kon.) | Brémy – Hoffenheim 1:1 (kon.)
Stuttgart – Kolín nad Rýnom 0:2 (kon.) | Hamburger – Paderborn 0:3 (kon.) | Schalke – Bayern 1:1 (kon.)
koniec
Hamburger SV
0:3 (0:1)
SC Paderborn 07
Sobota 30.08.2014, 15:30Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Rozhodca nenadstavil ani minútu a videli sme jasný triumf hostí. Favorizovaný domáci celok nedokázal zúžitkovať svoje šance, a tak musí k bodovému zisku pogratulovať iba súperovi.

    S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme ešte krásny zvyšok soboty. (17:18:44)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90
    Prebieha posledná minúta riadnej hracej doby. Za stavu 3:0 je v podstate rozhodnuté a tri body si odnesú hostia.
     
    88
    Pred nami sú posledné minúty tohto stretnutia. Na hracej ploche sa skutočne nedeje nič zaujímavé a diváci začínajú opúšťať štadión.
     
    87
    Na trávniku je už všetko rozhodnuté. Paderborn má stretnutie pod kontrolou, a tak v absolútnej pohodičke iba zvýšil svoje vedenie.
     
    86
    SC Paderborn 07 dáva gól!
    Nenápadný vysoký center z polovice ihriska našiel v šestnsátke úplne voľného MORITZA STOPPELKAMPA, ktorý nemal problém loptu ihneď skrotiť a napáliť do siete.
     
    85
    Pred nami sú záverečné minúty tohto polčasu, ale na trávniku už zrejme presný zásah neuvidíme. Aj keď domácim sa snaha uprieť nedá, hostia majú všetko pod kontrolou.
     
    84
    Striedanie v tíme SC Paderborn 07: z ihriska odchádza Vrančič, prichádza Vucinovic.
     
    83
    Ak rátame aj predpokladaný nadstavený čas, tak sa nám práve začína posledná desaťminútovka tohto duelu. Lopta je stále na kopačkách domácich, ktorí sa pokúšajú o návrat do zápasu.
     
    82
    Obrovská šanca domáceho tímu! prudká prihrávka z ľavej strany našla v šestnástke dobre nabiehajúceho Iličeviča, ktorý ale v rýchlosti poslal loptu iba do brankára hostí.
     
    81
    Hamburger je veľmi aktívny, za čo bol odmenený rohovým kopom. Po ňom síce lopta letela do vápna, ale tam ju nik z hráčov v bielych dresoch nezasiahol.
     
    80
    Domáci hráči už musia byť zo situácie poriadne frustrovaní. Loptu sa aj teraz pokúšali zaviesť do šestnástky po ľavej strane, ale boli iba čistým spôsobom veľmi pozorne odstavení.
     
    78
    Druhý polčas sa nám nezadržateľne blíži ku koncu a na trávniku už nevidíme nič dychvyrážajúce. Stupňuje sa tlak domáceho tímu, ktorý ale cez defenzívu súpera vôbec nevie zakončiť.
     
    77
    Striedanie v tíme SC Paderborn 07: z ihriska odchádza Bakalorz, prichádza Kutschke.
     
    76
    Lopta lieta v okolí stredového kruhu a Hamburgu sa nedarí dostať ju do útoku. Hosťujúci tím sa už nemusí nikam ponáhľať, a tak sa s prehľadom bráni.
     
    75
    Ostrzolek je po svojom nástupe na trávnik veľmi aktívny. Domáci tím ho tam bezpochýb poslal aby ešte rozmútil vodu, no zrejme je už neskoro.
     
    74
    Loptu rozohral Ostrzolek, ale jeho center úspešný nebol. Hosťujúci hráči ho s prehľadom odvrátili už na bližšej žrdi.
     
    73
    Na trávniku je už zrejme o všetko rozhodnuté, no domáci tím sa s tým zmieriť rozhodne nechce. Hamburger to skúsil prechodom po ľavej strane a vybojoval aspoň rohový kop.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 30. Kachunga, 69. Vrančič, 86. Stoppelkamp


    Hamburger SV: Adler – Diekmeier, Westermann, Djourou, Jansen – Arslan, Iličevič – Badelj, Behrami, van der Vaart (C) – Lasogga
    Náhradníci: Drobný – Ostrzolek, Tah, Stieber, Jiráček, Rudņevs

    SC Paderborn 07: Kruse – Hünemeier (C), Ziegler, Wemmer, Strohdiek – Bakalorz, Vrančić – Stoppelkamp, Brückner, Koç – Kachunga
    Náhradníci: Lueck – Heinloth, Rupp, Vucinovic, Ducksch, Kutschke

    Rozhodca: Dankert – Rohde, Seidel