Chievo – Juventus 0:1 (kon.) | AS Rím – Fiorentina 2:0 (kon.)
koniec
AS Rím
2:0 (1:0)
ACF Fiorentina
Sobota 30.08.2014, 20:45 • Stadio Olimpico, Rím • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas bol o trošku nudnejší než ten prvý. Hostia hrali síce lepšie a aj aktívnejšie ako v prvom polčase, ale gól streliť nedokázali. Viac krát podržali svoje tímy aj obaja brankári. V závere zápasu už v samotnom závere nadstaveného času útočili hostia do plných a tak ostali v zadu odkryté miesta, čo využil Gervinho a upravil tak na konečných 2:0 pre domácich.
    Góly: 28. Nainggolan, 90+3. Gervinho.

    To je už z tohto prenosu všetko. Prajem pekný zvyšok už neskorého sobotného večera. Dovidenia a dočítania pri ďalších prenosoch. (22:46:50)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
    GERVINHO - 2:0
     
    90+3
    AS Rím dal gól!

    Hostia hrali už absolútny vabank, všetko sústredili do útoku a tak sa otvorili zadné vrátka pre domáci tím, čo sa im aj podarilo využiť a dávajú definitívu v zápase 2:0! Kto iný ako dnes veľmi aktívny domáci GERVINHO si zaslúžil tento gól. Teraz si úlohy s Nainggolanom vymenili, Nainggolan poslal presný prihrávku za obranu hostí, do nájazdu na bránu hostí sa dostal Gervinho, položil si brankára a do prázdnej brány poslal loptu – 2:0!
     
    90+2
    Loptu síce majú na kopačkách hostia, ale smerom dopredu sa dostať nemôžu. Domáci si pohodlne bránia jednogólový náskok.
     
    90
    Hlavný rozhodca nadstavuje ešte tri minúty!
     
    89
    Žltú kartu dostává Aquilani (ACF Fiorentina).
     
    88
    Domáci tím sa dostal do rýchleho brejku a po aktivite v 16-tky hosti získava rohový kop. Z jeho exekúciu sa domáci moc neponáhľajú.
     
    87
    Na pozore sa teraz musel mať domáci brankár, keď sa Gomé uvoľnil za domácu obranu, brankár De Sanctis však včas vybehol zo svojej brány a loptu sklzom poslal do bezpečia.
     
    86
    Po presnom centri do 16-tky hostí sa dostal do zakončenia Ljajić, jeho pokus však obrana hostí odvrátila do bezpečia. Hostia sa tak teraz dostali ku lopte, všetky sily už vrhajú do útoku.
     
    85
    Pri lopte sú momentálne domáci, nikam sa neponáhľajú a snažia sa naťahovať čas ako sa len dá. Hostia ich tak musia vysoko napádať, aby si loptu vybojovali na svoje kopačky.
     
    84
    Domáci si s týmto priamym kopom poradili bez problémov a loptu poslali do bezpečia. Hosťom sa tak čas na vyrovnanie už rýchlo kráti, domácim bude čas zase ubiehať pomaly.
     
    83
    Keita však tesne pred svojou bránou fauloval a tak tu bude zaujímavý priamy kop pre hostí.
     
    82
    Hostia však po chybe loptu strácajú a tak sa do útoku dostane domáci tím. Zakladajú však pomalší útok, zbierajú tak cenné sekundy.
     
    81
    Moje slová sa teraz potvrdili, domáci futbalisti sa musia brániť a hostia začali vo veľkom útočiť. Zdá sa, že nás tak čaká ešte zaujímavý záver zápasu, uvidíme ako to celé napokon skončí.
     
    80
    Zdá sa, že ten očakávaný záverečný tlak hostí už prichádza. Iličič sa dostal ku strele, neváhal a ihneď pálil na domácu bránu. Jeho strela však tesne minula domácu bránu.
     
    78
    Teraz sa už domáci tím dostal do útočnej akcie, ale napokon bol domácemu hráčovi Gervinhovi odmávaní ofsajd a tak v tejto akcii pokračovať nemohol.
     
    77
    Pri lopte sú momentálne domáci futbalisti, ale smerom dopredu sa prebíjajú pomaly. Pomaly sa blíži aj koniec zápasu, očakáva sa čoraz väčší tlak hostí.
     
    76
    Striedanie v tíme AS Rím: z ihriska odchádza Iturbe, prichádza Ljajić.

    Miroslav Revaj

    Góly: 28. Nainggolan, 90+3. Gervinho

    Karty:   24. Totti (ASR), 58. Astori (ASR), 73. Torosidis (ASR) – 23. Savić (FIO), 24. Rodríguez (FIO), 53. Alonso (FIO), 89. Aquilani (FIO)


    AS Rím: De Sanctis – Torossidis, A. Cole, Manolas, Astori, De Rossi, Nainggolan, Pjanić, Gervinho, Totti(K), Iturbe.
    Náhradníci: Skorupski – Romagnoli, Michele Somma, Keita, Florenzi, Leandro Paredes, Salih Uçan, Emanuelson, Ljajić, Destro, Borriello, Antonio Sanabria.

    ACF Fiorentina: Neto – Tomović, Alonso, Gonzalo Rodríguez, Savić, Pizarro, Joshua Brillante, Borja Valero(K), Vargas, Gomez, Babacar.
    Náhradníci: Tătăruşanu, Lupatelli – José Basanta, Pasqual, Hegazi, Aquilani, Joaquín, Lazzari, Iličić, Bernardeschi.

    Rozhodca: Guida – Liberatore, Cariolato