Chievo – Juventus 0:1 (kon.) | AS Rím – Fiorentina 2:0 (kon.)
koniec
AS Rím
2:0 (1:0)
ACF Fiorentina
Sobota 30.08.2014, 20:45 • Stadio Olimpico, Rím • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
    GERVINHO - 2:0
     
    90+3
    AS Rím dal gól!

    Hostia hrali už absolútny vabank, všetko sústredili do útoku a tak sa otvorili zadné vrátka pre domáci tím, čo sa im aj podarilo využiť a dávajú definitívu v zápase 2:0! Kto iný ako dnes veľmi aktívny domáci GERVINHO si zaslúžil tento gól. Teraz si úlohy s Nainggolanom vymenili, Nainggolan poslal presný prihrávku za obranu hostí, do nájazdu na bránu hostí sa dostal Gervinho, položil si brankára a do prázdnej brány poslal loptu – 2:0!
    NAINGGOLAN - 1:0
     
    28
    AS Rím dal gól!

    Prvý gól zápasu je na svete, bol to naozaj nádherný gól, ktorý dávajú domáci a ujímajú sa vedenia 1:0! Celé sa to začal ov strede poľa, kde po hrubej chybe stratili hostia loptu, Nainggolan získal loptu, poslal do voľného priestoru Gervinha, ten v nájazde loptu tvrdo napálil do brankára hostí, od neho sa lopta dorazila späť ku RADJOVI NAINGGOLANOVI, ktorý krásnou a tvrdou strelou poslal loptu do brány hostí.

    Miroslav Revaj

    Góly: 28. Nainggolan, 90+3. Gervinho

    Karty:   24. Totti (ASR), 58. Astori (ASR), 73. Torosidis (ASR) – 23. Savić (FIO), 24. Rodríguez (FIO), 53. Alonso (FIO), 89. Aquilani (FIO)


    AS Rím: De Sanctis – Torossidis, A. Cole, Manolas, Astori, De Rossi, Nainggolan, Pjanić, Gervinho, Totti(K), Iturbe.
    Náhradníci: Skorupski – Romagnoli, Michele Somma, Keita, Florenzi, Leandro Paredes, Salih Uçan, Emanuelson, Ljajić, Destro, Borriello, Antonio Sanabria.

    ACF Fiorentina: Neto – Tomović, Alonso, Gonzalo Rodríguez, Savić, Pizarro, Joshua Brillante, Borja Valero(K), Vargas, Gomez, Babacar.
    Náhradníci: Tătăruşanu, Lupatelli – José Basanta, Pasqual, Hegazi, Aquilani, Joaquín, Lazzari, Iličić, Bernardeschi.

    Rozhodca: Guida – Liberatore, Cariolato