Manchester City – Liverpool 3:1 (kon.)
koniec
Manchester City
3:1 (1:0)
Liverpool FC
Pondelok 25.08.2014, 21:00 • Etihad Stadium, Manchester • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
    Pablo ZABALETA (vlastní) - 3:1
     
    83
    Liverpool dal gól!
    Ale predsa len je tu gól, ktorý dávajú hostia a ešte sa tak o nejakú drámu v zápase postarali, je znížené 3:1! Aj tréner hostí ukázal, že vie striedať a žolík z lavičky RICKIE LAMBERT sa postaral o gól, ale jeho strelcom nie je! Nová posila hostí sa dobre postavila pred bránu domáceho tímu, z ľavej strany prišiel presný center, ktorý Lamber hlavičkou poslal do domáceho brankára, od neho sa lopta odrazila do PABLA ZABALETY a ten si strieľa nešťastný vlastný gól!
    Sergio AGÜERO - 3:0
     
    69
    Manchester City dal gól!
    Hostia tlačia a hrajú aktívnejšie, góly však dnes dávajú zatiaľ len výlučne domáci, ktorí už vedú 3:0! Krásna akcia domáceho tímu, na ktorú je radosť pozerať. SERGIO AGÜERO bol na ihrisku sotva minútu, v strede poľa sa dostal ku lopte Navas, dlhým pasom za nepozornú obranu hostí vyslal do nájazdu na bránu práve Agüera a ten pohodlne poslal loptu za chrbát brankára hostí. Teraz perfektne zafungovala spolupráca striedajúcich hráčov.
    Stevan JOVETIČ - 2:0
     
    55
    Manchester City dal gól!
    Tak, toto je pre hostí veľmi krutý gól, boli od úvodu druhého polčasu aktívnejší, ale gólu sa dočkali domáci a keďže je to už ich druhý, tak vedú 2:0. Domáci sa ubránili tlaku hostí, dostali sa do protiútoku, hostia si v obrane nedali pozor a dovoli do 16-tky sa dostať 3 hráčom domácich, loptu z ľavej strany potiahol Nasri, svojou prihrávkou našiel úplne voľného STEVAN JOVETIĆ a ten tvrdou strelou dáva svoj druhý gól v zápase!
    Stevan JOVETIČ - 1:0
     
    41
    Manchester City dal gól!
    Tak, snáď sa po tomto góle domácich opatrnejšie stretnutie konči a budeme sledovať záživnejší futbal! Domáci sa dostali z menšieho tlaku hostí, dostali sa pred 16-tky hostí a začali ju vo veľkom okupovať. STEVAN JOVETIĆ využil veľké zmätky v 16-tke hostí, najprv poslal prihrávku na Silvu, ten sa obtočil a loptu poslal späť na Jovetića, ktorý sa následne ocitol sám pred brankárom hostí a tvrdou nekompromisnou strelou posiela domáci tím do vedenia 1:0!

    Miroslav Revaj

    Góly: 41. Jovetić, 55. Jovetić, 69. Agüero – 83. Zabaleta (vla.)

    Karty:   29. Yaya Touré (MC) – 76. Can (LIV)


    Manchester City: Hart – Zabaleta, Clichy, Kompany(K), Demichelis, Fernando, Silva, Y. Touré, Nasri, Džeko, Jovetić.
    Náhradníci: Caballero – Sagna, Kolarov, Milner, Jesús Navas, Fernandinho, Agüero.
    Tréner: Manuel Pellegrini

    Liverpool FC: Mignolet – Johnson, Moreno, Škrtel, Lovren, Gerrard(K), Henderson, Allen, Sterling, Sturridge, Coutinho.
    Náhradníci: Jones – K. Touré, Sakho, Javi Manquillo, Can, Lambert, L. Marković.
    Tréner: Brendan Rodgers.

    Rozhodca: Michael Oliver – Stuart Burt, Darren England