Manchester City – Liverpool 3:1 (kon.)
koniec
Manchester City
3:1 (1:0)
Liverpool FC
Pondelok 25.08.2014, 21:00 • Etihad Stadium, Manchester • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Po dosť nudnom prvom polčase sme sledovali naopak záživnejší druhý polčas, v ktorom padli až 3 góly. Dva dali domáci a jeden hostia a tak vyhráva domáci tím 3:1! Od úvodu druhého polčasu boli aktívnejší hostia a aj viac hrozili, ale do šancí sa dostať nemohli a domáci tím na čo siahol, to im vyšlo. Po ubránenú útoku hostí sa dostal dopredu a postupne dal dva góly a bolo vymaľované. V 83.minúte prieišl ešte gól hostí, ktorý si však domáci strelili samy, ale to už bolo pre The Reds neskoro. Futbal sa hral na góly, tie dali domáci 3 a hostia len 1. Liverpool hral možno lepšie, potrebné góly však nedal a tak prehral.

    Góly: 41. Jovetić, 55. Jovetić, 69. Agüero – 83. Zabaleta (vla.).

    Pekný zvyšok už dosť neskorého večera a dobrú noc Vám želám všetkým, ktorí ste tento online prenos sledovali. Dovidenia a dočítania pri ďalších prenosoch. Komu sa ešte späť nechce, tak dávam do pozornosti, že na našom portáli onlajny môžte ešte sledovať zápas so Španielskej futbalovej súťaže a tenisový US Open. (23:05:43)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Domáci však pohrozili ešte jedným útokom, ku lopte sa dostal v 16-tke hostí Agüero, ale z uhla poslal loptu len do bočnej siete.
     
    90+4
    Teraz sa museli ešte v závere nadstaveného času hostia brániť a to je už zrejme ich koniec v tomto zápase. Nasri sa po peknej kombinácii dostal s loptou do 16-tky, ale zakončiť vďaka pozornej obrane hostí nedokázal.
     
    90+3
    Lopta sa teraz dostala n kopačky domáceho tímu, nikam sa nehrnú a snažia sa nazbierať cenné sekundy. Hostia dnes už zrejme odídu domov naprázdno. Ten gól na 3:1 už prišiel neskoro.
     
    90+2
    Hostia to ešte stále skúšajú smerom dopredu, ale nevychádza im to cez pozornú obranu domáceho tímu. Už sa asi nič zaujímavé v zápase nestane. Domáci odkopávajú lopty najďalej čo to len ide.
     
    90
    Hlavný rozhodca Michael Oliver nadstavuje ešte 5 minút! Hostia už musia len útočiť, otvárajú sa tak zadné vrátka pre domácich. Avšak, hostia sa prebiť cez domácu obranu stále nedokážu, dva góly tak asi nestihnú dať.
     
    89
    Martin Škrteľ je už späť v hre a snaží sa podporiť svoj tím v útoku. Hostia to skúšajú ešte, vrhajú všetky sily do útoku. Domáci ich však do ničoho nepúšťajú.
     
    87
    Náš kapitán je za postrannou čiarou ošetrovaný, nevieme či zasiahne do hry. Hostia už striedať nemôžu, 3 striedania už vyčerpali.
     
    86
    Hra sa nám na chvíľu teraz prerušila. Na ihrisku ostal Škrteľ ležať po osobnom súboji s Tourém.
     
    85
    Podľa hry na ihrisku sa nám však ku veľkej dráme neschyľuje, neprichádza ani potrebný tlak zo strany hostí. Domáci bránia svoje vedenie, hostia sa cez nich nemôžu dostať.
     
    84
    Menšiu drámu tento gól hostí určite priniesol, ale hosťom to stačiť nemôže. Snažia sa čo najrýchlejšie dať ešte kontaktný druhý gól a to by bola potom poriadna dráma. Domáci však dnes v defenzíve pracujú na výbornú.
    Pablo ZABALETA (vlastní) - 3:1
     
    83
    Liverpool dal gól!
    Ale predsa len je tu gól, ktorý dávajú hostia a ešte sa tak o nejakú drámu v zápase postarali, je znížené 3:1! Aj tréner hostí ukázal, že vie striedať a žolík z lavičky RICKIE LAMBERT sa postaral o gól, ale jeho strelcom nie je! Nová posila hostí sa dobre postavila pred bránu domáceho tímu, z ľavej strany prišiel presný center, ktorý Lamber hlavičkou poslal do domáceho brankára, od neho sa lopta odrazila do PABLA ZABALETY a ten si strieľa nešťastný vlastný gól!
     
    81
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Jovetić, prichádza Fernandinho.
     
    80
    Rohový kop pre hostí nepriniesol nič zaujímavé. Domáca obrana si s ním poradila a tak sa hostia musia rýchlo vrátiť späť. Domáci zakladajú protiútok.
     
    79
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Sterling, prichádza Lambert.
     
    78
    Predsa len sa do šance teraz dostali hostia, ktorý vybojoval svojou aktivitou na kraji Johnson. Za postrannou čiarou sa však pripravuje ešte striedanie, ktoré sa uskutoční ešte pred rohovým kopom.
     
    77
    Hra sa nám začína dosť kúskovať, nevidíme šance ani zakončenia. Domáci si už dnes zrejme 3 body pripíšu, avšak moc zaslúžené nie sú. Ale ako som už spomínal, futbal sa hrá na góly a nie na krásu či zahodené šance.
     
    76
    Nový muž na ihrisku Can je hneď po svojom príchode potrestaný žltou kartou od hlavného rozhodcu Olivera za faul na Tourého.
     
    75
    Domáci striedajú druhý krát v zápase, ihrisko opúšťa Allen a prichádza Can.
     
    73
    Lenže to nejde a pozorná obrana domáceho tímu ich nepúšťa do šance či zakončenia. Diváci opäť sledujú obraz hry podobný prvému polčasu.
     
    72
    Domáci tím sa nemá kam ponáhľať a pohodlne si kontroluje svoj výsledok. Hostia ešte bojujú v útoku, snažia sa čo najrýchlejšie streli gól a vyvolať tak ešte menšie drámu.
     
    71
    Hostia aj napriek tomu stále javia aktivitu a skúšajú sa dostávať do šancí, bojujú čo im sily stačia. Priebežný výsledok hovorí, že zápas majú pod kontrolou domáci, no je to až príliš kruté pre hostí. Dnes nie sú o nič horší než domáci, dovolím si povedať, že sú možno aj lepší. Lenže, futbal sa hrá na góly, tie dali zatiaľ domáci už 3.
     
    70
    Zraneného Džeka vystriedal Agüero a ten prakticky hneď svojim gólom rozjasal domácich fanúšikov a odplatil svojmu trénerovi jeho dôveru poslať ho na ihrisko. Zrejme je už o víťazovi rozhodnuté, ale ešte nepredbiehajme.
    Sergio AGÜERO - 3:0
     
    69
    Manchester City dal gól!
    Hostia tlačia a hrajú aktívnejšie, góly však dnes dávajú zatiaľ len výlučne domáci, ktorí už vedú 3:0! Krásna akcia domáceho tímu, na ktorú je radosť pozerať. SERGIO AGÜERO bol na ihrisku sotva minútu, v strede poľa sa dostal ku lopte Navas, dlhým pasom za nepozornú obranu hostí vyslal do nájazdu na bránu práve Agüera a ten pohodlne poslal loptu za chrbát brankára hostí. Teraz perfektne zafungovala spolupráca striedajúcich hráčov.
     
    68
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Džeko, prichádza Agüero.
     
    66
    Hostia sa aj naďalej snažia niečo s výsledkom spraviť, tlačia sa viac a viac do útoku, určite sú aj aktívnejším tímom, ale chýba tomu presnosť.
     
    65
    Prvé striedanie domáceho tímu prichádza v 65.minúte, keď ihrisko opustil Silva, na jeho miesto prichádza Jesús Navas.
     
    64
    Domáci brankár Hart teraz skvelým zákrokom podržal svoj tím a zabránil tak kontaktnému gólu! V 16-tke domáceho tímu sa ocitol Sturridge, ktorý bol síce z uhla, ale dokázal nebezpečne ohroziť domácu bránou jedovatou strelou, Hart však pravou rukou zabránil lopte, aby sa dostala do brány!
     
    62
    Po rýchlom brejku sa dostali na dostrel brány hostí domáci, ale Džeko sa ocitol v ofsajde a tak nemohol v útoku pokračovať.
     
    61
    A hostia opäť zavreli domáci tím do ich 16-tky ku strele sa však nedostali a po čase loptu stratili. Sturridge je veľmi aktívny svojim pohybom, ku strelám sa však na škodu hostí nedostáva.
     
    60
    Prvé striedanie v zápase, o ktoré sa postarali hostia. V 60.minúte naskočí do hry Marković, ktorý tak nahradí v hre Coutinha. Hostia sa tak snažia posilniť ofenzívu.
     
    58
    Moje slová teraz hostia opäť potvrdzujú, útočia čo im sily stačia, domáci tím však dnes vyniká v defenzíve a bráni sa na výbornú. Ak sa aj domáci dostanú do brejku, veľmi rýchlo je zastavení futbalistami Liverpoolu.
     
    57
    Hostia sa však nemienia vzdať len tak ľahko a pokračujú vo svojej aktívnej hre. Domáci vedú o dva góly, tak sa nikam nehrnú. Hostia sú od úvodu druhého polčasu aktívnejší, chýba tomu však presnosť v zakončení.
    Stevan JOVETIČ - 2:0
     
    55
    Manchester City dal gól!
    Tak, toto je pre hostí veľmi krutý gól, boli od úvodu druhého polčasu aktívnejší, ale gólu sa dočkali domáci a keďže je to už ich druhý, tak vedú 2:0. Domáci sa ubránili tlaku hostí, dostali sa do protiútoku, hostia si v obrane nedali pozor a dovoli do 16-tky sa dostať 3 hráčom domácich, loptu z ľavej strany potiahol Nasri, svojou prihrávkou našiel úplne voľného STEVAN JOVETIĆ a ten tvrdou strelou dáva svoj druhý gól v zápase!
     
    54
    Priamy kop zahral Gerrard veľmi dobre, hostia však aj s veľkou námahou sa mu ubránili a loptu odkopli do bezpečia.
     
    53
    Aktívny hostia v druhom polčase sa opäť dostali do útoku a vybojovali si ďalší zaujímavý priamy kop. Jeho exekútorom bud pochopiteľne Gerrard.
    Hlavička Stevana Jovetiče se nevešla mezi tři tyče
     
    52
    Rohový kop zahrali domáci veľmi dobre, lopta dopadla na hlavu autora prvého gólu Jovetića, ten však priestor brány minul.
     
    51
    Prvý útok domáceho tímu v druhom polčase bol zastavený obranným zákrokom Morena, ktorý včas loptu odkopol pred Bosniakom Ďzekom. Domáci však získavajú rohový kop.
    Neuznaná trefa Daniela Sturridge, jenž se ocitl v ofsajdovém postavení
     
    50
    Hostia teraz poslali loptu za chrbát domáceho brankára, ten gól však pre jasný ofsajd neplatí! Sturridge dostal prihrávku za obranu domácich, ale bol v ofsajde a tak jeho zakončenie do brány platiť nemôže. Hostia však pokračujú vo veľmi aktívnej hre.
     
    49
    A opäť sa hostia dostali až do domácej 16-tky, tam však loptu pred Sturridgom domáca obrana odpratala do bezpečia a následne si domáci loptu vybojovali na svoje kopačky a snažia sa hru upokojiť.
     
    48
    Domáci loptu následne odkopli len ďaleko preč od svojej brány a ku lopte sa tak hostia opäť dostali. Hostia začínajú tak druhý polčas veľmi aktívne a nebojácne si loptu držia.
     
    47
    Hostia si dokázali dlhšie podržať loptu na svojich kopačkách a následne sa s ňou dostať aj do 16-tky domáceho tímu. Loptu pred Allenom však domáca obrana odkopla do bezpečia.
     
    46
    Druhý polčas sa nám už začal! Výkop mali hostia, oba tímy nastupujú bez zmien v základnej zostave.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy spolu s rozhodcami sú už späť na ihrisku! Druhý polčas sa o chvíľu začne. Výkop budú mať hostia.
     
    Je za nami prvý polčas zápasu medzi Manchester City a Liverpool FC, ktorý sa skončil výsledkom 1:0! Moc záživný futbal sme nesledovali, skôr taký opatrnejší. Videli sme len jednu väčšiu šancu a v závere prvého polčasu sme sa napokon dočkali aj prvého gólu, ktorý dal domáci tím, keď sa v 16-tke hostí tvrdou strelou presadil Jovetić. Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, snáď sa dočkáme záživnejšieho futbalu.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Hlavný rozhodca Michael Oliver nadstavuje ešte jednu minútu!
     
    44
    Záver prvého polčasu sa už pomaly blíži!
     
    43
    Už nás zrejme čaká kľudný zvyšok prvého polčasu. Ani jeden z tímov nejaví veľkú aktivitu. Hostia sú po góle trochou zaskočení, domácim dodal viac síl, ale pred koncom polčasu sa už do útoku nehrnú.
     
    42
    Domáci strelili prvý gól v pravý čas, využili to, že dostali hostí pod menší tlak. Dá sa to označiť ako menší gól do šatne, hostia zrejme do konca prvého polčasu už odpovedať nestihnú.
    Stevan JOVETIČ - 1:0
     
    41
    Manchester City dal gól!
    Tak, snáď sa po tomto góle domácich opatrnejšie stretnutie konči a budeme sledovať záživnejší futbal! Domáci sa dostali z menšieho tlaku hostí, dostali sa pred 16-tky hostí a začali ju vo veľkom okupovať. STEVAN JOVETIĆ využil veľké zmätky v 16-tke hostí, najprv poslal prihrávku na Silvu, ten sa obtočil a loptu poslal späť na Jovetića, ktorý sa následne ocitol sám pred brankárom hostí a tvrdou nekompromisnou strelou posiela domáci tím do vedenia 1:0!
     
    38
    Menší tlak hostí sa skončil a po chybe idú dopredu domáci. Hostia sa tak rýchlo vracajú späť pomôcť svojej obrane.
     
    36
    Ale aj domáci chybovali a loptu stratili. Takže o protiútok sa bude pokúšať Liverpool, vyzerá to na svižnejší útok.
     
    35
    Avšak hostia teraz o loptu prišli, pretože si nerozumeli v kombinácii. Do brejku to skúša domáci tím.
     
    34
    Pri lopte sú opäť hostia, môžme povedať, že začínajú byť aktívnejším tímom. Zatiaľ sa však dostali len do jednej väčšej šance. Zrejme to bude zápas o jednom góle, kto ho dá, tak ten vyhrá.
     
    33
    A poriadnej šance v zápase sme sa dočkali konečne teraz! Sturridge sa dostal po skvelom pase do zakončenia v 16-tke domáceho tímu, bol však z uhla sám a jeho tvrdú strelu domáci brankár vyrazil!
     
    32
    Pri lopte sú momentálne hostia, ale zvolili opäť len pomalý a postupnú útok. Diváci na štadióne sa tak zatiaľ nudia, ale hra už začína mierne na tempe naberať.
     
    31
    Gerrard to už na tretí krát skúsil priamo na bránu, ale Hart bol pri svojom zákroku opäť istý a loptu vyboxoval preč. Hostia pri lopte ostali, ale následný center od Hendersona domáca obrana pokryla.
     
    30
    Hostia vybojovali ďalší priamy kop, domácim sa takáto zaujímavá štandartka zatiaľ vybojovať nepodarila. Clichy zastavil nedovolene Sterling, žltú kartu mu však rozhodca neukázal.
     
    29
    Žltú kartu dostává Yaya Touré (Manchester City).
     
    28
    Domáci Džeko sa snažil predraž sa do šance v 16-tky hostí, to sa mu však nepodarilo. Dobre ho bránil Škrteľ, loptu zobral do svojej moci napokon zo zeme brankár hostí.
     
    26
    Rohové kopy však zatiaľ ani jednému tímu nejdú, podobne si teraz počínali hostia. Lopta pre domácich, ktorí zvolili pomalý a postupný útok.
     
    25
    Stále čakáme na nejakú väčšiu šancu, ktorá by nás zaujala. Zatiaľ sledujeme len sériu rohových kopov, ďalší teraz získali hostia Sterlingov center odvrátili domáci už na spomínaný roh.
     
    24
    Tak, rohový kop síce gól nepriniesol, ale trošku vzrušenia tu bolo. Center Nasriho brankárovi vypadol, avšak kvôli faulu Kompanyho, hlavný rozhodca tak píska útočný faul tohto skúseného kapitána domáceho tímu.
     
    23
    Domáci sa následne dostali do rýchleho brejku a vybojovali si rohový kop. Loptu si pri rohovej zástavke už chystá Nasri.
    Mario Balotelli na Etihad Stadium. Poprvé jako hráč Liverpoolu.
     
    22
    Hostia zahrávali ďalší zaujímavý priamy kop, Gerrardov priamy pokus na bránu však domáci brankár vyboxoval preč.
     
    21
    Ku centru z ľavej strany sa dostal Moreno, ten však v pohode domáci odkopli do bezpečia. Center to bol nepresný, z hostí by sa ku nemu nedostal nik.
    Dohrávaný šlágr 2. kola Premier League řečí čísel.

     
    20
    Tento rohový kop však domácim nevyšiel a tak sa hostia ubránili bez problémov. Zatiaľ je to stále skôr opatrnejšie stretnutie, ale už sme nejakú tú šancu videli.
     
    19
    Rohový kop pre domácich, ktorý vybojoval svojou aktivitou Zabaleta, snažil sa oklamať svojho prenasledovateľa, to sa mu nepodarilo, ale získal aspoň ďalší roh v zápase.
     
    18
    Aj ten sa ničím zvláštnym neskončil, hostia sa ubránili a loptu odkopli ďaleko do bezpečia. Hostia sa však ku lopte tak opäť dostanú.
     
    17
    Hostia zahrávali rohový kop. ktorému sa domáci ubránili, ale budú musieť ešte raz, pretože center od rohovej zástavky poslal na ďalší rohový kop domáci brankár Hart.
    Technický pokus Yayi Tourého, který zaměstnal Simona Mignoleta
     
    16
    Touré vystrašil z asi 25 metrov brankára hostí, ten však jeho projektil dokázal pokryť a zobrať do svojej moci. Tejto strele však chýbala väčšia razancia.
     
    15
    Od rohovej zástavky centroval Gerrard, loptu poslal na bližšiu tyč, rozhodca však odpískal faul niekoho z hostí. Takže to je lopta pre domáci tím.
     
    14
    Budeme sledovať prvý rohový kop v zápase, ktorý si svojou aktivitou na pravej strane vybojovali hostia.
     
    13
    Domáci sa napokon dostali aj do zakončenia, keď skúsil vystreliť Zabaleta, jeho tvrdý volej však skončil mimo brány hostí.
     
    12
    Sám faulovaný si postavil loptu a skúsil priamy strelu na bránu. ľahkú strelu v jeho prevedení však domáci brankár Hart pohodlne zobral do svojej moci a dlhým odkopom poslal loptu dopredu.
     
    11
    Po ďalšom útoku hostí budeme svedkami zaujímavého priameho kopu, proti pravidlám sa previnil Demichelis, ktorý nedovolene zastavil Gerrarda.
     
    10
    Prvú pološancu v zápase mali aj hostia, keď sa Sterling po dobrej prihrávke od svojho kapitána dostal ku strele, z otočky však loptu poslal mimo brány.
     
    9
    A opäť sledujeme len takú opatrnú oťukávačku, diváci na štadióne tak čakajú na nejaký poriadny vzruch v zápase. Avšak, určite skoro nik nečakal od úvody bezhlavý útok oboch tímov.
     
    8
    Stále sme svedkami opatrnejšej hry, to sa zrejme divákom moc nepáči. O takú prvú šancu v zápase, ak ju ňou môžme nazvať sa pokúšal domáci Džeko, jeho strela však skončila len za bránou, niekde na tribúne.
     
    7
    Podobne však pochodil na pravej strane aj Allen, ktorého prihrávku na Sturridge pokryla domáca obrana, ktorá zároveň založila aj rýchly brejk, ktorý však domácim nič nepriniesol.
     
    6
    Johnson však stratil na pravej strane loptu a Clichy ťahal rýchly brejk domáceho tímu. Jeho akciu však v pravý čas zastavil Škrteľ.
     
    5
    Teraz sa už jedna šanca črtala, ale domáci si nerozumeli v komunikácii a tesne pred hranicou 16-tky po chybe loptu stratili. Hostia skúšajú rýchly protiútok.
     
    4
    Dlhšie dobu sú pri lopte domáci futbalisti, ich kombinácia však zatiaľ ku ničomu nevedie. Ako sa dostanú sa stred poľa, sú vysoko napádaní súperom a tak stále čakáme na strelu či šancu.
     
    3
    Pri lopte sú späť domáci, ale hostia ich vysoko napádajú a kazia im tak kombináciu. Brankári zatiaľ zasahovať nemuseli, nevideli sme ani náznak šance. Úvod sa tak nesie v pokojnom tempe.
     
    2
    Aj naďalej sú pri lopte hostia, sme však svedkami opatrného úvodu stretnutia, do kombinácie hostí sa zapojil aj ich brankár Mignolet, hostia sa pomaly dostávajú na dostrel brány domáceho tímu.
     
    1
    Dlho si však loptu podržať na kopačkách nedokázali a už ju majú hostia. Ich rýchly prechod do útoku zbrzdil faul domáceho hráča.
     
    1
    Šláger kola sa nám už začal! Výkop mali domáci, ktorí hrajú v modrých dresoch, hostia zvolili červené.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -1
    Na tribúne sedí už aj nová posila Liverpool FC – Mario Balotelli!
     
    -5
    Oba tímy spolu s rozhodcami nastupujú na ihrisko Etihad Stadium v Manchesteri! Po pozdravení a lose, ktorý určí úvodný výkop zápas začne. Diváci na štadióne už burácajú a tešia sa na zápas. Verím, že aj Vy.
     
    Ešte raz vítam všetkých, ktorí sa chystáte sledovať tento prenos a želám Vám pekný futbalový večer. Zostavy oboch mužstiev sú už známe, čakanie na začiatok zápasu si môže skrátiť ich prezrením. V základnej zostave hostí nastupuje náš reprezentačný kapitán Martin Škrteľ. Ako už isto viete, tak Liverpool FC sa môže pýšiť novou posilou Mariom Balotellim, ktorý však dnes ešte na zápasovej súpiske nefiguruje.
     
    -45
    Úvodné zostavy:

    Manchester City: Hart – Zabaleta, Clichy, Kompany(K), Demichelis, Fernando, Silva, Y. Touré, Nasri, Džeko, Jovetić.
    Náhradníci: Caballero – Sagna, Kolarov, Milner, Jesús Navas, Fernandinho, Agüero.
    Tréner: Manuel Pellegrini

    Liverpool FC: Mignolet – Johnson, Moreno, Škrtel, Lovren, Gerrard(K), Henderson, Allen, Sterling, Sturridge, Coutinho.
    Náhradníci: Jones – K. Touré, Sakho, Javi Manquillo, Can, Lambert, L. Marković.
    Tréner: Brendan Rodgers.

    Rozhodca: Michael Oliver – Stuart Burt, Darren England.
    Tým Manuela Pellegriniho dorazil na Etihad Stadium.


    Potvrzeno. Bývalý útočník Manchesteru City se vrací do Premier League, kde bude působit v barvách Liverpoolu. Reds za jeho služby milánskému AC zaplatili 16 milionů liber.


     
    Oba tímy majú za sebou po jednom odohranom zápase. Obom sa darilo úspešne a svoje zápasy dokázali vyhrať. Manchester City si poradil s Newcastlom 2:0 a Liverpool so Southamptonom 2:1. Je to úvod sezóny, tímy sa ešte rozohrávajú, ale obaja dnešný aktéri podali vo svojich zápasoch dobré výkony.Favorita zápasy by sme v takomto prestížnom súboji hľadali len márne. Čaká nás určite zaujímavé a hlavne vyrovnané stretnutie, ktoré sa oplatí sledovať.
     
    Aj v minulej sezóne zviedli tieto dva tímy zaujímavé zápasy, keďže obidvaja hrali o titul. Jeden zápas vyhral Manchester City, jeden Liverpool FC a raz bola remíza. Takže, aj v tejto sezóne sa medzi nimi očakávajú vyrovnané zápasy. Ešte pred sezónou odohrali jeden vzájomný zápas na prestížnom International Champions Cupe v USA, kde Liverpool vyhral 3:2 po penaltách.
     
    Druhé kolo prestížnej Anglickej Premier League pokračuje týmto hracím víkendom a zakončí sa práve týmto zápasom v Pondelok večer. Zápas prinesie naozajstnú lahôdku pre futbalových nadšencov a to súboj minuloročného majstra s vicemajstrom, Manchester City vs. Liverpool FC. Oba tímy sú aj v tejto sezóne favorizované na zisk ušatej trofeje.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu, ktorí sa rozhodli kliknúť na tento online prenos. V ňom sa dozviete priebeh zápasu druhého kola najvyššej futbalovej súťaže v Anglicku, ktorá nesie názov Anglická Premier League. Konkrétne sa jedná o zápas medzi Manchester City a Liverpool FC. Výkop zápasu je naplánovaný na 21:00. Všetci ste na sledovanie prenosu srdečne pozvaní.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.

    Miroslav Revaj

    Góly: 41. Jovetić, 55. Jovetić, 69. Agüero – 83. Zabaleta (vla.)

    Karty:   29. Yaya Touré (MC) – 76. Can (LIV)


    Manchester City: Hart – Zabaleta, Clichy, Kompany(K), Demichelis, Fernando, Silva, Y. Touré, Nasri, Džeko, Jovetić.
    Náhradníci: Caballero – Sagna, Kolarov, Milner, Jesús Navas, Fernandinho, Agüero.
    Tréner: Manuel Pellegrini

    Liverpool FC: Mignolet – Johnson, Moreno, Škrtel, Lovren, Gerrard(K), Henderson, Allen, Sterling, Sturridge, Coutinho.
    Náhradníci: Jones – K. Touré, Sakho, Javi Manquillo, Can, Lambert, L. Marković.
    Tréner: Brendan Rodgers.

    Rozhodca: Michael Oliver – Stuart Burt, Darren England