Manchester City – Liverpool 3:1 (kon.)
koniec
Manchester City
3:1 (1:0)
Liverpool FC
Pondelok 25.08.2014, 21:00 • Etihad Stadium, Manchester • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90
    Hlavný rozhodca Michael Oliver nadstavuje ešte 5 minút! Hostia už musia len útočiť, otvárajú sa tak zadné vrátka pre domácich. Avšak, hostia sa prebiť cez domácu obranu stále nedokážu, dva góly tak asi nestihnú dať.
    Pablo ZABALETA (vlastní) - 3:1
     
    83
    Liverpool dal gól!
    Ale predsa len je tu gól, ktorý dávajú hostia a ešte sa tak o nejakú drámu v zápase postarali, je znížené 3:1! Aj tréner hostí ukázal, že vie striedať a žolík z lavičky RICKIE LAMBERT sa postaral o gól, ale jeho strelcom nie je! Nová posila hostí sa dobre postavila pred bránu domáceho tímu, z ľavej strany prišiel presný center, ktorý Lamber hlavičkou poslal do domáceho brankára, od neho sa lopta odrazila do PABLA ZABALETY a ten si strieľa nešťastný vlastný gól!
     
    81
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Jovetić, prichádza Fernandinho.
     
    79
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Sterling, prichádza Lambert.
     
    76
    Nový muž na ihrisku Can je hneď po svojom príchode potrestaný žltou kartou od hlavného rozhodcu Olivera za faul na Tourého.
     
    75
    Domáci striedajú druhý krát v zápase, ihrisko opúšťa Allen a prichádza Can.
    Sergio AGÜERO - 3:0
     
    69
    Manchester City dal gól!
    Hostia tlačia a hrajú aktívnejšie, góly však dnes dávajú zatiaľ len výlučne domáci, ktorí už vedú 3:0! Krásna akcia domáceho tímu, na ktorú je radosť pozerať. SERGIO AGÜERO bol na ihrisku sotva minútu, v strede poľa sa dostal ku lopte Navas, dlhým pasom za nepozornú obranu hostí vyslal do nájazdu na bránu práve Agüera a ten pohodlne poslal loptu za chrbát brankára hostí. Teraz perfektne zafungovala spolupráca striedajúcich hráčov.
     
    68
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Džeko, prichádza Agüero.
     
    65
    Prvé striedanie domáceho tímu prichádza v 65.minúte, keď ihrisko opustil Silva, na jeho miesto prichádza Jesús Navas.
     
    64
    Domáci brankár Hart teraz skvelým zákrokom podržal svoj tím a zabránil tak kontaktnému gólu! V 16-tke domáceho tímu sa ocitol Sturridge, ktorý bol síce z uhla, ale dokázal nebezpečne ohroziť domácu bránou jedovatou strelou, Hart však pravou rukou zabránil lopte, aby sa dostala do brány!
     
    60
    Prvé striedanie v zápase, o ktoré sa postarali hostia. V 60.minúte naskočí do hry Marković, ktorý tak nahradí v hre Coutinha. Hostia sa tak snažia posilniť ofenzívu.
    Stevan JOVETIČ - 2:0
     
    55
    Manchester City dal gól!
    Tak, toto je pre hostí veľmi krutý gól, boli od úvodu druhého polčasu aktívnejší, ale gólu sa dočkali domáci a keďže je to už ich druhý, tak vedú 2:0. Domáci sa ubránili tlaku hostí, dostali sa do protiútoku, hostia si v obrane nedali pozor a dovoli do 16-tky sa dostať 3 hráčom domácich, loptu z ľavej strany potiahol Nasri, svojou prihrávkou našiel úplne voľného STEVAN JOVETIĆ a ten tvrdou strelou dáva svoj druhý gól v zápase!
    Neuznaná trefa Daniela Sturridge, jenž se ocitl v ofsajdovém postavení
     
    50
    Hostia teraz poslali loptu za chrbát domáceho brankára, ten gól však pre jasný ofsajd neplatí! Sturridge dostal prihrávku za obranu domácich, ale bol v ofsajde a tak jeho zakončenie do brány platiť nemôže. Hostia však pokračujú vo veľmi aktívnej hre.
     
    Oba tímy spolu s rozhodcami sú už späť na ihrisku! Druhý polčas sa o chvíľu začne. Výkop budú mať hostia.
     
    45
    Hlavný rozhodca Michael Oliver nadstavuje ešte jednu minútu!
    Stevan JOVETIČ - 1:0
     
    41
    Manchester City dal gól!
    Tak, snáď sa po tomto góle domácich opatrnejšie stretnutie konči a budeme sledovať záživnejší futbal! Domáci sa dostali z menšieho tlaku hostí, dostali sa pred 16-tky hostí a začali ju vo veľkom okupovať. STEVAN JOVETIĆ využil veľké zmätky v 16-tke hostí, najprv poslal prihrávku na Silvu, ten sa obtočil a loptu poslal späť na Jovetića, ktorý sa následne ocitol sám pred brankárom hostí a tvrdou nekompromisnou strelou posiela domáci tím do vedenia 1:0!
     
    33
    A poriadnej šance v zápase sme sa dočkali konečne teraz! Sturridge sa dostal po skvelom pase do zakončenia v 16-tke domáceho tímu, bol však z uhla sám a jeho tvrdú strelu domáci brankár vyrazil!
     
    29
    Žltú kartu dostává Yaya Touré (Manchester City).
     
    -5
    Oba tímy spolu s rozhodcami nastupujú na ihrisko Etihad Stadium v Manchesteri! Po pozdravení a lose, ktorý určí úvodný výkop zápas začne. Diváci na štadióne už burácajú a tešia sa na zápas. Verím, že aj Vy.

    Miroslav Revaj

    Góly: 41. Jovetić, 55. Jovetić, 69. Agüero – 83. Zabaleta (vla.)

    Karty:   29. Yaya Touré (MC) – 76. Can (LIV)


    Manchester City: Hart – Zabaleta, Clichy, Kompany(K), Demichelis, Fernando, Silva, Y. Touré, Nasri, Džeko, Jovetić.
    Náhradníci: Caballero – Sagna, Kolarov, Milner, Jesús Navas, Fernandinho, Agüero.
    Tréner: Manuel Pellegrini

    Liverpool FC: Mignolet – Johnson, Moreno, Škrtel, Lovren, Gerrard(K), Henderson, Allen, Sterling, Sturridge, Coutinho.
    Náhradníci: Jones – K. Touré, Sakho, Javi Manquillo, Can, Lambert, L. Marković.
    Tréner: Brendan Rodgers.

    Rozhodca: Michael Oliver – Stuart Burt, Darren England