Levante – Villarreal 0:2 (kon.) | Real Madrid – Córdoba 2:0 (kon.) | Rayo Vallecano – Atlético Madrid 0:0 (kon.)
koniec
Rayo Vallecano
0:0 (0:0)
Atlético Madrid
Pondelok 25.08.2014, 22:00 • Estadio del Rayo Vallecano, Madrid • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované, gól sme nevideli ani v druhom polčase a tak sa tímy na úvod sezóny bodovo podelia. Určite to viac poteší domáci tím, ktorý hneď na začiatok sezóny obral o body silného súpera. Navyše, v druhom polčase bolo Rayo Vallecano lepším tímom a niekoľkokrát sa Atlético muselo urputne brániť.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a prajem Vám dobrú noc. (23:53:03)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Roberto Trashorras posielal dlhočizný center do šestnástky súpera, kde si naň nabiehal Manucho Gonçalves, ten sa ale ocitol v postavení mimo hry.
     
    90+2
    A zatiaľ sa im to darí, navyše Manucho Gonçalves si v strede ihriska vypýtal faul od Juanfrana a hlavný rozhodca okamžite vyťahuje žltú kartu.
     
    90+1
    V nadstavenom čase sa ešte niečo s výsledkom snažia spraviť hráči Atlética, domáci hráči v útoku akosi utíchli, momentálne sa sústreďujú takmer výhradne len na bránenie.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby bude nadstavovať ešte 3 minúty.
     
    90
    Rohový kop zahrával Koke, lopta sa dostala až ku Gabimu, tomu sa ale ani na dvakrát nepodarilo prestrelil múr tiel pred ním.
     
    89
    Zmeniť to chcel Héctor Hernández, ten vyštartoval sám po pravom krídle, kde spolupracoval s Juanfranom, ktorý vybojoval aspoň rohový kop.
     
    88
    Hra sa presťahovala do okolia stredového kruhu, tu lopta aj naďalej často mení majiteľa, čas na prípadné strelenie gólu rýchlo plynie.
     
    87
    Aj na hráčoch Atlética je vidieť, že s remízou budú napokon celkom spokojní. Lopta teraz síce prelietava z jednej strany ihriska na druhú, no ani jeden z tímov sa nedostáva do útoku.
     
    86
    Začala sa nám posledná päťminútovka riadnej hracej doby, domáci hráči ukľudňujú hru, určite nechcú spraviť chybu a prísť tak aspoň o cennú remízu s úradujúcim majstrom ligy.
     
    85
    Aquino v strede ihriska dokázal na seba naviazať až štvoricu hráčov a dokonca ešte stihol aj v pohode prihrať spoluhráčovi. Tento hráč dnes hrá veľmi vydarený zápas.
     
    84
    Po priamom kope sa zdalo, že Juanfran v šestnástke fauloval domáceho hráča, hlavný rozhodca však pokutový kop nenariaďuje.
     
    83
    Aquino sa stal obeťou ďalšieho nepríjemného zákroku, tentoraz od Maria Suáreza inkasoval nepekný úder lakťom. Mario Suárez za svoj zákrok vidí aj žltú kartu.
     
    82
    Ba v strede ihriska zahral rukou, nebolo to však určite úmyselne a tak druhá žltá karta neprichádza.
     
    81
    Manucho Gonçalves určite priniesol do hry svojho tímu výrazné oživenie, momentálne je Rayo Vallecano jednoznačne lepším tímom, uvidíme či sa gólu dočkáme aspoň v poslednej desaťminútovke.
     
    80
    Následne ešte prišiel faul na Aquina, po ktorom domáci hráči zahrávali ďalší priamy kop, po ktorom v akrobatickej pozícii znova zakončoval Manucho Gonçalves. Moyá ale mal kopec času a jeho pokus chytil.
     
    79
    Striedajúci Manucho Gonçalves sa ocitol v ďalšej výbornej pozícii! Toho v šestnástke opäť našiel presnou prihrávkou Aquino, no Mario Suárez včas zasiahol a loptu poslal aspoň preč z pokutového územia.

    Andrej Marienka

    Góly:

    Karty:   33. Baena (VAL), 63. Ba (VAL) – 83. Suárez (MAD), 90+2. Juanfran (MAD)


    Rayo Vallecano: Álvarez – Quini, Ba, Zé Castro, Tito – Bueno, Raúl Baena, Roberto Trashorras – Kakuta, Jonathan Pereira, Aquino
    Náhradníci: Cobeño – Morcillo, Pozuelo, Nacho Martínez, Adri Embarba, Manucho Gonçalves, Licá

    Atlético Madrid: Moyá – Ansaldi, Godín, Miranda, Juanfran – Griezmann, Mario Suárez, Gabi, Koke – Mandžukić, Jiménez
    Náhradníci: Oblak – Héctor Hernández, Saúl, Giménez, Ansaldi, Rodríguez, Tiago

    Rozhodca: Clos Gómez – Javier Aguilar, Luis Marco