Levante – Villarreal 0:2 (kon.) | Real Madrid – Córdoba 2:0 (kon.) | Rayo Vallecano – Atlético Madrid 0:0 (kon.)
koniec
Rayo Vallecano
0:0 (0:0)
Atlético Madrid
Pondelok 25.08.2014, 22:00 • Estadio del Rayo Vallecano, Madrid • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované, gól sme nevideli ani v druhom polčase a tak sa tímy na úvod sezóny bodovo podelia. Určite to viac poteší domáci tím, ktorý hneď na začiatok sezóny obral o body silného súpera. Navyše, v druhom polčase bolo Rayo Vallecano lepším tímom a niekoľkokrát sa Atlético muselo urputne brániť.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a prajem Vám dobrú noc. (23:53:03)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Roberto Trashorras posielal dlhočizný center do šestnástky súpera, kde si naň nabiehal Manucho Gonçalves, ten sa ale ocitol v postavení mimo hry.
     
    90+2
    A zatiaľ sa im to darí, navyše Manucho Gonçalves si v strede ihriska vypýtal faul od Juanfrana a hlavný rozhodca okamžite vyťahuje žltú kartu.
     
    90+1
    V nadstavenom čase sa ešte niečo s výsledkom snažia spraviť hráči Atlética, domáci hráči v útoku akosi utíchli, momentálne sa sústreďujú takmer výhradne len na bránenie.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby bude nadstavovať ešte 3 minúty.
     
    90
    Rohový kop zahrával Koke, lopta sa dostala až ku Gabimu, tomu sa ale ani na dvakrát nepodarilo prestrelil múr tiel pred ním.
     
    89
    Zmeniť to chcel Héctor Hernández, ten vyštartoval sám po pravom krídle, kde spolupracoval s Juanfranom, ktorý vybojoval aspoň rohový kop.
     
    88
    Hra sa presťahovala do okolia stredového kruhu, tu lopta aj naďalej často mení majiteľa, čas na prípadné strelenie gólu rýchlo plynie.
     
    87
    Aj na hráčoch Atlética je vidieť, že s remízou budú napokon celkom spokojní. Lopta teraz síce prelietava z jednej strany ihriska na druhú, no ani jeden z tímov sa nedostáva do útoku.
     
    86
    Začala sa nám posledná päťminútovka riadnej hracej doby, domáci hráči ukľudňujú hru, určite nechcú spraviť chybu a prísť tak aspoň o cennú remízu s úradujúcim majstrom ligy.
     
    85
    Aquino v strede ihriska dokázal na seba naviazať až štvoricu hráčov a dokonca ešte stihol aj v pohode prihrať spoluhráčovi. Tento hráč dnes hrá veľmi vydarený zápas.
     
    84
    Po priamom kope sa zdalo, že Juanfran v šestnástke fauloval domáceho hráča, hlavný rozhodca však pokutový kop nenariaďuje.
     
    83
    Aquino sa stal obeťou ďalšieho nepríjemného zákroku, tentoraz od Maria Suáreza inkasoval nepekný úder lakťom. Mario Suárez za svoj zákrok vidí aj žltú kartu.
     
    82
    Ba v strede ihriska zahral rukou, nebolo to však určite úmyselne a tak druhá žltá karta neprichádza.
     
    81
    Manucho Gonçalves určite priniesol do hry svojho tímu výrazné oživenie, momentálne je Rayo Vallecano jednoznačne lepším tímom, uvidíme či sa gólu dočkáme aspoň v poslednej desaťminútovke.
     
    80
    Následne ešte prišiel faul na Aquina, po ktorom domáci hráči zahrávali ďalší priamy kop, po ktorom v akrobatickej pozícii znova zakončoval Manucho Gonçalves. Moyá ale mal kopec času a jeho pokus chytil.
     
    79
    Striedajúci Manucho Gonçalves sa ocitol v ďalšej výbornej pozícii! Toho v šestnástke opäť našiel presnou prihrávkou Aquino, no Mario Suárez včas zasiahol a loptu poslal aspoň preč z pokutového územia.
     
    78
    Vyzerá to v poriadku, Raúl Baena zrejme chcel aj trošku ponaťahovať čas a nechať svoj tím trošku vydýchnuť.
     
    77
    Na ihrisko už vybieha aj tímový lekár, tak dúfajme že sa nejedná o vážne zranenie.
     
    76
    Ďalší priamy kop pre Atlético, koľko ich už dnes bolo. Ani tentoraz hráči hostí neohrozili Álvareza. Po jednom zo súbojov na zemi zostal otrasený Raúl Baena.
     
    75
    Zdá sa, že hráči Atlética sa pomaly preberajú aj keď to tentoraz nevyjde, pretože sa Koke ocitol v ofsajde, ktorý už bol tentokrát odpískaný správne.
     
    74
    A práve Mandžukić je ďalším striedajúcim hráčom. Na hracej ploche ho nahradí Héctor Hernández.
     
    73
    Na opačnej strane sa snažili do kontry vyštartovať hráči Atlética, no zastavilo ich ofsajdové rozhodnutie postranného arbitra. Z opakovaných záberov však môžeme vidieť, že išlo o chybné rozhodnutie rozhodcu a Mandžukić v postavení mimo hry nebol.
     
    72
    A znova Aquino, ten sa tentoraz dostal sám až do šestnástky súpera, kde na zemi bojoval sám proti štvorici, no svoj boj prehral.
    Manucho
     
    71
    Po dlhšej dobe do útoku zavelilo Atléico Madrid, avšak na pravom krídle Gabi stratil loptu, čo sa na opačnej strane okamžite snažil využiť Aquino. Ten výbornou prihrávkou našiel hlavu Manucha Gonçalvesa, ktorého prudkú hlavičku síce s problémami no predsa zneškodnil Moyá.
     
    70
    Ďalší vzruch pred Moyovou svätyňou. Aquino posielal loptu na hlavu Roberta Trashorrasa, ten ale hlavičkoval presne do rukavíc súperovho gólmana.
     
    69
    A takmer bolo! Už sa zdalo, že sa Atlético oslobodí, no v tom prišla prudká strela Kakutu, ktorá sa pred brankárom odrazila od jeho vlastného spoluhráča. Ten sa ale nachádzal za posledným obrancom a píska sa teda ofsajd.
     
    68
    Domáci tím bude mať navyše výhodu rohového, tak uvidíme či z toho niečo bude.
     
    67
    Musíme uznať, že v druhom polčase je jednoznačne lepším tímom práve domáci Rayo Vallecano a tak sa predpoklady o tom, že sa dočkáme jasnej dominancie Atlética nenaplňujú.
     
    66
    Domáci tím tak mal k dispozícii priamy kop, ale ani tomuto tímu sa takáto príležitosť nepodarila premeniť na gólovú šancu.
     
    65
    Quini sa na súperovej polovici ocitol na zemi, po jednom zo vzdušných súbojov si zrejme vyrazil dych, z trávnika sa zdvíha len veľmi ťažko.
     
    64
    Ani tentoraz sa nepodarilo hráčom Atlética pretaviť štandardtku na gólovú príležitosť, domáca obrana znova odkopáva.
     
    63
    Hra sa nám prelieva z jednej strany na druhú tentoraz zaútočilo Atlético a v útoku aj zostane, nakoľko sa faulom previnil Ba. Ten za svoj zákrok vidí aj kartu žltej farby.
    Marin Ruz Quini
     
    62
    Okamžite po striedaní mohlo prísť prekvapenie na strane Vallecana! Quini stál na konci rýchlej akcie a prudkou strelou len tesne minul pravú tyč!
     
    61
    Strieda aj tím hostí, z ihriska taktiež odchádza taktiež útočník a taktiež hráč s číslom 11. Jedná sa o Jiméneza, toho vymení Saúl.
     
    60
    Ani tento nacvičený signál hráčom nevyšiel, strela z pravej strany bola zablokovaná. Domáci tím hrá v obrane veľmi zodpovedne.
     
    60
    Na opačnej strane Atlético získalo ďalší priamy kop, loptu si už chystá Gabi.
     
    59
    Ten Gabi posielal ku vzdialenejšej žrdi, viacero hráčov pred bránou šlo k zemi, faul sa ale nepískal. Naopak, okamžite do útoku vyštartoval Ba, no prechod do kontry bol spomalený a napokon úplne zastavený obrancami súpera.
     
    58
    Z veľkej diaľky tentoraz šťastie vyskúšal Gabi, jeho pokus ešte bol tečovaný, takže uvidíme rohový kop pre Atlético.
     
    57
    Po chybe navyše Juanfran prišiel o loptu a takmer z toho bola nebezpečná situácia. Ten istý hráč ale včas svoju chybu napravil a Kakutovi na krídle loptu odobral.
     
    56
    Favorit zápasu zatiaľ v druhom polčase nič svetoborné nevymyslel, nebolo tomu inak ani po Kokeho priamom kope, hostia síce loptu ovládajú ale znova len na svojej vlastnej polovici ihriska.
     
    55
    Koke tentoraz sám potiahol útočnú akciu, bol faulovaný a získal priamy kop, no predtým príde striedanie na strane domáceho tímu. Z ihriska odchádza Jonathan Pereira, ktorého vystrieda Manucho Gonçalves.
     
    54
    Ten rozohrával Gabi, jednalo sa o nacvičený signál na konci ktorého stál Koke, ktorý však bránu vysoko prestrelil.
     
    53
    Griezmann nám teraz predviedol niečo zo svojho umenia, Ba ho musel zastaviť v poslednú chvíľu faulom, pretože Francúz sa už takmer dostal do pokutového územia. Priamy kop pre Atlético.
     
    52
    Až teraz si dokázali hostia podržať loptu dlhšie na svojich kopačkách, no zatiaľ len na svojej vlastnej polovici ihriska.
     
    51
    Až teraz sa to rozhýbať snažil Jiménez, ten ale v súboji pri rohovej zástavke fauloval Baa.
     
    50
    Ten ale poslal loptu len na súperovu polovicu, kde si na ňu počkali domáci hráči. Hostia sa akosi stále nevedia rozhýbať, nejdú do súbojov a viac menej len staticky bránia.
     
    49
    Ten sa zo zeme zdvíha z veľkými problémami, ale zrejme bude môcť pokračovať v hre. Loptu si medzitým na odkop prichystal Moyá.
     
    48
    Počas úvodných minút druhého polčasu domáci hráči takmer nepustili súpera k lopte, útok tentoraz potiahol Kakuta, ten ale nechtiac uštedril Godínovi poriadneho šľapáka.
     
    47
    Počas prestávky neregistrujeme striedanie ani na jeden zo strán, obidva celky tak majú k dispozícii všetky tri striedania.
     
    46
    Na svojho súpera tentoraz na začiatku polčasu vybehli domáci hráči. Na konci rýchlej akcie bol Bueno, ktorý ale z dobrej pozície pálil mimo.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Obidva tímy po druhý raz opúšťajú svoje šatne, o malú chvíľu pokračujeme.
     
    Nadstavovať sa nebudú žiadne extra minúty navyše, po prvom polčase je tak stav nerozhodný 0:0. Počas prvého polčasu sme mali možnosť sledovať pomerne pekný futbal, najväčšie šance na skórovanie mal hosťujúci Mandžukić, no ani jednu nepremenil. Uvidíme či sa skóre bude meniť v druhom polčase, ktorý začne cca o 23:02.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Začala sa nám posledná minúta riadnej hracej doby prvého polčasu, ten sa viac menej už len dohráva v strednej časti ihriska.
     
    44
    Na ihrisku začínajú pracovať aj nervy, faulujúcim hráčom bol tentoraz Jiménez, v hre sa naozaj začína pritvrdzovať.
     
    43
    Ani tentoraz to nebolo príliš nebezpečné, Ansaldi ešte prudkou prihrávkou hľadal hlavu Jiméneza, ten sa cítil by faulovaný, pýta si aj pokutový kop, no ten neprichádza.
     
    42
    Mario Suárez na súperovej polovici našiel Kokeho, aj ten bol trošku pririahnutý za dres, no nebolo to tak okaté ako pred pár minútami od Baenu. Hlavný rozhodca tak len nariaďuje priamy kop.
     
    41
    Mandžukić ešte následne hľadal pred bránou Kokeho, no ten jeho priehlavku nezachytil. Naopak do kontry okamžite vyštartoval Jonathan Pereira, ale Miranda to s prehľadom zvládol, včas mu loptu odobral a prihral ju Moyovi.
     
    40
    Ani táto štandardná situácia nepriniesla nebezpečenstvo pre Álvarezovu svätyňu, tentoraz mu pomohli jeho spoluhráči, ktorí loptu odkopli do bezpečia.
     
    39
    Ansaldi posielal ďalšiu prudkú prihrávku do pokutového územia súpera, tá bola tentoraz zablokovaná a hostia získavajú rohový kop.
     
    38
    Po tomto útoku hráčov Raya Vallecana to ale nebude, nepresná prihrávka znamená, že od brány bude rozohrávať len brankár Moyá.
     
    37
    Tempo hry nám opäť trošku pokleslo, čas do konca prvej polovice zápasu sa rýchlo míňa, uvidíme či sa ešte v zostávajúcich minútach dočkáme nejakého vzrušenia.
     
    36
    Aquino to na opačnej strane skúsil individuálne, snažil sa cez Kokeho pretlačiť loptu na Buena, hráč súpera bol ale pozorný a prihrávku zablokoval.
     
    35
    V útoku si loptu niekoľkokrát vymenili Koke a Griezmann. Ani jednému sa však nepodarilo prestreliť hradbu tiel pred sebou.
     
    34
    Hra sa presunula do strednej časti ihriska, lopta tu často mení majiteľa, momentálne nemá navrch ani jeden z tímov.
     
    33
    Mandžukić získal loptu, vyštartoval do útoku, v strede poľa ho ale za dres stiahol Raúl Baena, za čo automaticky vidí prvú žltú kartu v zápase.
     
    32
    Domáci hráči ale aj naďalej zostávajú na útočnej polovici hracej plochy, Moyá ale zasahovať zatiaľ nemusel.
     
    31
    Peknú kombináciu nám v útočnej časti predviedli domáci hráči, tí sa s loptou takmer dostali až do pokutového územia, proti bol však pozorný Godín, ktorý loptu v poslednej chvíli zachytil.
     
    30
    Juanfran teraz pri prechode do útoku spracoval loptu trošku nešťastne, pričom sa jej nechtiac dotkol rukou, čo neušlo pozornosti hlavného rozhodcu.
     
    29
    Tempo hry sa nám trošku zmiernilo, loptu sa snažia podržať domáci hráči čo najdlhšie a tým aj ukľudniť hru, čo sa im v posledných sekundách aj darí.
     
    28
    Atlético stupňuje tlak, je vidieť, že hráči sa snažia streliť gól čo najskôr, domáci tím teraz dvakrát nekapituloval len vďaka výborným zákrokom brankára.
    Ďalšia šanca Mandžukića
     
    27
    A ďalší súboj Álvareza s Mandžukićom a aj tentokrát z neho vyšiel víťazne domáci gólman! Mandžukić sa po zaváhaní obrany ocitol zoči voči domácemu brankárovi no aj tentokrát strelu poslal presne do miest, kde stál pripravený Álvarez.
    Mandžukić
     
    25
    Atlético okamžite zavelilo do útoku, Ansaldi perfektným centrom z ľavej strany našiel nabiehajúceho si Mandžukića, no ten v stopercentnej pozícii iba napálil Álvareza!
     
    24
    Celkom zbytočným a najmä nebezpečným zákrokom sa v útoku prezentoval Aquino, po jeho sklze ho Mandžukić doslova preletel. Hlavný arbiter ho upozorňuje, že nabudúce to už bude karta.
     
    23
    Ale ani ten nenašiel recept na dobre hrajúcu obranu Vallecana a tak lopta skončila na domácich kopačkách. Tú si teraz domáci hráči vymieňajú len na vlastnej polovici ihriska.
     
    22
    Z tohto prechodu do útoku nič nebude, naopak zaútočiť bude môcť Atlético, loptu si po pravom krídle ťahá Jiménez.
     
    21
    Ba teraz na vlastnej polovici takmer spravil chybu, ktorá by znamenala, že by sa Jiménez rútil sám na bránu. Našťastie pre domáci celok v trošku krkolomnej pozícii dokázal loptu prihrať na krídlo Buenovi.
     
    20
    Čoskoro nám uplynie úvodná dvadsaťminútovka zápasu, na prvú vážnejšiu príležitosť v zápase stále čakáme, a stále sledujeme pomerne vyrovnané stretnutie.
     
    19
    Jeden z domácich hráčov sa však následne previnil faulom, Gabi zahrával priamy kop, ktorý ale domáca obrana bez problémov odvrátila.
     
    18
    Až teraz sa to takmer podarilo Griezmannovi, ten sa dostal za obranné rady súpera, no Álvarez včas vybehol a doslova vykopol súperovi loptu spod kopačiek.
     
    17
    Ďalší ofsajd na strane Atlética, Griezmann sa snažil vysunúť Mandžukića a tak vytvoriť rýchlu kontru, no tej to dvojici to tentoraz nevyšlo.
     
    16
    Po jednom zo vzdušných súbojov sa na zemi ocitol otrasený Juanfran. Ten sa vo vzduchu hlavou zrazil s Kakutom, no vyzéra že bude v poriadku a do hry sa bude môcť opäť zapojiť.
     
    15
    Ako je známe, Atlético nielen dnes ale aj ďalších 7 zápasov nebude z lavičky dirigovať tréner Simeone. Ten totiž dostal trest za napadnutie rozhodcu. Ten znie stop na 8 zápasov.
     
    14
    Domáci tím zatiaľ podáva solídny výkon a zdá sa, že úvodnému náporu súpera bez väčších problémov odolá.
     
    13
    Domáci hráči protestujú, postupujúcemu Quinimu totiž na pravom krídle ušla lopta až za postrannú čiaru, no im sa verdikt postranného arbitra vôbec nepáči. Z opakovaných záberov však môžeme vidieť, že rozhodca mal určite pravdu.
     
    12
    Rohový kop dopadol katastrofálne, domáci hráči úplne zbytočne stratili loptu a tak s kľudom môže rozohrávať Moyá.
     
    11
    Domáci tím ešte zostal pred šestnástkou Atlética, napokon z toho bude prvý rohový kop pre Rayo Vallecano.
     
    10
    Na opačnej strane do pokutového územia posielal strieľanú prihrávku Kakuta, tá stroskotala na pozornom Juanfranovi.
     
    9
    Jiménez tentoraz bojoval o loptu na ľavom krídle, kolmicou sa ešte snažil vysunúť Griezmanna, ten to už ale nestihol a lopta skončila za postrannou čiarou.
     
    8
    Ďalší nepresný center, tentoraz z ľavej strany skončil v rukaviciach domáceho gólmana. Kokemu táto prihrávka naozaj nevyšla.
     
    7
    Hráči Atlética to teraz skúšali dlhou nakopávanou loptou na Jiméneza, ten sa snažil postupovať po pravom krídle, ocitol sa pri tom v postavení mimo hry.
     
    6
    Do hry sa medzičasom zapojil aj Gabi, ktorý dnešné stretnutie odohrá s obviazaným čelom.
     
    5
    Prvý raz v zápase loptu dlhší čas podržali domáci hráči, tí sa ale do útoku nedostali, naopak museli sa opäť rýchlo brániť, no tentoraz si hostia v útoku vôbec nerozumeli.
     
    4
    Lopta sa pred Álvarezom niekoľko krát poodrážala, napokon skončila na domácich kopačkách, ktoré ju poslali ďaleko od brány.
     
    3
    Gabiho ošetrujú za postrannou čiarou, hostia medzitým rozohrali priamy kop, ktorý dokázala domáca obrana odvrátiť na prvý rohový kop v zápase.
     
    2
    Atlético však znova zavelilo do útoku, hráči nebezpečne kombinujú aj vo vnútri šestnástky súpera. Bueno teraz zahral veľmi nebezpečne vysoko nohou, pri tom zasiahol Gabiho do hlavy. Tento veľmi nebezpečný zákrok by si určite pýtal kartový trest, ten ale neprichádza.
     
    1
    Úvodnej rozohrávky sa ujali hostia, tí síce okamžite vyštartovali do útoku, no v zápätí sa museli brániť proti postupujúcemu Buenovi. Ten tesne pred hranicou pokutového územia spadol, no faul sa nepíska.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hráči obidvoch tímov sa už nachádzajú na hracej ploche, domáce mužstvo dnes nastúpi v bielo-červených dresoch, zatiaľ čo hostia budú hrať v žlto-modrom.
     
    Úvodné zostavy:

    Rayo Vallecano: Álvarez – Quini, Ba, Zé Castro, Tito – Bueno, Raúl Baena, Roberto Trashorras – Kakuta, Jonathan Pereira, Aquino
    Náhradníci: Cobeño – Morcillo, Pozuelo, Nacho Martínez, Adri Embarba, Manucho Gonçalves, Licá

    Atlético Madrid: Moyá – Guilherme Siqueira, Godín, Miranda, Juanfran – Griezmann, Mario Suárez, Gabi, Koke – Mandžukić, Jiménez
    Náhradníci: Oblak – Héctor Hernández, Saúl, Giménez, Ansaldi, Rodríguez, Tiago

    Rozhodca: Clos Gómez – Javier Aguilar, Luis Marco.
     
    Aj stávkové kancelárie do roly jednoznačného favorita pasujú Atlético Madrid. Kurz na jeho víťazstvo sa pohybuje okolo hodnoty 1,50, zatiaľ čo kurz na remízu je 4,00 a na víťazstvo domáceho mužstva až 5,90.
     
    História vzájomných zápasov:

    Rayo Vallecano 2-4 Atlético Madrid
    Atlético Madrid 5-0 Rayo Vallecano
    Rayo Vallecano 2-1 Atlético Madrid
    Atlético Madrid 4-3 Rayo Vallecano
    Rayo Vallecano 0-1 Atlético Madrid
     
    Pekný pondelkový večer Vám prajem a vítam Vás pri zápase úvodného kola najvyššej španielskej Primera División. Hneď na úvod sezóny budeme svedkami mestského derby, proti sebe totiž nastúpia Rayo Vallecano a Atlético Madrid.

    Rayo Vallecano

    Dnešný domáci tím v minulej sezóne skončil na 12. mieste tabuľky, so ziskom 43 bodov a až do posledného kola hráči nemali istotu záchrany v najvyššej španielskej súťaži. Napokon sa im to však podarilo a o bod predstihli Espanyol a Getafe. V príprave sa Vallecanu pomerne darilo, zo šiestich prípravných zápasov zvíťazilo dokopy trikrát, dvakrát sa zrodila remíza a raz nestačilo na Real Murciu, keď na trávniku súpera prehralo 1:3. Z letných prestupov treba spomenúť odchod hráčov ako Raţ, Longo či Touré, do tímu naopak pribudli Boateng z Fulhamu, Jonathan Pereira a Aquino z Villarrealu či Léo Baptistão práve z Atlética Madrid. V dnešnom zápase tréner zrejme nebude môcť rátať so zraneným Antoniom Amayom.

    Atlético Madrid
    Je jasné, kto bude dnes jednoznačným favoritom zápasu, Atlético Madrid vstupuje do sezóny ako úradujúci majster a tento rok taktiež bude mať určite len tie najvyššie ciele. Káder cez leto prešiel pomerne veľkou obmenou, treba spomenúť odchod Diega Costu a Courtois do Chelsea, ale taktiež aj prestupy Davida Villu, Adriána, Filipe Luisa a Roberta Jiméneza. Aj napriek tomu sa Atléticu v príprave pomerne darilo, zo štyroch zápasov neprehralo ani jediný, naopak 3x krát sa z víťazstva tešili práve hráči Atlética a raz sa zrodila bezgólová remíza. Povzbudenie do novej sezóny je určite aj to, že hráči Atlética v dvojzápase s Realom Madrid získali superpohár, po tom ako na súperovom ihrisku remizovali 1:1 a na domácom trávniku vyhrali najtesnejším rozdielom 1:0.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 22:00.

    Andrej Marienka

    Góly:

    Karty:   33. Baena (VAL), 63. Ba (VAL) – 83. Suárez (MAD), 90+2. Juanfran (MAD)


    Rayo Vallecano: Álvarez – Quini, Ba, Zé Castro, Tito – Bueno, Raúl Baena, Roberto Trashorras – Kakuta, Jonathan Pereira, Aquino
    Náhradníci: Cobeño – Morcillo, Pozuelo, Nacho Martínez, Adri Embarba, Manucho Gonçalves, Licá

    Atlético Madrid: Moyá – Ansaldi, Godín, Miranda, Juanfran – Griezmann, Mario Suárez, Gabi, Koke – Mandžukić, Jiménez
    Náhradníci: Oblak – Héctor Hernández, Saúl, Giménez, Ansaldi, Rodríguez, Tiago

    Rozhodca: Clos Gómez – Javier Aguilar, Luis Marco