Manchester City – Liverpool 3:1 (kon.)
koniec
Manchester City
3:1 (1:0)
Liverpool FC
Pondelok 25.08.2014, 21:00 • Etihad Stadium, Manchester • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Po dosť nudnom prvom polčase sme sledovali naopak záživnejší druhý polčas, v ktorom padli až 3 góly. Dva dali domáci a jeden hostia a tak vyhráva domáci tím 3:1! Od úvodu druhého polčasu boli aktívnejší hostia a aj viac hrozili, ale do šancí sa dostať nemohli a domáci tím na čo siahol, to im vyšlo. Po ubránenú útoku hostí sa dostal dopredu a postupne dal dva góly a bolo vymaľované. V 83.minúte prieišl ešte gól hostí, ktorý si však domáci strelili samy, ale to už bolo pre The Reds neskoro. Futbal sa hral na góly, tie dali domáci 3 a hostia len 1. Liverpool hral možno lepšie, potrebné góly však nedal a tak prehral.

    Góly: 41. Jovetić, 55. Jovetić, 69. Agüero – 83. Zabaleta (vla.).

    Pekný zvyšok už dosť neskorého večera a dobrú noc Vám želám všetkým, ktorí ste tento online prenos sledovali. Dovidenia a dočítania pri ďalších prenosoch. Komu sa ešte späť nechce, tak dávam do pozornosti, že na našom portáli onlajny môžte ešte sledovať zápas so Španielskej futbalovej súťaže a tenisový US Open. (23:05:43)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Domáci však pohrozili ešte jedným útokom, ku lopte sa dostal v 16-tke hostí Agüero, ale z uhla poslal loptu len do bočnej siete.
     
    90+4
    Teraz sa museli ešte v závere nadstaveného času hostia brániť a to je už zrejme ich koniec v tomto zápase. Nasri sa po peknej kombinácii dostal s loptou do 16-tky, ale zakončiť vďaka pozornej obrane hostí nedokázal.
     
    90+3
    Lopta sa teraz dostala n kopačky domáceho tímu, nikam sa nehrnú a snažia sa nazbierať cenné sekundy. Hostia dnes už zrejme odídu domov naprázdno. Ten gól na 3:1 už prišiel neskoro.
     
    90+2
    Hostia to ešte stále skúšajú smerom dopredu, ale nevychádza im to cez pozornú obranu domáceho tímu. Už sa asi nič zaujímavé v zápase nestane. Domáci odkopávajú lopty najďalej čo to len ide.
     
    90
    Hlavný rozhodca Michael Oliver nadstavuje ešte 5 minút! Hostia už musia len útočiť, otvárajú sa tak zadné vrátka pre domácich. Avšak, hostia sa prebiť cez domácu obranu stále nedokážu, dva góly tak asi nestihnú dať.
     
    89
    Martin Škrteľ je už späť v hre a snaží sa podporiť svoj tím v útoku. Hostia to skúšajú ešte, vrhajú všetky sily do útoku. Domáci ich však do ničoho nepúšťajú.
     
    87
    Náš kapitán je za postrannou čiarou ošetrovaný, nevieme či zasiahne do hry. Hostia už striedať nemôžu, 3 striedania už vyčerpali.
     
    86
    Hra sa nám na chvíľu teraz prerušila. Na ihrisku ostal Škrteľ ležať po osobnom súboji s Tourém.
     
    85
    Podľa hry na ihrisku sa nám však ku veľkej dráme neschyľuje, neprichádza ani potrebný tlak zo strany hostí. Domáci bránia svoje vedenie, hostia sa cez nich nemôžu dostať.
     
    84
    Menšiu drámu tento gól hostí určite priniesol, ale hosťom to stačiť nemôže. Snažia sa čo najrýchlejšie dať ešte kontaktný druhý gól a to by bola potom poriadna dráma. Domáci však dnes v defenzíve pracujú na výbornú.
    Pablo ZABALETA (vlastní) - 3:1
     
    83
    Liverpool dal gól!
    Ale predsa len je tu gól, ktorý dávajú hostia a ešte sa tak o nejakú drámu v zápase postarali, je znížené 3:1! Aj tréner hostí ukázal, že vie striedať a žolík z lavičky RICKIE LAMBERT sa postaral o gól, ale jeho strelcom nie je! Nová posila hostí sa dobre postavila pred bránu domáceho tímu, z ľavej strany prišiel presný center, ktorý Lamber hlavičkou poslal do domáceho brankára, od neho sa lopta odrazila do PABLA ZABALETY a ten si strieľa nešťastný vlastný gól!
     
    81
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Jovetić, prichádza Fernandinho.
     
    80
    Rohový kop pre hostí nepriniesol nič zaujímavé. Domáca obrana si s ním poradila a tak sa hostia musia rýchlo vrátiť späť. Domáci zakladajú protiútok.
     
    79
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Sterling, prichádza Lambert.
     
    78
    Predsa len sa do šance teraz dostali hostia, ktorý vybojoval svojou aktivitou na kraji Johnson. Za postrannou čiarou sa však pripravuje ešte striedanie, ktoré sa uskutoční ešte pred rohovým kopom.
     
    77
    Hra sa nám začína dosť kúskovať, nevidíme šance ani zakončenia. Domáci si už dnes zrejme 3 body pripíšu, avšak moc zaslúžené nie sú. Ale ako som už spomínal, futbal sa hrá na góly a nie na krásu či zahodené šance.

    Miroslav Revaj

    Góly: 41. Jovetić, 55. Jovetić, 69. Agüero – 83. Zabaleta (vla.)

    Karty:   29. Yaya Touré (MC) – 76. Can (LIV)


    Manchester City: Hart – Zabaleta, Clichy, Kompany(K), Demichelis, Fernando, Silva, Y. Touré, Nasri, Džeko, Jovetić.
    Náhradníci: Caballero – Sagna, Kolarov, Milner, Jesús Navas, Fernandinho, Agüero.
    Tréner: Manuel Pellegrini

    Liverpool FC: Mignolet – Johnson, Moreno, Škrtel, Lovren, Gerrard(K), Henderson, Allen, Sterling, Sturridge, Coutinho.
    Náhradníci: Jones – K. Touré, Sakho, Javi Manquillo, Can, Lambert, L. Marković.
    Tréner: Brendan Rodgers.

    Rozhodca: Michael Oliver – Stuart Burt, Darren England