Bayern – Real Madrid 0:4 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
0:4 (0:3)
Real Madrid
Utorok 29.04.2014, 20:45 • Allianz aréna, Mníchov (Nemecko) • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    90
    Real Madrid dal gól! Áno, Portugalčanovi to vyšlo. Pridal svoj druhý presný zásah v zápase a do rakvy Bayernu zatĺkol posledný klinec! Od CRISTIANA RONALDA všetci čakali tvrdú strelu, hosťujúci futbalista sa však ukázal, ako veľký lišiak. Vystrelil po zemi, múr Bayernu nadskočil a lopta skončila v sieti bezmocného Neuera, ktorý bude chcieť na dnešný zápas čo najskôr zabudnúť!
     
    35
    Real Madrid dal gól! Dovolím si tvrdiť, že o prvom finalistovi tohto ročníka Ligy majstrov je definitívne rozhodnuté. Bayern sa momentálne musí cítiť ako boxer tesne po K.O. Fantasticky to zahral ofenzívny triplet Bieleho Baletu B+B+C. Po osi Benzema a Bale sa lopta dostala ku CRISTIANOVI RONALDOVI, ktorý v stopercentnej tutovke nemohol zaváhať a strelou z vnútra pokutového územia prekonal bezmocného Neuera!
     
    20
    Real Madrid dal gól! Vážení športoví priatelia, tak toto je neuveriteľné! Predstavenie snov ala SERGIO RAMOS. Pilier hosťujúcej defenzívy prežíva možno najkrajšie chvíle vo svojej futbalovej kariére! Angel Di Maria fantasticky rozohral štandardnú situáciu, jeho center v pokutovom území predĺžil do ohňa Pepe, kde sa dostal k hlavičke opäť SERGIO RAMOS, ktorý po druhý raz prekonal Manuela Neuera!
     
    16
    Real Madrid dal gól! Prvý gólový úder v zápase prichádza po štvrťhodine hry. Postaral sa oň Real Madrid. V Mníchove sa dnes určite predlžovať nebude. Center od rohovej zástavky z dielne Luku Modriča našiel v pokutovom území SERGIA RAMOSA, ktorý sa dokázal uvoľniť a ideálne trafeným hlavičkovým zakončením nedal Neuerovi šancu zasiahnuť!

    Michal Bakoš

    Góly: 16. Sergio Ramos, 20. Sergio Ramos, 35. Cristiano Ronaldo, 90. Cristiano Ronaldo

    Karty:   17. Dante (BAY) – 38. Xabi Alonso (RMA)


    Bayern Mníchov: Neuer – Lahm (C), J. Boateng, Dante, Alaba – Robben, Kroos, T. Müller, Schweinsteiger, Ribéry – Mandžukić.
    Náhradníci: Raeder – van Buyten, Rafinha, Martínez, Götze, Højbjerg, C. Pizarro.

    Real Madrid: Casillas (C) – Carvajal, Ramos, Pepe, Coentrão – Modrić, Alonso, di María – Bale, Benzema, Ronaldo.
    Náhradníci: Diego López – Varane, Marcelo, Casemiro, Isco, Illarramendi, Morata.

    Rozhodca: Proenca – Miranda, Trigo