Bayern – Real Madrid 0:4 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
0:4 (0:3)
Real Madrid
Utorok 29.04.2014, 20:45 • Allianz aréna, Mníchov (Nemecko) • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    84
    Carlo Ancelotti využíva tretiu možnosť na striedanie. Z ihriska stiahol Di Mariu, ktorý dnes veľmi dobre zvládal úlohu spojky medzi zálohou a ofenzívnou trojicou Realu. Jeho miesto zaujal Casemiro.
     
    80
    Svoju misiu v dnešnom zápase ukončil Karim Benzema. Ten dnes predviedol výborný výkon a spoločne s útočnými kolegami Ronaldom a Baleom brejkmi hrozil Bayernu. Na záver zápasu dostal priestor aj Isco.
     
    75
    Ofenzívny výlet bol tým posledným, čo Ramos v dnešnom zápase predviedol. Zápas s Bayernom mu vyšiel nad očakávania, muž dnešného zápasu je striedaný, pretože v prípade inkasovania žltej katy, by prišiel o finále. Jeho miesto v srdci obrany Relu zaujal talentovaný stopér Varane.
     
    72
    Stretnutie sa skončilo aj pre Thomasa Müller, ktorý svoje miesto prepustil Claudiovi Pizzarovi. Bayern tak má vyčerpané všetky možnosti na striedanie, zatiaľ, čo Real má k dispozícii ešte všetky tri.
     
    72
    Dnešný futbalový večer sa skončil pre Ribery, od ktorého si Guardiola i všetci fanúšikovia Bayernu určite sľubovali viac. Jeho miesto zaujme na záverečnú dvadsaťminútovku Mario Götze.
     
    46
    Pep Guardiola si je vedomý, že takto to ísť nemôže. Cez polčasovú prestávku pripravil jedno striedanie. Z ihriska stiahol Maria Mandžukiča, ktorého miesto zaujal záložník Javi Martinéz. Na hroz domáceho útoku sa tak vysúva Müller

    Michal Bakoš

    Góly: 16. Sergio Ramos, 20. Sergio Ramos, 35. Cristiano Ronaldo, 90. Cristiano Ronaldo

    Karty:   17. Dante (BAY) – 38. Xabi Alonso (RMA)


    Bayern Mníchov: Neuer – Lahm (C), J. Boateng, Dante, Alaba – Robben, Kroos, T. Müller, Schweinsteiger, Ribéry – Mandžukić.
    Náhradníci: Raeder – van Buyten, Rafinha, Martínez, Götze, Højbjerg, C. Pizarro.

    Real Madrid: Casillas (C) – Carvajal, Ramos, Pepe, Coentrão – Modrić, Alonso, di María – Bale, Benzema, Ronaldo.
    Náhradníci: Diego López – Varane, Marcelo, Casemiro, Isco, Illarramendi, Morata.

    Rozhodca: Proenca – Miranda, Trigo