Tomsk – Samara 2:0 (kon.) | Lok. Moskva – Groznyj 2:1 (kon.) | Machačkala – Zenit 1:2 (kon.)
koniec
Lokomotiv Moskva
2:1 (0:1)
FK Achmat Groznyj
cz Sobota 19.04.2014, 13:30 • Lokomotiv Stadium • Ruská Premier Liga
Predzápasové kurzy
     
    80
    Lokomotiv právě vstřelil branku!

    Domácí otáčí vývoj zápasu! Na centr z pravé strany si na malém vápně mezi stopery vyskočil opět ROMAN PAVLJUČENKO a hlavou ze snadné pozice nezaváhal!
     
    72
    Lokomotiv právě vstřelil branku!

    Přece jen se domácí dočkávají vyrovnání a teď budou chtít určitě přidat i druhý gól! Po nedomluvě mezi obránci Těreku se k vysokému míči v šestnáctce dostal Tkačev, hlavou z těžké pozice nechtěl zakončovat, ale jen obloučkem posunul míč napříč malým vápnem k ROMANU PAVLJUČENKOVI, jenž z bezprostřední blízkosti jen po zemi uklidil míč do branky!
     
    30
    Těrek Groznyj právě vstřelil branku!

    A hned z následného brejku hosté udeřili! V akci dva na dva se ocitli Rybus a Ailton, první přihrál druhému a AILTON ALMEIDA se poté zleva protáhl na střed. Z osy hřiště potom Brazilec nedal svému krajanovi v brance soupeře šanci, když pravačkou trefil přesně dolní růžek u vzdálenější tyče!

    Michal Šíma

    Góly: 72. Pavljučenko, 80. Pavljučenko – 30. Ailton

    Karty:   14. Denisov (LMO), 80. Pavljučenko (LMO), 89. Čorluka (LMO) – 29. Mauricio (GRZ), 36. Komorowski (GRZ), 54. Lebeděnko (GRZ), 61. Temnikov (GRZ), 86. Boussoufa (GRZ)


    Lokomotiv Moskva: Guilherme – Janbajev, Čorluka, Ďurica, Denisov – Šiškin, Šešukov (46. Mychalyk) – Samedov, Boussoufa (87. Ozdoev), Grigorjev (58. Tkačev) – Pavljučenko
    Náhradníci: Abaev, Širokov – Beljaev, Mychalyk, Ozdoev, Tkačev, Makarov, Al. Mirančuk, An. Mirančuk

    FK Achmat Groznyj: Godzjur – Semenov, Ojala, Komorowski, Temnikov – Ivanov, Mauricio – Lebeděnko (83. Piriz), Kanu (75. Bokila), Rybus – Ailton
    Náhradníci: Kobozev – Aissati, Tagilov, Kuziaev, Piriz, Fuseini, Mitrišev, Kadyrov, Grozav, Bokila

    Rozhodca: Lapočkin – Demeško, Koloskov