Tottenham – Fulham 3:1 (kon.) | Aston Villa – Southampton 0:0 (kon.) | Cardiff – Stoke City 1:1 (kon.)
Newcastle – Swansea 1:2 (kon.) | West Ham – Crystal Palace 0:1 (kon.) | Chelsea – Sunderland 1:2 (kon.)
koniec
Aston Villa FC
0:0 (0:0)
Southampton FC
Sobota 19.04.2014, 16:00 • Villa Park (Birmingham) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.
     
    Prajem príjemné popoludnie a vítam vás pri sledovaní 35. kola Premier League! Dnes je na programe 10 súbojov. V tomto prenose sa budeme venovať zápasu Aston Villy FC, ktorá na Villa Parku o 16:00 privíta Southampton FC. Hlavným arbitrom stretnutia je Lee Mason.

    Aston Villa FC
    Domácim patrí v tabuľke 14. priečka so ziskom 34 bodov, ktoré sa im podarilo vybojovať v deviatich vyhratých zápasoch a siedmych remízovaných. Skóre Aston Villy je menej priaznivé, a to 35:49. Aktuálna forma domáceho tímu: výhra, prehra, prehra, prehra, prehra. Forma v posledných zápasoch veľmi klesá. Naposledy Aston Villa vyhrala 15. marca 2014 nad Chelsea v domácom prostredí 1:0. Naopak zase v poslednom zápase Premier League nebodovala, keďže na ihrisku londýnskeho Crystalu Palace inkasovala jeden gól a žiaden nedokázala streliť. Najlepším strelcom tímu je Christian Benteke, ktorý v tejto sezóne nastrieľal 10 gólov, no nezasiahne do tohto zápasu, keďže má poranené Achillove šľachy. Kvôli zraneniu by zápas nemalo odohrať aj ďalších 6 hráčov, a to Gardner, Helenius, Kozák, N'Zogbia, Okore a Herd.

    Southampton FC
    Hostia sú v miernej výhode, pretože sa nachádzajú na ôsmej pozícii so 48 bodmi, ktoré dokázali získať za 13 výhier a 9 remíz. Priateľnejšie je aj skóre 50:45. Forma je taktiež o kúsoček lepšia, no nie je príliš oslnivá: výhra, prehra, výhra, prehra, prehra. V poslednom zápase najvyššej anglickej súťaže Southampton prehral doma s Cardiffom tesne 0:1. Najlepším strelcom hostí je Jay Rodriguez, ktorý je s 15 gólmi aj štvrtým najlepším kanonierom celej Premier League, ale taktiež je zranený, rovnako ako najlepší kanonier Aston Villy. Svojmu tímu nepomôže takisto dvojica Davis a Yošida.

    Ako sa zápas bude od začiatku vyvíjať a ako dopadne, môžete sledovať v našom prenose, ktorý sa začína o uvedenom poobedňajšom čase. Príjemný športový zážitok želá Lukáš R. Ovšonka!
     
    Úvodné zostavy:

    Aston Villa FC: Guzan – Bacuna, Vlaar ("C"), Baker, Bertrand – El Ahmadi, Westwood, Delph – Agbonlahor, Weimann, Albrighton
    Náhradníci: Steer – Clark, Sylla, Tonev, Holt, Lowton, Robinson

    Southampton FC: Boruc – Clyne, José Fonte, Lovren, Shaw – Ward-Prowse, Schneiderlin – Davis, Lallana ("C"), Wanyama – Lambert
    Náhradníci: Gazzaniga – Cork, Guly, Chambers, Hooiveld, Reed, Gallagher

    Rozhodca: L. Mason – L. Betts, M. Perry – S. Attwell.
     
    Oba tímy už máme na trávniku, za chvíľu začíname vážení športoví priatelia.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    K úvodnému výkopu sa postavili hostia, ktorí sa dnes predstavia v čiernych dresoch proti domácim a tí majú oblečené purpurovo-bledomodré dresy.
     
    2
    Hráči Southamptonu začínajú tento zápas hrať veľmi opatrne. Kombinujú na vlastnej polovici krátkymi prihrávkami a čakajú na čo i len menšie zaváhanie futbalistov birminghamskej Aston Villy.
     
    3
    Davis sa krátkymi výmenami lopty s Ward-Prowseom a Lallanom dostal k úniku po pravom kraji ihriska. Z priestoru pri rohovej zástavke posielal center do šestnástky, no ním nenašiel svojich spoluhráčov.
     
    4
    Prvé vážne zakončenie na hosťujúcej strane! Wanyama skvelo potiahol útok po ľavej strane ihriska a pri samotnom konci hracej plochy vyslal center priamo do šestnástky, ktorým našiel hlavičku Rickyho Lamberta, no ten mieril presne do náručia brankárka Brada Guzana.
     
    5
    José Fonte chcel z vlastnej polovice potiahnuť útok, no jeho prienik skončil na deliacej čiare, keďže si domáci futbalisti dali na portugalského obrancu pozor.
     
    6
    Opäť aktívna hra Southamptonu! Krásny križný dlhý center z kopačky Fonteho našiel na ľavej strane Davisa, ktorý šikovne posielal loptu do vápna, kde našiel Lamberta, no ten znovu mieril len do pozorného Guzana!
     
    7
    Domáci sa aspoň na moment dostali na útočnú polovicu zásluhou záložníka Delpha, ktorý sa s loptou dostal až za stredový kruh, no následne nemal komu ponúknuť loptu, a tak bol okamžite odzbrojený hosťujúcim Ward-Prowseom.
     
    8
    Hra bude pokračovať po outovom vhadzovaní pre domácich a následne po chybnej kombinácii je tu už vhadzovanie z krajnej čiary pre hostí.
     
    9
    Bacuna musel na pravej strane konať rýchlo pred číhajúcim Wanyamom, preto loptu nakrátko posunul brankárovi Guzanovi, ktorý okamžite odkopol.
     
    10
    Zatiaľ to vyzerá na dobrý vstup do zápasu z pohľadu hosťujúcich hráčov, ktorí sú zatiaľ dlhšiu dobu pri lopte a darí sa im presadiť sa.
     
    11
    Práve v tejto chvíli sa museli mať futbalisti Southamptonu na pozore, keďže rýchly útok domácich potiahol Albrighton po ľavej strane, akonáhle sa dostal na hranicu vápna, posúval do vnútra Weimannovi, no ten sa už k zakončeniu nedostal.
     
    12
    Hosťujúci Lovren najprv pochybil v útočnej situácii, keď poslal nepresný center do šestnástky, čo okamžite využil Agbonlahor na protitútok. Nabral dostatočnú rýchlosť po pravej strane, ale v šestnástke bol čisto sklzom odstavený práve Lovrenom, ktorý sa stihol rýchlo vrátiť.
     
    13
    Domáci mali k dispozícii rohový kop, no z tejto situácie sa im nepodarilo ohroziť súperovu bránu. Pri lopte už hráči Southamptonu, ktorí kombinujú krátkymi prihrávkami na vlastnej polovici.
     
    14
    Davis sa nedovolene previnil v útoku, a preto hlavný rozhodca Mason fúkol do píšťalky, keďže spozoroval jasný faul.
     
    15
    Albrighton sa kľučkou zbavil na ľavej strae Ward-Prowseho a okamžite po dobrom pohybe centroval do šestnástky, no k lopte sa dostali hostia, ktorí ju šikovne odhlavičkovali mimo dosah hráčov Aston Villy.
     
    17
    Davis si pristavil loptu na kopačku na ľavej strane, ale okamžite posúval Lallanovi späť do stredového kruhu, pretože nemal spoluhráčov na miestach bližšie pri bráne.
     
    18
    Shaw dokázal uspieť v hlavičkovom súboji s El Ahmadim a ihneď posúval loptu na Wanyamu, no v tej chvíli boli pri ňom už domáci hráči, ktorým v posledných momentoch lopta na kopačke patrí viac.
     
    19
    Lallana zo stredu hracej plochy odcentroval na ľavú stranu Lambertovi, ktorý len tak-tak stihol loptu zachytiť pri rohovej zástavke a snažil sa presunúť ku šestnástke, ale neuspel proti kapitánovi domácich, Holanďanovi Vlaarovi.
     
    20
    Domáci narýchlo zahrali outové vhadzovanie na kopačku Bertranda, ktorý odkopol len na súperovu polovicu, kde sa jej už bez problémov zmocnili hostia.
     
    21
    Bertrand sa stal aktérom rozohrávky lopty po útočnom faule hostí na polovici ihriska. Najprv hľadal spoluhráčov v šestnástke svojím upriameným pohľadom, ale napokon sa rozhodol rozohrať dozadu.
     
    22
    Vlaar posielal center ku šestnástke, kde hľadal El Ahmadiho, ale jemu sa nepodarilo uspieť v hlavičkovom súboji proti Lovrenovi.
     
    24
    Schneiderlin podnikol rýchly výpad z vlastnej polovice, no v stredovom kruhu bol nedovolene zastavený Albrightonom, ktorý však nie je potrestaný žltou kartou.
     
    25
    Brankár hostí Artur Boruc loptu po prihrávke od Lovrena odkopol do centrálneho kruhu, kde ju odhlavičkovali domáci hráči, ale len na kopačky Borucových spoluhráčov.
     
    26
    Schneiderlin si rukuou ohmatával peru, či mu netečie krv, ale napokon to nie po strete s Albrightonom nič závažné a v hre pokračuje naďalej.
     
    27
    Hostia si momentálne loptu posúvajú len nakrátko v oblasti stredového kruhu, keďže nemajú dostatok priestoru proti rýchlemu napádaniu hráčov Aston Villy.
     
    29
    Lallana sa skvelo uvoľnil do medzery medzi domácimi stopérmi a dostal aj patričný center, ktorý si dokázal spracovať, ale napokon bol na hranici šestnástky už pribrzdený Vlaarom a musel prihrávať. Rozhodol sa ponúknuť loptu Schneiderlinovi na polkruh vápna, ale táto prihrávka už bola nepresná. Škoda tejto dobrevyzerajúcej akcie.
     
    30
    Hlavný rozhodca pozastavil priebeh hry písknutím, keďže zbadal strknutie El Ahmadiho do Ward-Prowsa, ale napokon to kartou nerieši.
     
    31
    Lambert získal dobrú loptu na útočnú polovicu, ale nemohol pokračovať v akcii, keďže čiarový rozhodca odmával jasný ofsajd.
     
    31
    Výborný protiútok hostí! Najprv sa k lopte pred šestnástkou dostal Lambert, ktorý prihrával na krátko Ward-Prowsemu a ten oblúčikom našiel na ľavej krajnej hranici šestnástky Lallanu, no ten centroval len do nôh Vlaara.
     
    32
    V obrovskej gólovej šanci sa momentálne oskytol Davis, ktorý bol v šestnástke po centri z ľavej strany od Wanyamu. Brankár Guzan nebol správne postavený ako by mal, a tak Davis skúšal rýchlu strelu, ale ruky brankára hostí boli okamžite na mieste a strelu zastavili!
     
    34
    Hostia sú stále vo väčšej pohode pri lopte a čoraz viac hrajú aktívnejšie, zatiaľ čo domáci sa len ťažko dostávajú na útočnú polovicu.
     
    35
    Clyne si bežal po dlhý krížny center na pravú stranu, ale nedokázal vyvinúť dostatočnú rýchlosť proti Bertrandovi, ktorý si šikovne loptu pristavil na svoju kopačku.
     
    36
    Bertrand zahrával pri polovici ihriska, hádzal ho dopredu na Weimanna, no pri ňom už bol ihneď José Fonte, ktorý loptu odkopol ďaleko od brány.
     
    37
    Voľný kop pre domácich z kopačky Bertranda spred polovice ihriska sa skončil napokon len za zadnou čiarou, pretože si hráči Aston Villy nejako nerozumeli.
     
    38
    Hosťujúci Wanyama sa previnil faulom proti Bertrandovi približne na polovici ihriska a loptu tak majú hráči Aston Villy, ktorí zatiaľ nehrajú príliš oslnivý futbal.
     
    39
    Albrighton bol rýchlejší než Clyne a poslal do šestnástky z priestoru pri rohovej zástavky center na vzdialenejšiu žrď, no tam už boli dôraznejší hosťujúci futbalisti.
     
    40
    Domáci nemohli pokračovať vo svojej akcii po ľavej strane, pretože Albrighton sa oskytol v ofsajdovom postavení.
     
    41
    Albrighton sa snažil pretlačiť po pravej strane cez Shawa, no ten sa proti nemu zachoval naozaj nedovolene, keďže ho rukami zasiahol do tváre. Žltá karta to napokon nie je.
     
    42
    Domáci smerovali do protiútoku po akcii hostí, ktorá neskončila príliš dobre, a tak sa mohli práve futbalisti Aston Villy dostať do zakončenia, no Agbonlahorov center smeroval príliš pri zemi, a preto nenašiel hlavičky jeho spoluhráčov.
     
    43
    Shaw to skúsil individuálne, vykonal rýchly pohyb po ľavej strane dopredu, ale po malej chvíli prihrával na hranicu šesntástky Lambertovi, ktorý čakal kým sa Shaw uvoľní dopredu, ale napokon mu poslal len dlhú loptu mimo hracej plochy.
     
    44
    Brad Guzan vykopával takmer ku šestnástke, no jeho výkop našiel len hlavičku Waynamu, ktorý okamžite rozohrával.
     
    45
    Bacuna to skúsil sám, znovu po nevydarenej akcii Southamptonu, ale po ľavej strane sa proti dvojici hostí nedokázal presadiť a bol zbavený od lopty.
     
    45
    Bertrand poslal skoro z konca ihriska ešte nepríjemný prízemný center do šestnástky, ktorý musel uhasiť až brankár Artur Boruc, ktorý svojou ľavačkou vyboxoval loptu na rohový kop.
     
    45+1
    Z rohového kopu sa nič dôležité neudiali, ale následne sa k lopte na pravej strane dostal ešte Albrighton, ktorý odcentroval do pokutového územia, no lopta len prefrčala popri kopačke Weimanna.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Práve sa nám skončil prvý polčas, v ktorom sme nevideli gólový zápis, ale naopak sme boli svedkami celkom zaujímavého futbalu, ktorý sa prelieval zo strany na stranu. Oba tímy si vytvorili pár dobrých príležitostí, no bližšie ku gólu však boli hostia a to nie raz. Uvidíme, čo ponúkne druhých 45 minút tohto duelu.
    Druhý polčas sa začne približne o 17:01.
     
    Stav striel po prvom polčase
    Aston Villa – Southampton 0:3 ( 2 na bránu)
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    K zahrávaniu lopty sa tentokrát postavili hráči Aston Villy, ktorí budú po výmene strán útočiť zprava doľava.
     
    47
    Albrighton sa šikovne tlačil po pravej strane ihriska, dostal sa kľučkami až na hranicu šestnástky, ale tam sa pošmykol v súboji so Shawom. Toto však bolo nezavinené.
     
    48
    Bertrand sa pretláčal cez dvojicu hráčov Southamptonu ešte na vlastnej polovici. Proti prvému uspel, ale pri prekonávaní Schneiderlina už nebol úspešný.
     
    49
    Guzan odcentroval na polovicu ihriska, kde našiel Agbonlahora, ale pri ňom už bol okamžite hosťujúci Davis. Pri lopte už hostia.
     
    50
    El Ahmadi skvelo vystihol chybu hostí v rozohrávke a zmocnil sa lopty v priestore medzi pokutovým územím a stredovým kruhom. Rýchlo sa dostal na hranicu šestnástky, ale jeho prízemné ležérne zakončenie príliš neohrozilo brankára Boruca!
     
    51
    José Fonte bezpečne na vlastnej polovici prihral Borucovi, ktorý ešte dlho vyčkával na napádajúceho Lamberta, ktorého chcel trochu ponaťahovať.
     
    52
    Albrighton vyslal z pravej strany nepríjemný center do vápna, no toutou prízemnou loptou nenašiel svojich spoluhráčov, keďže obrana hostí bola pozorná.
     
    53
    El Ahmadi bol v súboji so Shawom na ľavej strane, ale napokon hlavný rozhodca neudelil ani jednému kartový trest.
     
    54
    Lallana sa tlačil po priestore šestnástky, snažil sa vypýtať si penaltu svojím vyčkávacím pohybom, ale napokon bol len čisto odstavený a môže si tak spytovať svedomie prečo nezakončil.
     
    55
    Shaw sa rútil do samostatného úniku spoločne s Lallanom, ktorému loptu v poslednej chvíli poskytol do šestnástky, ale Lallana túto akciu už viac nemohol pokaziť. Príliš dlho vyčkal s koncovkou a po loptu sa okamžite vrhol brankár Guzan!
     
    56
    El Ahmadi už zrýchlil po pravej krajnej hranici šestnástky, ale ešte v predošlom súboji prišliapol protihráča, čo musel hlavný rozhodca odpískať.
     
    57
    Zatiaľ je tento zápas čo sa týka hry veľmi kombinačný. Oba celky nepália z väčších vzdialeností a snažia sa dostať čo najbližšie ku bráne. To sa však často v prehustenom priestore šestnástky príliš nedarí.
     
    58
    Davis poslal center na Lallanu na ľavý horný kút šestnástky, ale ten si loptu zasekol a prihral ju dozadu na svojich spoluhráčov.
     
    60
    Hráči Southamptonu získali loptu na obrannej polovici, rýchlo si ju dokázali rozhodiť medzi sebou až do útoku, keď bol v priestore pri rohovej zástavke Shaw, no ten svoj center nenamieril na hlavičky svojich spoluhráčov.
     
    61
    Hostia boli opäť blízko ku gólu! Na ľavej strane šestnástky sa pohyboval s loptou Ward-Prowse, ktorý sa snažil rýchlo nájsť svojich nabiehajúcich dvoch spoluhráčov, ale napokon všetko uhasil domáci Baker.
     
    62
    Prvú žltú kartu v tomto zápase dostáva Lovren, ktorý fauloval Delpha na obrannej polovici, no s rozhodnutím hlavného arbitra spokojný nie je.
     
    63
    Albrighton sa odhodlal pre strelu z hranice šestnástky, ktorú zjavne brankár Artur Boruc nečakal, keďže ju najprv vyboxoval mierne za seba a potom ju musel okamžite zachytiť, pretože by pravdepodobne spadla do brány!
     
    64
    Westwood si pristavil loptu v priestore za pokutovým územím a vypálil, ale jeho projektil bol nepresný, keďže smeroval vedľa pravej žrde.
     
    65
    Lallana síce strelil gól po centri z vlastnej polovice, ale vyskytol sa v ofsajdovom postavení. Preto jeho skórovanie neplatí.
     
    66
    Albrighton centroval z pravej strany do vápna, ale jeho center však našiel len pozorné ruky brankára Boruca.
     
    67
    Shaw vzápätí nedovolene odstavil rukami Agbonlahora, za čo si vyslúžil žltú kartu.
     
    68
    Striedanie v tíme Southampton FC: z ihriska odchádza Ward-Prowse, prichádza Callagher.
     
    69
    Davis vyslal z pravej strany nebezpečný center do vápna, ktorým hľadal svojich dvoch spoluhráčov v tomto priestore, no pri lopte bol ako prvý brankár Guzan, ktorý všetko nebezpečenstvo zažehnal.
     
    70
    Na ľavej strane šestnástky sa zmocnil lopty striedajúci Callagher, ktorý sa snažil loptu posunúť na vzdialenejšiu žrď, ale domáci brankár bol opäť pozorný.
     
    72
    Westwood si pristavil loptu na hranici šestnástky a vypálil, ale jeho projektil z pravačky však bol nepresný.
     
    73
    Schneiderlin sa dostal k lopte už v šestnástke, ale nemal príliš schopný strelecký uhol, preto posúval loptu na vzdialenejšiu žrď, no v tomto priestore už jeho spoluhráči neboli.
     
    74
    Domáci vyhrali minisúboj na pravej strane ihriska dva razy. Preto je tu dvojnásobné outové vhadzovanie pre hráčov hosťujúceho Southamptonu.
     
    75
    Albrighton sa uvoľnil po pravej strane ihriska a z väčšej vzdialenosti presunul loptu do šestnástky, no tam už bol pri lopte ako prvý brankár Artur Boruc, ktorý sa jej s prehľadom zmocnil.
     
    76
    Hra bola mierne prerušená, keďže po nepríjemnom strete potreboval lekárske ošetrenie Victor Wanyama.
     
    78
    Albrighton znovu preukázal svoj herný prejav na pravej strane, keďže ako v predošlej akcii centroval do šestnástky, no jeho loptu opäť videl ako prvý Artur Boruc a zachytil ju do svojho náručia.
     
    79
    Hostia s loptou na útočnej polovici. Prihrávajú si len nakrátko medzi sebou. Táto kombinácia mi pripomína tú podobnej barcelonskej tiki-take.
     
    80
    Clyne sa ocitol s loptou pri pravej krajnej hranici šestnástky, zasekol si ju napravo a centroval, no jeho center napokon skončil len na Bertrandovi, ktorý zasiahol rukou, ale pokutový kop z toho napokon nebude.
     
    80
    Striedanie v tíme Aston Villa FC: z ihriska odchádza El Ahmadi, prichádza Holt.
     
    81
    Bertrand bol vo svojej akcii pozastavený, pretože sa oskytol v ofsajdovej pozícii. Výkop od Boruca.
     
    82
    Čoraz viac to vyzerá už len na taký jednoducho nazvaný "údržbársky" futbal. Oba tímy sa nikam netlačia a snažia sa loptu čo najviac udržať v strede ihriska. Každé zaváhanie by bolo trestané.
     
    83
    Striedanie v tíme Southampton FC: z ihriska odchádza Wanyama, prichádza Cork.
     
    84
    Clyne oklamal pohybom Bertranda a namiesto centra posunul loptu na hranicu šestnástky Davisovi, ktorý so strelou nepočítal a snažil sa o oblúčikovú prihrávku na Lamberta, no ten pribehol k lopte v pokutovom území neskoro.
     
    85
    Striedanie v tíme Aston Villa FC: z ihriska odchádza Weimann, prichádza Robinson.
     
    86
    Lovren fauloval na deliacej čiare protihráča, preto hlavný rozhodca pozastavil hru. O rozohrávku sa už postarali domáci, ale strelecká situácia z toho nie je.
     
    87
    Opäť je hra spomalená a ako som už hovoril, čaká sa na koniec. Tentokrát vykopával od vlastnej brány Brad Guzan.
     
    88
    Držanie lopty je momentálne na strane Southamptonu, keďže mali hostia loptu na kopačkách až 69% z hry, zatiaľ čo domácim patrí 31% lopty.
     
    89
    Lallana ešte bežal za loptou, ktorú mu adresoval z obrannej polky José Fonte, no nedokázal vyvinúť dostatočnú rýchlosť proti Bakerovi, ktorý bol v priestore, kde sa lopta očakávala skôr.
     
    90
    Albrighton znovu preukázal svoju schopnosť v centrovaní lôpt a z polovice ihriska našiel v pokutovom území Robinsona, no ten sa nedostal k zakončeniu.
     
    90+1
    K druhému polčasu sú pridané ešte tri minúty.
     
    90+1
    Diváci už pravdepodobne nemajú záujem o takýto futbal a pomaly začínajú opúšťať sedadlá na tribunách Villa Parku.
     
    90+2
    Striedanie v tíme Southampton FC: z ihriska odchádza Lallana, prichádza Reed.
     
    90+3
    Davis sa pripravoval k spracovaniu lopty od Fonteho na hranicu šestnástky, ale napokon mu v poslednej chvíli znemožnil pohyb Vlaar, ktorý šikovne odkopol loptu.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Skončilo sa nám stretnutie medzi Aston Villou a Southamptonom, v ktorom sme nevideli gólové zakončenie. Šancí, najmä v prvom polčase bolo hojne, no ani jednému z tímov sa nepodarilo skórovať. Oba tímy si tak do tabuľky zapisujú po jednom bode.

    Dnešný program Premier League pokračuje ešte večerným zápasom, v ktorom na seba narazí domáca Chelsea a Sunderland o 18:30. Zápasom vás bude sprevádzať môj kolega Ľubomír Hudačko.

    Ja vám prajem príjemný večer a pekný zvyšok veľkonočných sviatkov.
    Lúči sa s Vami Lukáš R. Ovšonka. (17:52:43)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly:

    Karty:   62. Lovren (SOU), 67. Shaw (SOU)


    Aston Villa FC: Guzan – Bacuna, Vlaar ("C"), Baker, Bertrand – El Ahmadi, Westwood, Delph – Agbonlahor, Weimann, Albrighton
    Náhradníci: Steer – Clark, Sylla, Tonev, Holt, Lowton, Robinson

    Southampton FC: Boruc – Clyne, José Fonte, Lovren, Shaw – Ward-Prowse, Schneiderlin – Davis, Lallana ("C"), Wanyama – Lambert
    Náhradníci: Gazzaniga – Cork, Guly, Chambers, Hooiveld, Reed, Gallagher

    Rozhodca: L. Mason – L. Betts, M. Perry – S. Attwell