Košice – Slovan Bratislava 0:2 (kon.) | Trenčín – Dunajská Streda 3:0 (kon.) | Žilina – Nitra 3:0 (kon.)
Myjava – Senica 2:0 (kon.)
koniec
Spartak Myjava
2:0 (0:0)
FK Senica
Sobota 19.04.2014, 19:00 • Spartak Myjava, Myjava • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Hosťujúci hráč Jakub Kosorin obdržal jasnú červenú kartu za hrubú urážku na adresu hlavného rozhodcu Trutza, ktorý si toto jednoducho nenechal.
     
    90
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    89
    Domáci tréner posiela na trávnik aj posledné striedanie. Namiesto Erika Daniela nastupuje do hry Roland Šmahajčík.
     
    87
    Domáci tréner Dorňák posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Štefana Pekára nastupuje do hry Denis Duga.
     
    85
    Senický tréner posiela na trávnik aj posledné striedanie v dnešnom zápase. Namiesto Hiaga de Oliveiru nastupuje do hry Samuel Mráz.
     
    84
    Myjava dala gól!
    Domáci futbalisti sa po skvelom zahraní rohového kopu z pravej strany dostávajú do dvojgólového vedenia! Po skvelom centri sa lopta poodrážala od hláv hráčov oboch tímov a následne sa dostala pred nebráneného myjavského kapitána – MARTINA ČERNÁČKA, ktorý svojou delovkou bez problémov skóroval.
     
    83
    Aj domáci tréner Radúz Dorňák posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto jediného strelca Pavla Kosíka nastupuje do hry Urgela.
     
    77
    Hostia zahrali svoj priamy kop veľmi dobre, keď po tvrdom centri z priameho kopu od Pavlíka smerovala lopta pred Solničkovu bránu, no gólman Myjavy tento projektil bez problémov vyboxoval.
     
    76
    Domáci Štefan Pekár obdržal od hlavného rozhodcu žltú kartu, keď fauloval po pravom krídle rýchlo prenikajúceho Pirosku.
     
    76
    Hosťujúci tréner Hapal posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Kalabišku nastupuje do hry oddýchnutý Jakub Kosorin.
     
    72
    Piroška sa dostal k lopte v centrálnej časti, následne skvelou prihrávkou do behu našiel svojho spoluhráča Irobisa, no ten už nestihol zakončovať. Následne bola táto situácia ohodnotená jasným ofsajdom.
     
    68
    Štefan Pekár sa dostal do naozaj fantastickej gólovej šance, keď po poriadnych nepresnostiach v senickej defenzíve bol osamotený pred gólmanom Šullom, no napokon sa pošmykol a loptu nedokázal trafiť!
     
    64
    Senický tréner Pavel Hapal posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Denisa Ventúru nastupuje do hry oddýchnutý Milan Jirásek.
     
    62
    Štefan Pekár ukázal svoj herný dôraz na ľavej strane, keď sa najskôr zbavil Ventúru a následne aj Pirosku a tvrdo pálil z hranice senického pokutového územia! Jeho skvele zatočená strela však len veľmi tesne minula pravý horný roh myjavskej brány!
     
    59
    Myjava dala gól!
    Myjavskí futbalisti sa po peknej a zároveň jednoduchej prihrávkovej kombinácii dostávajú do vedenia! Pekár bol síce dobre bránený senickými obrancami na ľavej strane, no dokázal loptu ideálne odcentrovať pred gólmana Šullu, kde sa najlepšie zorientoval PAVOL KOSÍK, ktorý svojim jemným tečom hlavou prekonal bezmocného senického gólmana.
     
    56
    Senický hráč Pavlík ostal po hlavičkovom súboji ležať na trávniku na hranici senického pokutového územia, no napokon sa pozviechal a pokračuje v hre.
     
    55
    Štefan Pekár dostal dosť priestoru na ľavej strane a tvrdo vystrelil. Jeho pekný projektil smeroval na gólmana Šullu, no ten loptu pre istotu len vyboxoval na rohový kop!
     
    39
    Daniel sa rýchlo presúval po pravej strane, následne poslal pred bránu Senice pekný center, s ktorým mal gólman Šulla poriadne problémy – lopta skončila na pravej žŕdke, no napokon hostia dokázali loptu odkopnúť do bezpečia!
     
    38
    Hosťujúci Hiago de Oliviera tentokrát po jasnom odpískaní útočného faulu neuniesol svoje nervy na uzde a loptu odkopol mimo ihriska. Hlavný rozhodca bol nekompromisný a udelil mu žltú kartu.
     
    36
    Domáci Erik Daniel vsietil gól, no napokon bolo jasné, že platiť nemôže. Ešte pred jeho zakončením a prihrávkou od Šuleka bol avízovaný jasný ofsajd, po ktorom sú pri lopte Seničania.
     
    29
    Kalabiška sa snažil prejsť cez dvoch Myjavčanov na ľavej strane, no nepodarilo sa mu to. Následne sa do rýchleho úniku dostal Siva, ktorý našiel aktívneho Šuleka a ten prihrával na posledného Pekára! Jeho tvrdá strela z ťažkej pozície na ľavej strane však smerovala tesne nad.
     
    24
    Seničania sa dostali do skvelej gólovej šance po peknej prihrávkovej kombinácii! Po peknom prieniku od Mazáňa sa k lopte dostal Irobiso, ktorý ju sklepol pre rozbehnutého Pirosku, no jeho strela bola jedným z domácich obrancov a následne aj gólmanom Solničkom zblokovaná na rohový kop.
     
    23
    Peter Šulek bol veľmi dobre bránený hosťujúcim Opielom, no napokon sa okolo neho obtočil a vystrelil zo vzdialenosti približne 25 metrov! Jeho delovka však napokon smerovala len tesne nad bránu gólmana Šullu!
     
    20
    Štefan Pekár sa sympaticky uvoľnil v centrálnej časti a skúsil vystreliť svojou pravačkou. Jeho pekná strela však smerovala len do stredu senickej brány a gólman Šulla nemal s úspešným zákrokom ani najmenšie problémy.
     
    16
    Domáci sa dostali do peknej gólovej šance, no napokon nedokázali skórovať. Po peknom centri z ľavej strany od Kosíka sa k odrazenej lopte dostal Siva, ktorý zakončoval z pravej strany, no napokon vybojoval pre Myjavu aspoň rohový kop.


    Hľadáme spravodajcu pre tím Spartak Myjava. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Senica. Viac informácií tu.

    Góly: 59. Kosík (Pekár), 84. Černáček

    Karty:   76. Pekár (MYJ) – 38. Hiago (SEN)   90+1. Kosorin (SEN)


    Spartak Myjava: Solnička – Kumančík, Kosík (83. Urgela), Pekár (87. Duga), Černáček (C) – Šulek, Častulín, Bílovský, Marček – Daniel (89. Šmahajčík), Siva.
    Náhradníci: Belic – Neoveský, Beňo, Oršula, Šmahajčík, Urgela, Duga.

    FK Senica: Šulla – Pavlík, Hiago (85. Mráz), Irobiso, Kalabiška (76. Kosorin) – Slinkin, Mazáň, Gava, Opiela – Ventúra (64. Jirásek), Piroska (C).
    Náhradníci: Kamesch – Komara, Filípek, Ferenčík, Mráz, Jirásek, Kosorin.

    Rozhodca: Richard Trutz – Peter Bóllo, Rastislav Žákech

    Diváci: 2573