Liverpool – Manchester City 3:2 (kon.) | Swansea – Chelsea 0:1 (kon.)
koniec
Liverpool FC
3:2 (2:0)
Manchester City
Nedeľa 13.04.2014, 14:37 • Anfield Road • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    79
    Liverpool dal gól! Citizens zaspali v obrane a Liverpool znova vedie! Kompany neodkopol banálny aut vo vápne a lopta sa tak dostala k domácim. PHILIPPE COUTINHO napálil z prvej k žrdi a dáva svojim šancu predsa len na tri body!
     
    63
    Manchester city dal gól! Citizens cítia šancu na vyrovnanie, rozhodne to ešte nemajú stratené a podľa toho sa aj zariadili! Opäť sa podujali na dobrú akciu cez Silvu a Nasriho a je z toho remíza! Silva nahrával späť do vápna, statická obrana nemala nárok, GLEN JOHNSON si navyše zrazil loptu do vlastnej siete!
     
    56
    Manchester city dal gól! Tentoraz sa však už DAVID SILVA radue! Akcia po pravej strane obrana nezachytila, skvele prenikol do šance MIlner, ktorý ešte nahral Španielovi. Cez Škrtela nebol problém loptu zasunúť do siete.
     
    28
    Liverpool dal gól! MARTIN ŠKRTEL si naskočil na roh na prvej žrdi famózne, a prehodil Harta perfektne umiestnehou hlavičkou, čím dáva pre svoje farby dvojgólové vedenie!
     
    7
    Liverpool dal gól! Anfield Road vybuchol do neskutočnej radosti! Suarez urobil penzum práce v strede poľa a nádherne vysunul RAHEEMA STERLINGA. Jemu križoval cestu Kompany aj vysoko vybehnutý Hart, ale šikovný domáci hráč si s nimi kľučkami poradil a poľahky do prázdnej brány posiela svojich do vedenia!
    Góly: 7. Sterling, 28. Škrtel, 79. Coutinho – 56. David Silva, 63. Johnson (vla.)

    Karty:   6. Suárez (LIV) – 23. Garcia (MC), 45+2. Fernandinho (MC), 78. Zabaleta (MC)   90+4. Henderson (LIV)


    Liverpool FC: Mignolet – Johnson, Škrtel, Sakho, Flanagan – Henderson, Gerrard (C), Coutinho – Sterling, Suárez, Sturridge.
    Náhradníci: Jones – Touré, Agger, Leiva, Allen, Aspas, Moses.

    Manchester City: Hart – Zabaleta, Kompany (C), Demichelis, Clichy – Navas, Touré, Silva, Fernandinho, Nasri – Džeko.
    Náhradníci: Pantilimon – Lescott, Kolarov, Milner, García, Negredo, Agüero.

    Rozhodca: Mark Clattenburg – G. Beswick, D. Cann

    Diváci: 44 601