Buffalo – Tampa Bay 3:4 (po pr.) | NY Islanders – NJ Devils 2:1 (2:0 po s.n.) | Toronto – Detroit 2:4 (kon.)
Carolina – Columbus 2:3 (po pr.) | Florida – Montreal 1:4 (kon.) | St. Louis – Dallas 2:4 (kon.)
Arizona – Minnesota 1:3 (kon.) | Vancouver – Anaheim 1:5 (kon.) | LA Kings – Winnipeg 4:2 (kon.)
Philadelphia – Boston 3:4 (1:2 po s.n.) | Ottawa – Calgary 6:3 (kon.) | Detroit – Tampa Bay 3:2 (kon.)
koniec
Detroit Red Wings
3:2 (2:1, 1:0, 0:1)
Tampa Bay Lightning
Nedeľa 30.03.2014, 23:00 • Joe Louis Arena • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:31
    Tampa Bay Lightning dávajú gól! Z ničoho ale prišlo zrazu zníženie a dramatizácia zápasu v podobe Lightings. K strele od modrej sa dostal SAMI SALO, namieril presne k bližšej tyčke a prestrelil všetko čo mu stálo v ceste!

    Asistencie: Nikita Kucherov
     
    36:46
    Detroit Red Wings dal gól!
    Využitá presilovka, Franzen poslal puk na Kronwalla, ten mu ho vrátil k mantinelu, od neho poslal Franzen strelu na bránu, ktorú pred Bishopom tečoval DAVID LEGWAND a puk sa zastavil až v sieti.

    Asistencie: Johan Franzen, Niklas Kronwall
     
    15:24
    Detroit Red Wings dal gól!
    Hokejová nádhera, do úniku sa dostal GUSTAV NYQUIST, ukázal že nie nadarmo je najlepší strelec svojho tímu, bol tiesnený protihráčom, ktorý ho aj dosť tesne bránil, aj napriek tomu si spravil brankára, puk mu ušiel, ale vrátil sa k poň a zasunul do odkrytej brány!

    Asistencie: David Legwand
     
    11:08
    Detroit Red Wings dal gól!
    Rišo Pánik bojoval na mantineli, súboj ale prehral, prihrávku dostal pred medzikruhy Helm, jeho strelu Bishop síce vyrazil, no iba pred JOAKIMA ANDERSSONA, ktorý ho bekhendovou dorážkou prekonáva.

    Asistencie: Darren Helm, Daniel Alfredsson
     
    08:45
    Tampa Bay Lightning dávajú gól! Po nešťastnom odrazení puku v obrannom pásme Detroitu sa puk dostal medzi kruhy, kde bol Callahan aj Filppula, VALTERI FILPPULA sa stal nakoniec strelcom, naznačil strelu na opačnú stranu, ako šla a zmiatol pekne Gustavssona.

    Bez asistencie

    Lukáš Rusňák

    Góly a asistencie: 12. Andersson (Helm, Alfredsson), 16. Nyquist (Legwand), 37. Legwand (Franzen, Kronwall) – 9. Filppula, 56. Salo (Kucherov)


    Detroit Red Wings: Gustavsson (Howard) – Smith, Kronwall, DeKeyser, Quincey, Lashoff, Kindl – Nyquist, Helm, Franzen – Jurčo, Sheahan, Tatar – Alfredsson, Legwand, Andersson – Bertuzzi, Glendening, Miller
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Lindback) – Salo, Hedman, Gudas, Carle, Kostka, Brewer – Palát, Stamkos, Purcell – Callahan, Filppula, Brown – Kučerov, Johnson, Killorn – Crombeen, Thompson, Malone

    Rozhodca: McCauley, Sutherland – Driscoll, Amell