D. Moskva – Jaroslavľ 3:2 (po pr.) | Petrohrad – CSKA Moskva 1:0 (kon.) | Doneck – Riga 5:2 (kon.)
Lev – Záhreb 4:3 (kon.)
koniec po predl.
Dynamo Moskva
3:2 (0:2, 0:0, 2:0)
Lokomotiv Jaroslavľ
Piatok 07.03.2014, 16:30Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    61:31
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Je rozhodnuté, prvé víťazstvo si na konto pripisuje Dinamo Moskva! Svoju druhý veľkú šancu v krátkom časovom rozpätí už dokázali domáci využiť. Andrej Mirjonov prihrávkou o mantinel poslal do šance MAXIMA KARPOVA, ktorý sa dokázal presadiť švihovou strelou od pravého kruhu. Za jeho pokusom sa síce Sanford naťahoval lapačkou, no bol prikrátky! Asistencia : Andrej Mirjonov.
     
    50:45
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Neuveriteľné, neskutočné, aký je hokej nevyspytateľný a vrtkavý. Všetko sa v ňom dokáže zmeniť behom pár sekúnd. Domácim stačila na vyrovnanie minúta od kontaktného zásahu. Maxim Pestuško našiel prihrávkou spoza brány pred Sanfordom LEA KOMAROVA, ktorý našiel miesto pri bližšej tyčke a pretlačil puk do brány! Asistencie : Maxim Pestuško, Konstantin Gorovikov.
     
    49:44
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Ešte to bude dráma! Nezainteresovaní fanúšikovia sa majú v záverečnej desať minútovke, na čo tešiť! ALEXANDER RJAZANTSEV sa rozhodol nepšekulovať, napriahol k delovke a od modrej čiary prepálil všetko, čo mu stálo v ceste vrátane brankára Sanforda. Bez asistencie.
     
    14:22
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Neuveriteľné, domáci sú totálne rozhodení a zneistení, Lokomotiv vedie už 2:0! V závere hry štyroch proti štyrom sa do sľubnej pozície dostal obranca Jonas Holos, po ktorého strele a puk poodrážal cez Petrova až k SERGEJOVI PLOTNIKOVI, ktorý sa zachoval chladnokrvne a upratal ho do siete za chrbát bezmocného Jerjomenka. Asistencie : Jury Petrov, Jonas Holos.
     
    04:29
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    V Moskve sme svedkami šokujúceho úvodu, do vedenia sa prekvapujúco dostáva hosťujúci Lokomotiv. Chybu domácej defenzívy, ktorá nedokázala puk okolo mantinelu dostať von z pásma, využilo lotyšské duo v službách Lokomotivu. Janis Sprukts našiel krásnou zadovkou nakorčuľovaného MIKELISA REDLIHSA, ktorý prestretil Jerjomenka. Asistencia : Janis Spurkts.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 50. Alexander Rjazantsev (Bez asistencie), 51. Leo Komarov (Maxim Pestuško, Konstantin Gorovikov), 62. Maxim Karpov (Andrej Mirjonov) – 5. Mikelis Redlihs (Janis Sprukts), 15. Sergej Plotnikov (Jury Petrov, Jonas Holos)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov)- Novák, Višnevskij, Jalasvaara, Solovjov, Mironov, Rjazancev, Korjagin, Barancev- Gorovikov, Pestuško, Komarov- Karsums, Karpov, Cvetkov- Babenko, Volkov, Kokarev- Sopin, Pestunov, Kvapil
    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford (Kolesnik)- Ljubuškin, Gorochov, Kronwall, Holos, Vasiljev, Jakovlev, Višnevskij, Pašnin- Platt, Sprukts, Redlihs- Plotnikov, Averin, Apalkov- Koňkov, Galimov, Kartajev- Petrov, Kapustin, Achmetov

    Rozhodca: Šeljanin, Sivov