Žilina – Košice 1:4 (kon.) | Topoľčany – B. Bystrica 1:6 (kon.) | Skalica – Trenčín 4:5 (po pr.)
Lipt. Mikuláš – HC Slovan 3:1 (kon.)
koniec
HC Topoľčany
1:6 (0:0, 0:2, 1:4)
HC MONACObet Banská Bystrica
Streda 05.03.2014, 15:30 • Zimný štadión Topoľčany • Hokejová extraliga juniorov play-off
Partner:
     
    59:24
    Topoľčany dali gól!

    V poslednej minúte dali domáci aspoň čestný gól potom čo využili presilovku. Gašparovič spoza brány prihral ADAMOVI GRMANOVI a ten spred brány zakončil priamo pod Sabolovu lapačku. Asistencia: Juraj Gašparovič.
     
    56:54
    Banská Bystrica dala gól!

    Toto už je debakel. Hostia prvé prečíslenie nevyužili, ale získali puk späť na svoje hokejky Výhonský prihral MARTINOVI AMBROZOVI a ten zakončil do prázdnej brány. Asistencie: Alex Výhonský, Mário Ramaj.
     
    56:20
    Banská Bystrica dala gól!

    Hostia nakoniec presilovku využili. Valent prihral rozbehnutému Róthovi na modrú ten prekorčuloval obranu a blafakovým zakončením namieril Halovi priamo pomedzi betóny. Asistencie: Peter Valent.
     
    46:42
    Banská Bystrica dala gól!

    Bystričania vyhrali buly v útočnej tretine od modrej vystrelil MÁRIO RAMAJ a prepálil všetko čo mu stálo v ceste. Asistencia: Jozef Huňa.
     
    45:18
    Banská Bystrica dala gól!

    Veľký tlak hostia zúžitkovali a zvyšujú na 3:0. Po veľkej chybe obrany sa pred bránou ocitli dvaja osamotený hráči hostí, Róth sa neukvapil natiahol si Hala na seba a prihral VLADIMÍROVI DOLNÍKOVI do prázdnej brány a ten už so takončením nemal problém. Asistencia: Mário Róth.
     
    21:24
    Banská Bystrica dala gól!

    A hostia už vedú o dva góly. Opäť sa presadili z dorážky Dolníkova strela sa odrazila priamo k MÁRIOVI RÓTHOVI a ten so zakončením do prázdnej brány nemal väčší problém. Asistencie: Vladimír Dolník, Peter Valent.
     
    20:33
    Banská Bystrica dala gól!

    Hneď v úvode druhej tretiny hostia otvárajú gólový účet stretnutia. Bystričania dobre zakombinovali Kovalíkova strela sa ešte neujala ale odrazený puk sa dostal až ku RASTISLAVOVI GAŠPAROVI a ten zakončil presne. Asistencie: Matej Kovalík.

    Danny


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Topoľčany. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 60. A.Grman (Gašparovič) – 21. Gašpar (Kovalík), 22. Róth (Dolník, Valent), 46. Dolník (Róth), 47. Ramaj (Huňa), 57. Róth (Valent), 57. Ambroz (Výhonský, Ramaj)


    HC Topoľčany: Halo – Belianský("C"), A.Grman, M.Grman, Piterka, Petrek, Žitňanský – Gašparovič, Šťastný, Laššo – Szalay, Záhorský, F.Hudec – Rufati, Rzepecki, J.Hudec
    HC MONACObet Banská Bystrica: Sabol – Lunter, Jánovský, Ramaj, Rosandič, Mikuš, Tarabík, J.Predajnianský – Huňa, Gašpar, Valent, Róth, Surový, Macko, Kovalík, Ferleťák, M.Predajnianský, Výhonský, Ambróz

    Rozhodca: Píšťanský – Danko, Žák

    Diváci: 100