Boston – Florida 4:1 (kon.) | NJ Devils – Detroit 4:3 (kon.) | Columbus – Dallas 4:2 (kon.)
St. Louis – Tampa Bay 4:2 (kon.) | Nashville – Pittsburgh 1:3 (kon.) | Chicago – Colorado 2:4 (kon.)
Winnipeg – NY Islanders 2:3 (po pr.) | Arizona – Vancouver 1:0 (kon.) | Edmonton – Ottawa 3:2 (kon.)
San Jose – Carolina 2:3 (po pr.)
koniec
New Jersey Devils
4:3 (1:1, 0:1, 3:1)
Detroit Red Wings
Streda 05.03.2014, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Devils dali gól! Potom ale spoza brány prišla prihrávka dozadu na Fayneho, ten vypálil tvrdú strelu, ktorú pred bránou tečoval STEPHEN GIONTA a 37 sekúnd pred koncom strieľa štvrtý gól domácich!
    Asistencie: Mark Fayne, Danius Zubrus
     
    49:43
    Detroit Red Wings dal gól!
    Veľmi rýchlo využitá presilovka. Dnes veľmi viditeľný Franzen, dostal prihrávku, keď od modrej prihral Kronwall Nyqistovi, ten našiel strelca medzi kruhmi a odtiaľ poslal Franzen z prvej puk na bránku, pred ktorou ho TOD BERTUZZI tečoval medzi betóny Brodeura.
    Asistencie: Johan Franzen, Gustav Nyquist
     
    46:30
    Devils dali gól! Tak to je parádny začiatok pre domáci celok. Nyquist sa do útoku nepretlačil, k puku sa dostal Zajac, v útoku prenechal puk Jágrovi, jeho strelu brankár Howard vyrazil, následne už bol ale na dorážku TRAVISA ZAJACA prikrátky.
    Asistencie: Jaromír Jágr, Ryane Clowe
     
    40:41
    Devils dali gól! V oslabení domáci tím vyrovnáva stav stretnutia. Patrik Eliáš dostal puk cez modrú, vybojoval ho Brunner, po strele od MAREKA ŽIDLICKÉHO z modrej prišla do lapačky Howarda hokejka obrancu, ktorá spôsobila, že puk vypadol a padol do siete.
    Asistencie: Damien Brunner, Patrik Eliáš
     
    27:03
    Detroit Red Wings dal gól!
    Po tom, ako Devils nevyšiel útok a pred bránkou nikto nevystrelil na Howarda sa dopredu dostal Detroit, spoza bránky poslal Abdelkader puk na BRENDONA SMITHA, ten ihneď vypálil nad betón Brodeura a jeho strela sa zastavila až v sieti!
    Asistencie: Justin Abdelkader, Niklas Kronwall
     
    11:26
    Detroit Red Wings dal gól!
    Výborne si JOHAN FRANZEN našiel puk po tom, čo netrafil bránku, bol v uhle, no dostal sa do lepšej pozície, z ktorej trafil hornú tyč bránky, ktorá odrazila puk do siete a následne von z bránky.
    Bez asistencie
     
    00:28
    Devils dali gól! Bleskový úvod pre New Jersey. Už v úvode Eliáš nahodil puk dopredu, ADAM HENRIQUE ho získal v kruhu, dostal sa pred bránku, Howard sa položil na ľad a Henrigue dorazil puk do siete popod betón na dvakrát. Gól musel odobriť aj videorozhodca.
    Bez asistencie.

    Lukáš Rusňák

    Góly a asistencie: 1. Henrique, 41. Židlický (Brunner, Eliáš), 47. Zajac (Jágr, Clowe), 60. Gionta (Fayne, Zubrus) – 12. Franzen, 28. Smith (Abdelkader, Kronwall), 50. Bertuzzi (Franzen, Nyquist)


    New Jersey Devils: Brodeur (Schneider) – Fayne, Greene, Židlický, Volčenkov, Gelinas, Merrill – Jágr, Zajac, Zubrus – Brunner, Eliáš, Henrique – Ryder, Loktijonov, Clowe – Bernier, Gionta, Carter
    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Ericsson, Kronwall, DeKeyser, Quincey, Lashoff, Smith – Franzen, Andersson, Nyquist – Jurčo, Sheahan, Tatar – Alfredsson, Helm, Abdelkader – Bertuzzi, Glendening, Miller

    Rozhodca: Dwyer, Leggo – Murphy, Shewchyk

    Diváci: 16 592