Chelsea – Everton 1:0 (kon.) | Arsenal – Sunderland 4:1 (kon.) | Cardiff – Hull City 0:4 (kon.)
Manchester City – Stoke City 1:0 (kon.) | West Bromwich – Fulham 1:1 (kon.) | West Ham – Southampton 3:1 (kon.)
Crystal Palace – Manchester United 0:2 (kon.)
koniec
Arsenal FC
4:1 (3:0)
Sunderland AFC
Sobota 22.02.2014, 16:00 • Emirates Stadium (Londýn) • Anglická Premier League
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.
     
    Vitajte na Emirates Stadium, kde pokračuje 27. kolo anglickej Premier League.

    Domáci sa dnes budú snažiť zabudnúť na pokazený stredajší večer Ligy majstrov. V ňom totiž o desiatich nestačili na Bayern Mníchov a po prehre 0:2 si tak výrazne skomplikovali cestu do štvrťfinále. O to viacej sa môžu sústrediť na ligovú súťaž. Ďalším súperom budú vzbúrenci zo Sunderlandu.

    Tabuľkové postavenie:

    2. Arsenal FC: 17 – 5 – 4; skóre 48:26; body 56
    18. Sunderland: 6 – 6 – 13; skóre 25:38; body 24

    Forma:

    Arsenal FC: P – V – R – P – V – R
    Sunderland: V – P – V – V – V – P

    Gunners sa ešte počas jesene hotovali na veľký a slávny zisk trofeje. Týždne však plynú a možností pomaly ubúda. S ligovým pohárom sa červení rozlúčili už v štvrtom kole, postup v Lige majstrov bude v bavorskej odvete zrejme takisto nereálny a Kanonierom tak razom zostávajú iba dve súťaže (PL a FA Cup).
    V tej ligovej sa im však takisto nedarí práve optimálne. Po katastrofálnej dvadsaťminútovke na Anfield Road (0:4) a celkovej porážke 1:5 si nespravili chuť ani proti trápiacemu sa Manchestru United (0:0). Gunners sa tak opäť spoľahnú na čaro Emirates Stadium, kde zatiaľ padli len raz (1. kolo; Aston Villa 1:3) a inkasovali iba šesť gólov (najmenej v lige).

    Na druhej strane bude stáť Sunderland, ktorý sa v rámci svojich možností nachádza vo výbornej forme. V novoročnom kole síce prehral na vlastnom trávniku s Aston Villou (0:1), ale potom začala heroická vzbura Čiernych Mačiek. Black Cats v nasledujúcich desiatich súťažných zápasoch prehrali len dvakrát a v boji o záchranu si stále udržujú dobrú východiskovú pozíciu.
    Navyše jedna z tých dvoch prehier AFC nemrzela. Na Old Trafford sa totiž v rámci semifinále Capital One Cup-u predlžovalo a v následnom penaltovom rozstrele si Sunderland vybojoval účasť vo finále. Keďže vo Wembley narazí na Manchester City, účasť v budúcoročnej edícii Európskej ligy už majú Mačky takmer istú. Záležať bude len na tom, akú ligu tam budú zastupovať.

    Vzájomné zápasy:

    14.09.2013; Sunderland – Arsenal FC 1:3
    (Gardner – 2x Ramsey, Giroud)

    09.02.2013; Sunderland – Arsenal FC 0:1
    (Cazorla)

    18.08.2012; Arsenal FC – Sunderland 0:0

    18.02.2012; Sunderland – Arsenal FC 2:0 (FA Cup)
    (Richardson, Oxlade-Chamberlain/VG)

    11.02.2012; Sunderland – Arsenal FC 1:2
    (McClean – Ramsey, Henry)

    16.10.2011; Arsenal FC – Sunderland 2:1
    (2x van Persie – Larsson)

    05.03.2011; Arsenal FC – Sunderland 0:0

    Arsenal doma so Sunderlandom naposledy prehral ešte 5. novembra 1983 (1:2). Odvtedy je štrnásť zápasov bez porážky.

    Absencie:

    Londýnčanom v spomínanom zápase Champions League vypadol Kieran Gibbs, ktorý si privodil svalové zranenie.
    Na listine maródov tak doplní Vermaelena, Ramseyho, Walcotta, Diabyho i zimnú posilu Kima Källströma.

    Hosťom zas bude chýbať gólman Keiren Westwood, ktorý ma poranené rameno. V bránke ho však úspešne zastupuje bývalý brankár Arsenalu Vito Mannone.
    Štart dvojice Cuéllar-Fletcher zostáva zatiaľ neistý, ale španielsky obranca má k návratu bližšie. Zastúpiť by tak mohol Wesa Browna, ktorý ešte dva zápasy bude stáť kvôli kartovému trestu.

    Sunderland sa síce v posledných týždňoch zmáha, ale proti Arsenalu by to stačiť nemalo. Záležať bude i na tom, či sa domáci dokážu spamätať zo stredajšej prehry. To sa však už dozvieme v nasledujúcich 90 minútach.
     
    Úvodné zostavy:

    Arsenal FC: Szczesny – Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal – Arteta (C), Wilshere – Cazorla, Rosický, Podolski – Giroud
    Náhradníci: Fabiaňski – Oxlade-Chamberlain, Flamini, Sanogo, Bendtner, Jenkinson, Gnabry

    Sunderland AFC: Mannone – Bardsley, Vergini, O´Shea (C), M. Alonso – Bridcutt – A. Johnson, Ki, Colback, Borini – Altidore
    Náhradníci: Ustari – Larsson, C. Gardner, Čelústka, Giaccherini, Cuéllar, Scocco

    Rozhodca: Andre Marriner – M. Perry, P. Bankes – P. Dowd.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Stretnutie na Emirates Stadium začalo. Jeho výkop obstarali domáci v červených dresoch. Sunderland v žltej sade sprava-doľava.
     
    2
    Gunners začínajú svojou tradičnou vírivou kombináciou. Zatiaľ sa však dostali iba po hosťujúcu šestnástku.
     
    3
    Arsenal nám už predviedol i prvú okulahodiacu kombináciu na pravej strane, keď po Rosického narážačke centroval Sagna. Lopta si však v šestnástke našla iba Verginiho, ktorý napálil do Girouda. Loptu ale napokon prebral Mannone.
     
    4
    Červení sú od úvodu stretnutia aktívnejší a akoby sa snažili zabudnúť na stredajší nezdar v Lige majstrov proti Bayernu.
     
    5
    Arsenal FC dal gól!
    Gunners sa dočkali situácie, po ktorej pred zápasom tak bažili. Expresný gól ich môže upokojiť a vrátiť im na kopačky pohodu. Opäť sme sledovali sériu rýchlych kombinácii, v ktorých centre sa nachádzal Jack Wilshere. Ten sa objavil i na hranici šestnástky, odkiaľ posúval loptu na OLIVIERA GIROUDA, ktorý povedľa Mannoneho chladnokrvne otvára skóre stretnutia.
     
    7
    Cazorla sa šikovne zbavoval Marcosa Alonsa, ktorý ho musel faulovať a domáci tak budú mať k dispozícii voľný kop z 25 metrov.
     
    8
    Rozohrával ho sám Cazorla, ale jeho krátky center odvrátil dobre postavený Bridcutt. Hostia však o loptu okamžite prichádzajú.
     
    9
    Z následnej akcie sa o slovo opäť prihlásil Cazorla, ktorý však tentokrát mieril iba do stredu bránky. Pred Mannone sa však rozkrútil poriadny kolotoč.
     
    10
    Gus Poyet sedí na svojej lavičke poriadne hlboko. Jeho zverenci úvod zápasu absolútne nezachytili.
     
    11
    Black Cats sa naďalej hrajú s ohňom a veľa si dovolil i brankár Mannone. Treba však podotknúť, že do prekérnej situácie ho zašil Bardsley. Talian však napokon rozohrávku zvládol.
     
    12
    Atmosféra na Emirates Stadium sa úvodným zásahom Girouda akosi upokojila. Mierne opadlo i nasadenie Kanonierov.
     
    13
    Sunderland to však zatiaľ nevie využiť a naďalej sa so svojou kombináciou dostane iba na nejakých štyridsať metrov od bránky.
     
    14
    Domáci gólman rozohrával na Girouda, ktorý mal sklepnúť loptu pre Cazorlu. Ten však na jeho ponuku nezareagoval. Arsenalu začína chýbať pohyb.
     
    15
    Rosický však naznačil svoj prehľad, ak keď jeho center na Podolskeho bol trochu privysoký. Domáci budú zahrávať aspoň rohový kop.
     
    16
    Cazorlov center si však vo vápna našiel iba skúseného mazáka Johna O´Shea, ktorý posiela loptu do bezpečia.
     
    17
    Odpoveď Sunderlandu takisto neviedla k zakončeniu. Marcos Alonso posielal do vápna prízemný center, ktorý však spacifikoval Szczesny.
     
    18
    Wilshere vymyslel peknú uličku na Podolskeho, ktorý však reagoval pomaly a lopta sa tak dokotúľala iba k Mannonemu.
     
    19
    Hostia sú zatiaľ v ofenzíve bezradní. Nepresadzuje sa ani Altidore, ktorého už po druhýkrát odzbrojil Mertesacker.
     
    20
    Wilshere sa šikovne zbavoval Bridcutta, ale už mal prihrávať na voľného Sagnu. Škótsky bitkár tak ešte stihol zasiahnuť a získať loptu.
     
    21
    Lukas Podolski sa konečne dostal k Wilsherovej prihrávke a už to mohlo byť 2:0. Domáca desiatka hrá výborné stretnutie a od úvodu zásobuje svojich spoluhráčov presnými prihrávkami. Tentokrát si vybral ľavonohého Nemca, ktorý pálil z dvadsiatich metrov pod brvno. Vito Mannone si však svoje miesto medzi troma žrďami zastal a pohotým zákrokom pravačkou vyrazil loptu nad brvno.
     
    22
    Gunners tak mali k dispozícii rohový kop, ktorý však opäť spacifikoval John O´Shea. Ten je vo vzduchu bezchybný.
     
    23
    Hostia by ale potrebovali jedného O´Shea i v ofenzíve. Tam sa totiž Čierne Mačky trápia a zatiaľ sú bez myšlienky.
     
    24
    Tak možno teraz. Po voľnom kope z ľavej strany zasahoval Koscielny a Black Cats získali dôležitý rohový kop.
     
    25
    Vzdušný priestor opäť ovládol kapitán hostí O´Shea, ktorý však lopte nedal dostatočnú razanciu a navyše jeho pokus letel mimo.
     
    26
    Arsenal sa opäť púšťa do zdĺhavej kombinácie a momentálne sa skutočne nemá kam ponáhľať. Hostia sú zatiaľ neškodní.
     
    27
    Po Cazorlovej prihrávke sa mohol k strele odhodlať Arteta, ale ten si vybral kombináciu so Giroudom, ktorá však nevyšla.
     
    28
    No ale pozor na druhú stranu, kde si nebezpečne nabiehal Fabio Borini. Pred ním musel ísť do krkolomného stretu Szczesny, ktorý sa zrazil s Mertesackerom. Loptu však udržal.
     
    29
    Od hostí je to však zatiaľ málo. Zrejme sa budú spoliehať na rýchle protiútoky a štandardné situácie, ale tých zatiaľ veľa nebolo.
     
    30
    Tomáš Rosciký to skúšal jednoducho, keď si loptu naviedol na os ihriska a pokúsil sa o streľbu. Jeho pokus však letel iba do stredu bránky.
     
    31
    Arsenal FC dal gól!
    Sunderland nám dokonale predviedol, prečo sa nachádza v pásme ponoru. Trojica Mannone, Bardsley a Vergini by si zaslúžila po prstoch a bol to práve posledný menovaný, ktorý ležérnou rozohrávkou poslal do šance OLIVIERA GIROUDA. Ten sa už proti Mannonemu zachoval chladnokrvne a pomedzi jeho nohy pridáva svoj druhý gól v zápase.
     
    33
    Následne tu bola ďalšia sympatická strela, ktorú vyslal Sagna. Mannone však teraz veľké starosti s jej pokrytím nemal.
     
    34
    Hráči Gunners si užívajú pokojné sobotné popoludnie a zatiaľ nič nenasvedčuje tomu, že by sme mali byť svedkami nejakej drámy.
     
    35
    Olivier Giroud sa pekne obtočil okolo Verginiho, ktorý ho na hranici šestnástky posiela k zemi. Argentínsky stopér hrá katastrofálny part.
     
    36
    Zodpovednosť z osemnástich metrov na seba zobral Podolski, ktorého bomba však zasiahla iba špičky kopačiek skáčuceho múru. Pokračovať budeme rohovým kopom.
     
    37
    Z neho však už zakončenie nerezultovalo a defenzíva hostí sa až teraz dokázala ubrániť. Uvidíme, na ako dlho.
     
    38
    Marcos Alonso sa predviedol kostrbatým zákrokom na Wilshera, po ktorom budú domáci rozohrávať ďalší voľný kop.
     
    39
    Bolo to však z veľkej vzdialenosti a Kanonieri tak radšej zvolili postupnú rozohrávku zo zadných radov.
     
    40
    Jackovi Wilsherovi tento zápas poriadne chutí. Tentokrát sa to celé snažil vyšperkovať pätičkou, ktorá však na Girouda neprešla.
     
    41
    Bardsleymu sa konečne niečo podarilo a dokázal zastaviť unikajúceho Monreala. Domáci budú iba vhadzovať.
     
    43
    Arsenal FC dal gól!
    Gunners proti zdecimovaným Čiernym Mačkám naďalej koncertujú a už je to o tri góly. Lahôdkovú akciu začal TOMÁŠ ROSICKÝ, nasledovala narážačka medzi Wilsherom a Artetom a po Španielovej uličke sa už český malý Mozart rútil sám na Mannoneho. Ten nemal proti jeho efektnému oblúčiku nárok a Black Cats sú už zrelý na uterák.
     
    45
    Aspoň čiastočne sa budú môcť hostia skonsolidovať v polčasovej prestávke, ktorá bude nasledovať po jednej nadstavenej minútke.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    V prvom polčase sme sledovali jednostrannú záležitosť Kanonierov. Ťažko povedať, či Gunners hrajú tak dobre, alebo hostia tak zle. Každopádne trojgólové vedenie je realitou a Black Cats budú musieť v druhom polčase zastaviť domácu kanonádu. O body im už nejde, ale v hre je stále ich česť.

    Či sa im ju aspoň čiastočne podarí prinavrátiť, to sa dozvieme približne od 17:01.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Nacho Monreal musel mať nejaké zdravotné problémy, pretože v druhom polčase ho už na hracej ploche nevidíme. Na jeho miesto naskočil Carl Jenkinson.
     
    47
    Hneď dvojnásobne striedali i hostia, keď na trávnik vybehli Larsson a Giaccherini. Dolu išli Altidore a Adam Johnson, ktorí sa v prvej polke nepresadili.
     
    49
    Na hrot útoku sa posunul Fabio Borini a ten okamžite otestoval domáceho gólmana. Po krásnej kolmici od Giaccheriniho vnikol do vápna a z uhlu sa snažil prekvapiť gólmana Szczesneho. Ten však jeho pokus pod brvno vytlačil na rohový kop.
     
    50
    Ten už v zakončenie hostí nerezultoval, ale Čierne Mačky začínajú konečne škrabať. Len tak ďalej.
     
    51
    No a ďalší rohový kop hostí, ktorý vybojoval stirelaným centrom Seb Larsson. Hostia prikladajú pod kotol.
     
    52
    Black Cats rozohrávali nakrátko a do šance sa dostal pravý bek Bardsley. Ten však ideálnu možnosť na zakončenie preváhal a o loptu ho pripravil Per Mertesacker.
     
    53
    Emanuele Giaccherini musel hasiť rodiaci sa brejk Arsenalu a po stiahnutí Oliviera Girouda vidí od Marrinera prvú žltú kartu zápasu.
     
    54
    Inak však hráme v slušných normách. Možno to ale vyplývalo z pasívneho prístupu Sunderlandu, ktorý sa v prvom polčase príliš neprejavil.
     
    55
    Desať minút druhého dejstva je za nami. Hosťom sa prekvapivo podarilo vyrovnať hru a Arsenal akoby prešiel na úsporný režim.
     
    56
    Arsenal sa až teraz pustil do ofenzívy a takmer to bolo 4:0. Po Sagnovom centri zasahoval Vergini, ktorého falš takmer zapadol do siete. Svoju katastrofu ale nepodčiarkol a kopať sa bude iba rohový kop.
     
    57
    Arsenal FC dal gól
    No ale po následnom rohovom kope to už spomínaných 4:0 je. Od rohovej zástavky centroval Santi Cazorla, ktorý našiel trestuhodne voľného LAURENTA KOSCIELNEHO. Ten nikým nebránený už z piatich metrov nemal problém a jeho hlavička smerovala presne k ľavej žrdi. Vito Mannone sa ani nepohol.
     
    59
    Giaccherini sa síce snaží, ale odpovedať sa mu ani tentokrát nepodarilo. Jeho center si postrážil striedajúci Jenkinson.
     
    60
    Hodina hry je už za nami a skóre nám naďalej pomaly narastá. Uvidíme, na akej cifre sa napokon konečne zastaví.
     
    61
    Hostia pritom začali druhý polčas veľmi slušne a dokázali si pripraviť i niekoľko náznakov. Zníženia sme sa však nedočkali.
     
    62
    John O´Shea kolenom vymasíroval Giroudove kríže, ktorý sa s bolestnou grimasou zrútil k zemi. Na lavičke domácich sa na hrot nachádza Sanogo a Bendtner.
     
    63
    Giroud je už na nohách a zrejme bude pokračovať ďalej. Za rozhodnutého stavu však už netreba zbytočne riskovať.
     
    64
    Bardsley opäť operoval v rohu ihriska, kde si ho však postrážila dvojica Sagna-Koscielny. Hosťom dnes proste chýba kvalita.
     
    65
    Po Koscielneho kose nasledoval voľný kop z pravej strany, ktorý rozohrával Seb Larsson. Ten svojim oblúčikom našiel Kiho, ktorého koníček však letel mimo.
     
    66
    Na zemi sa po Giroudovi nachádza i Laurent Koscielny, ktorý však má zrejme výraznejšie zdravotné problémy.
     
    67
    Wenger nebude za rozhodnutého stavu riskovať zdravie svojho stopéra a Koscielny už opúšťa hraciu plochu. Na jeho miesto príde Flamini.
     
    68
    Toto je niečo, čomu by sa mali domáci vyvarovať. Za tohto stavu sú už zbytočné zranenia veľkou nepríjemnosťou.
     
    69
    Sunderland sa napriek definitíve snaží a chce dosiahnuť aspoň čestný zásah. Podarí sa im to?
     
    70
    Wojciech Szczęsny však Mačkám nepovolí ani čestný zásah. Marcos Alonso posielal dobrý center na zadnú žrď, kde hlavou nachystal loptu Giaccherini a Ki Sung-Yueng mohol zo siedmich metrov prekonať poľského gólmana. Ten však na čiare predviedol efektný reflexívny zákrok a Boriniho zas k dorážke nepustil Mertesacker. Na konte Sunderlandu tak stále svieti nula.
     
    71
    Arsenal už hrá iba na pol plynu a hostia naďalej hrajú o svoju česť. Zatiaľ si ju však gólovo neprinavrátili.
     
    72
    Ki Sung-Yueng, ktorý nedávno zahodil obrovskú príležitosť na kozmetickú úpravu skóre, už viacej nepredvedie. Na trávniku ho nahradí Ignacio Scocco.
     
    73
    Striedajú i domáci, keď ihrisko opustí Tomáš Rosický. Ten v prvom polčase predviedol niekoľko nádherných momentov. Na poslednú štvrťhodinu ho nahradí Gnabry.
     
    74
    Gnabry sa okamžite dostal k lopte a následne sa pokúsil i o center. Ten si však Giroudovu hlavu nenašiel.
     
    75
    Na druhej strane nepochodil ani Giaccheriniho protiútok, ktorý si opäť postrážil pravý bek Carl Jenkinson.
     
    76
    Jack Wilshere rozbil rozohrávku hostí a z polovice ihriska sa rútil na bránku. Pred šestnástkou ale spomalil a prihral doprava na šprintujúceho Gnabryho. Striedajúci tínedžer však v nájazde na Mannoneho nepochodil, keď ho taliansky brankár dokázal na päťke vychytať. Stav 4:0 sa tak zatiaľ navyšovať nebude.
     
    77
    Znížiť sa však môže gólový rozdiel medzi oboma celkami. Sunderland má totiž k dispozícii zaujímavú štandardku z dvadsiatich metrov.
     
    78
    Rozohrával ju tradičný exekútor Seb Larsson, ktorý ale pálil iba tesne nad. Black Cats by si ten čestný zásah možno zaslúžili.
     
    79
    Zatiaľ sa ho však nedočkajú a nezmenil to ani Scocco, ktorý ľahko stráca loptu. Dobrá práca od Mikela Artetu.
     
    80
    Olivier Giroud sa stiahol s prenikajúcim Larssonom a po jeho zákroku sa od postrannej čiary bude kopať voľný kop.
     
    81
    Sunderland AFC dal gól!
    Hostia sa konečne dočkali zaslúženého zníženia. Celý druhý polčas naháňali aspoň čestný zásah a ten prichádza práve teraz. Sebastian Larsson rozohrával od postrannej čiary voľný kop, ktorý ale Szczesny dokázal vyboxovať. Lopta si však našla iba EMANUELA GIACCHERINIHO, ktorý svoj halfvolej z dvadsiatich metrov nemohol trafiť lepšie. Jeho krížna strela letela presne k pravej tyči, kam už domáci brankár nedosiahol.
     
    83
    Stavil by som sa, že ďalších gólov sa už nedočkáme. Oba tímy už naplnili svoje druhopolčasové túžby a stretnutie sa zrejme bude iba dohrávať.
     
    84
    Vyvrátiť sa to snažil Scocco, ktorý podnikol dobrý únik po strane. Na jeho konci však bol iba nepresný center.
     
    85
    Pozornosť sa momentálne sústreďuje na Jacka Wilshera, ktorý hlási zdravotné problémy. Domáci však už striedať nemôžu.
     
    86
    Gunners by tak mali v závere predvádzať uspávanku a v pokoji to už dohrať až do konca. K tomu nám už veľa nezostáva.
     
    87
    Domáci si ešte zaspomínali na jednu z prvopolčasových kombinácii, po ktorej bude nasledovať rohový kop z ľavej strany.
     
    88
    Situáciu však hasil Phil Bardsley a domáci budú môcť iba vhadzovať v rohu hracej plochy.
     
    89
    Flamini šikovne zastavil Giaccheriniho a po jeho zásahu lopty sa navyše bude kopať od domácej bránky.
     
    90
    Scocco mohol priblížiť i druhý gól Black Cats, ale obdivuhodne sa s ním vrátil Mikel Arteta, ktorý ho zbavil kúzla.
     
    90+1
    Andre Marriner pridáva k dnešnému zápasu ešte tri nadstavené minútky. Dočkáme sa ešte nejakej korekcie aktuálneho stavu?
     
    90+2
    Po Wilsherovom centri sa o to mohol postarať Olivier Giroud, ktorý sa pokúsil o akrobatické zakončenie. Hattrick mu však znemožnil cloniaci Alonso.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    V druhom polčase sa už Sunderland predviedol v lepšom svetle, ale Gunners si svoje trojgólové vedenie postrážili. Arsenal sa so svojim súperom príliš nepotrápil a po jednoznačnom priebehu si pripisuje tri body. Jeho jednobodový odstup od Chelsea tak zostane v platnosti. V platnosti zostane takisto aj 18. priečka Black Cats.

    To je z mojej strany všetko, ale už o polhodinu sa spoločne stretneme v Selhurst Parku, kde si bude rolu favorita plniť Manchester United. (17:53:17)

    Erik Farkaš

    Góly: 5. Giroud, 31. Giroud, 43. Rosický, 57. Koscielny – 81. Giaccherini

    Karty:   53. Giaccherini (SUN)


    Arsenal FC: Szczesny – Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal – Arteta (C), Wilshere – Cazorla, Rosický, Podolski – Giroud
    Náhradníci: Fabiaňski – Oxlade-Chamberlain, Flamini, Sanogo, Bendtner, Jenkinson, Gnabry

    Sunderland AFC: Mannone – Bardsley, Vergini, O´Shea (C), M. Alonso – Bridcutt – A. Johnson, Ki, Colback, Borini – Altidore
    Náhradníci: Ustari – Larsson, C. Gardner, Čelústka, Giaccherini, Cuéllar, Scocco

    Rozhodca: Andre Marriner – M. Perry, P. Bankes – P. Dowd