Freiburg – Augsburg 2:4 (kon.) | Hamburger – Dortmund 3:0 (kon.) | Mönchengladbach – Hoffenheim 2:2 (kon.)
Norimberk – Braunschweig 2:1 (kon.) | Stuttgart – Hertha 1:2 (kon.) | Wolfsburg – Leverkusen 3:1 (kon.)
koniec
Borussia Mönchengladbach
2:2 (2:0)
TSG 1899 Hoffenheim
Sobota 22.02.2014, 15:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Nemecká Bundesliga
     
    82
    Hoffenheim dal gól!
    Ku penalte sa postavil SEJAD SALIHOVIĆ a chladnokrvne ju premieňa! Smer strely síce domáci brankár uhádol, ale na strelu bol prikrátky! Hostia si však za aktivitu v druhom polčase tento gól zaslúžili. Je vyrovnané 2:2!
     
    56
    Hoffenheim dal gól!
    Hostia sa predsa len dočkali gólu v tomto zápase a znižujú tak na 1:2. Z nenápadnej akcie teraz dokázali streliť gól, keď Volland dokázal v páde odcentrovať do 16-tky domácich a tam úplne voľný ROBERTO FIRMINO dobehol za loptou a poslal ju do protipohybu domáceho brankára. Domáci opäť prestali hrať a teraz za to pykajú.
     
    18
    Mönchengladbach dal gól!
    Ako som spomínal tlaku hostí bolo koniec a domáci skvelo odpovedajú najlepším možným spôsobom a to gólom! Stav stretnutia je tak už 2:0! Domáci zahrávali roh, presný center padol na hlavu TONY JANTSCHKE, ktorý nemal problém loptu poslať do brány hostí. Obrana hostí teraz zle ubránila tento rohový kop a pykajú za to gólom v ich sieti.
     
    3
    Mönchengladbach dal gól!
    Domáci na nič nečakajú a hneď v úvode idú do vedenia 1:0! teraz vážne pochybila celá obrana hostí, ale hlavne ich brankár! od stredu ihriska letela dlhá lopta až do pokutového územia hostí, Kruse sa sám rútil na bránu hostí, obrancovia ho nedokázali zastaviť a poľahky ho pustili, pri lopte bol však skôr brankár Casteels, ale ju odkopol veľmi zle, lopta sa dostala ku PATRICK HERRMANN, ktorý ju krásnym padáčikom poslal do odkrytej brány hostí!

    Miroslav Revaj

    Góly: 3. Herrmann, 18. Jantschke – 56. Firmino, 82. Salihović (pen.)

    Karty:   26. Strobl (HOF)


    Borussia Mönchengladbach: ter Stegen – Daems(K), Jantschke, Stranzl, Korb, Kramer, Herrman, Xhaka, Kruse, Raffael, Hrgota.
    Náhradníci: Heimeroth – Brouwers, Domínguez, Rupp, Nordtveit, Younes, Mlapa.

    TSG 1899 Hoffenheim: Casteels – Johnson, Beck(K), Sule, Rudy, Stobl, Salihović, Firmino, Volland, Schipplock, Herdling.
    Náhradníci: Grahl – Vestergaard, Toljan, Hamad, Modeste, Karaman.