Liberec – Kladno 2:1 (kon.) | Třinec – SAPA Fehérvár 4:1 (kon.) | Lev – Bern 5:1 (kon.)
koniec
Lev Praha
5:1 (2:0, 2:0, 1:1)
SC Bern
cz Streda 19.02.2014, 20:00 • Seewen • Prípravný zápas
Partner:
     
    52:29
    Bern právě vstřelil branku!
    Až teď. Bern se po kráské akci prokombinoval až k první brance. Puk se dostal po ose Daniel Grillfors, Hnat Domenichelli až na CHRISTOPHA BERTSCHYHO, který jen doklepl puk do prázdné branky. Asistence: Glen Metropolit, Hnat Domenichelli.
     
    49:26
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Bern ale hned v následujícím střídání inkasuje. Kapanen vyhrál buly na Birnera, který pohotově přiklepl kotouč SPENCERU HUMPHRIESOVI. Mladý Kanaďan zamířil přesně do pravého horního rohu Gigonovi branky. Asistence: Michal Birner.
     
    33:52
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Od poslední branky Lva uplynuly jen dvě minuty a už je to o čtyři zásahy.Odražený puk si našel DAVID ULLSTRÖM, který kotouč sklepl ze vzduchu až do branky. Asistence: Lukáš Cingel.
     
    31:42
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    A druhou branku v zápase zaznamenává JIŘÍ SEKÁČ, který po Vránově přihrávce projel útočným pásmem jako nůž máslem a překvapil Gigona střelou na přední tyč. Lvi tak využili hned první přesilovku, kterou měli. Asistence: Petr Vrána.
     
    9:55
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    O druhý gól Lva se postarala nejmladší lajna. Cingel zpoza brány našel ideálně postaveného CALLE RIDDERWALLA, který tentokrát střelou k pravé tyči uspěl. Asistence: Lukáš Cingel, Jakub Matai.
     
    01:10
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Teď už je to ale jiná! Thörnberg se Sekáčem ujeli do brejku, kde nakonec švédský kanonýr naservíroval před branku na nikým neatakovaného JIŘÍHO SEKÁČE přesnou přihrávkou. Mladý lev tak hned ve svém prvním utkání po zranění zaznamenává první branku. Asistence: Martin Thörnberg.

    Ondřej Kalát

    Karolína Antošová

    Góly a asistencie: 2. Sekáč (Thörnberg), 10. Ridderwall (Cingel, Matai), 32. Sekáč (Vrána), 34. Ullström (Cingel), 50. Humphries (Birner, Kapanen) – 53. Bertschy (Metropolit, Domenichelli)


    Lev Praha: Engren (Lukáš) – Mäenpää, Ševc, Oystrick, Němec, Jaakola, O’Byrne, Humphries, Nakládal – Azevedo, Zackrisson, Ullström – Sekáč, Vrána, Thörnberg – Birner, Kapanen, Řepík – Ridderwall, Cingel, Matai – Kubalík
    SC Bern: Gigon (50. Mischler) – Gerber, Kruger, Kreis, Collenberg, Grillfors, Orlando, Wellinger – Scherwey, Berger, Domenichelli, Loichat, Dostoinov, Ruthemann, Metropolit, Muller, Olesz, Berger, Vermin, Bertschy.