Poprad – Topoľčany 2:4 (kon.) | Žilina – Spišská N. Ves 7:1 (kon.)
koniec
HK Poprad
2:4 (0:0, 1:2, 1:2)
HC Topoľčany
Streda 19.02.2014, 14:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Extraliga juniorov
Partner:
     
    Je dobojované!
    Tretia dvadsaťminútovka tohto zápasu sa opäť niesla v znení aktívnej hry Topoľčiancov, ktorí sa po góle Lašša v 52. minúte dostali už do dvojgólového vedenia. Následne v 53. minúte znižoval Hrehorčák, no Popradčania už vyrovnať nedokázali. V 59. minúte tohto zápasu potvrdil výhru hostí Juraj Vrťo, ktorý poslal Topoľčany opäť do dvojgólového náskoku.

    Topoľčany teda po skvelom výkone v Poprade vedú v sérii vrámci kvalifikácie na play-off 1:0!

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (16:05:12)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:48
    Rufati sa po skvelej prihrávke z pravej strany dostal do parádnej gólovej šance v centrálnej časti, no gólman Pajpach môže byť rád, že puk smeroval len nad jeho bránu!
     
    59:17
    Sawicki sa snažil po ľavom krídle zaviezť puk do útočného pásma, no nepodarilo sa mu to. Pozorný Bako ho od puku s prehľadom odstavil.
     
    58:51
    Popradskí hokejisti sú pri puku v útočnom pásme a snažia sa ofenzívne presadiť, no na vsietenie dvoch gólov majú už príliš málo času.
     
    58:14
    Topoľčany dali gól!
    Vyzerá to tak, že Topoľčianci práve rozhodli o svojej výhre v tomto zápase! Po peknej prihrávke z pravej strany od Szalaya aktívny JURAJ VRŤO síce nadvakrát, ale napokon predsa pretlačil puk za chrbát gólmana Pajpacha. Asistenciu si pripisuje Nino Szalay.
     
    57:49
    O puk sa tvrdo bojovalo v strednom pásme, no napokon ho získali hokejisti Popradu, ktorí sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť.
     
    57:27
    Lapšanský zakončoval pravej strany, no gólman Halo bol v strehu a puk svojim pravým betónom dokázal zblokovať do bezpečia mimo svojej brány.
     
    56:54
    Laššo preveril gólmana Pajpacha peknou strelou z pravej strany, no jeho projektil napokon skončil len v moci popradského gólmana.
     
    56:28
    Ženčuch zaviezol puk po pravom krídle až pred topoľčianskú bránu a dobre zakončoval. Jeho strela však smerovala len tesne vedľa hosťujúcej svätyne.
     
    55:46
    Po nepresnej prihrávke od Pitku sa do útoku chcel dostať Hrehorčák, no nepodarilo sa mu to. Pozorný Bako puk zachytil a snaží sa ofenzívne presadiť.
     
    55:09
    Szalay preveril gólmana Pajpacha dobrým zakončením z ľavej strany, no jeho projektil skončil len v lapačke pozorného popradského gólmana.
     
    54:26
    Z ľavého kruhu dobre pálil aktívny Vrťo, no gólman Pajpach si s touto strelou poradil, keď ju svojimi betónmi vyrazil na zadný mantinel.
     
    53:48
    Gólman Pajpach si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď po peknej strele od Gašparoviča z ľavej strany dokázal puk udržať na svojich betónoch a Szalaya už k dorážke nepustil.
     
    53:29
    Topoľčianci si tentokrát poriadne nerozumeli vo svojej útočnej kombinácii a previnili sa zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Halom.
     
    52:56
    Poprad dal gól!
    Popradskí juniori však po treťom inkasovanom góle svoje zbrane ešte nezložili. Po skvelej prienikovej prihrávke od Kasanického sa k puku v centrálnej časti dostal PETER HREHORČÁK, ktorý svojou prvou strelou z centrálnej časti neskóroval, no tá druhá z hranice pravého kruhu bola už úspešná. Asistenciu si pripisuje Adam Kasanický.
     
    52:24
    Popradčania sa snažia usadiť v útočnom pásme, no momentálne sa im v tom veľmi nedarí. Topoľčianci sa skvele bránia už v strednom pásme.
     
    51:58
    Lapšanský nahodil puk na zadný mantinel, no tam ho dokorčuľovali len pozorní topoľčianskí obrancovia, ktorí upokojujú tempo hry.
     
    51:06
    Topoľčany dali gól!
    Topoľčianskí juniori napokon využili ďalšie zaváhanie v popradskej defenzíve a skórujú! DOMINIK LAŠŠO vybojoval puk v centrálnej časti od popradských obrancov, následne si ho potiahol na pravé krídlo a peknou strelou prekonal gólmana Pajpacha. Bez asistencií.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Topoľčany. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 23. Hrehorčák (Paločko, Jenčo), 53. Hrehorčák (Kasanický) – 22. Belianský (Szalay), 36. Laššo (Gašparovič), 52. Laššo, 59. Vrťo (Szalay)


    HK Poprad: Pajpach – Babinský, Pitka, Varholík, Kasanický ("A"), Paczkowski – Sawicki, Hrehorčák ("C"), Jenčo, Pavličko, Tomečko, Ženčuch ("A"), Matej Paločko, J. Lapšanský, Stanislav, Ďurčo, Bielec
    HC Topoľčany: Halo – Grman, Bako, Petrek, Belianský ("C"), Žitňanský, Ondruška ("A") – Rufati, Šťastný, Gašparovič, Záhorský, Rzepecki, Laššo ("A"), Vrťo, Szalay, Hudec

    Rozhodca: Tomáš Orolin – Vladimír Snášel, Roman Bednár