Ženy - Vytrvalostný závod (15 km) Víťazka: D. Domračevová (BLR) (kon.)
koniec udalosti
Ženy - Vytrvalostný závod (15 km)

Víťazka: D. Domračevová (BLR)

(2. S. Gasparinová (SUI), 3. N. Skardinová (BLR))

Piatok 14.02.2014, 15:00 • Laura Cross-country Ski & Biathlon Center (Krasnaja Poljana) • Zimné olympijské hry - Biatlon
     
    V cieli je aj Švajčiarka Selina Gasparinová, ktorá sa bude tešiť zo striebornej medaily. České reprezentantky to mali veľmi dobre rozbehnuté, no v cieli im patrí až štvrté, respektíve piate miesto. Sklamaná bude najmä Gabriela Soukalová, pre ktorú to je druhé štvrté miesto za sebou.
     
    Darja Domračevová je novou olympijskou víťazkou vo vytrvalostných pretekoch. V športe nie je nikdy nič isté, no ak sa nič iné nepredvídané nestane, Bieloruska sa bude tešiť v Soči z druhého zlata. Domračevová je v cieli s časom 43:19,6.
     
    Darja Domračevová absolvovala svoju poslednú streleckú položku fantasticky, nedopustila sa ani jednej chyby. Bieloruska si beží po druhú zlatú medialu.
     
    Veronika Vítková si hlasito hovorí o medailu! Na prvých troch streleckých položkách trafila všetkých pätnásť terčov a zaradila sa na priebežné druhé miesto za Domračevovú.
     
    Medzitým Darja Domračevová absolvovala tretiu streleckú položku. V ľahu je tak dnes stopercentná, trafila všetkých desať terčov a zatiaľ je priebežnou líderkou preteku.
     
    Kaisa Mäkärainenová predviedla na prvej položke čistú streľbu, udržala si sekundový náskok pred Domračevovou a zaradila sa na priebežné prvé miesto.

    Ku každému repre dresu SVK 2014 vám pribalíme šál! Dres vám zašleme do 3 dní od uhradenia objednávky. www.fanstore.sk.

    Michal Bakoš