Košice – Zvolen 4:0 (kon.) | HC Slovan – Žilina 6:5 (kon.) | Skalica – Trenčín 5:6 (po pr.)
Lipt. Mikuláš – B. Bystrica 5:2 (kon.) | Poprad – Topoľčany 6:1 (kon.) | Spišská N. Ves – Nitra 1:3 (kon.)
koniec
HK Poprad
6:1 (4:1, 1:0, 1:0)
HC Topoľčany
Štvrtok 13.02.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Extraliga juniorov
Partner:
     
    55:56
    Poprad dal gól!
    Popradčania po vyhratom vhadzovaní pred topoľčianskou bránou opäť skórujú! Po skvelej prihrávke od Tomečka sa k zakončeniu dostal RENÉ ŽENČUCH, ktorý svojou delovkou nedal topoľčianskému gólmanovi žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Dávid Tomečko a Róbert Jenčo.
     
    26:16
    Poprad dal gól!
    Tentokrát sa potvrdilo staré známe – nedáš, dostaneš! Po zahodenej šanci v znení Denisa Trenčana sa Popradčania dostali do rýchleho protiútoku a skórujú. Po skvelej prienikovej prihrávke od Stanislava sa k zakončeniu na ľavej strane dostal MACIEJ BIELEC, ktorý nedal topoľčianskému gólmanovi Halovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Filip Stanislav.
     
    15:24
    Poprad dal gól!
    Popradskí juniori skórujú do topoľčianskej brány aj poštvrtýkrát! Po skvelej prihrávke od Bieleca sa k puku za ľavým kruhom dostal Kasanický, ktorý tvrdo pálil, no jeho delovku tesne pred topoľčianskou stečoval RADOSLAW SAWICKI, ktorý zavŕšil svoj hetrik v dnešnom zápase! Asistencie si pripisujú hráči Adam Kasanický a Maciej Bielec.
     
    12:11
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti nenechali na seba dlho čakať a po rýchlej útočnej kombinácii sa opäť dostávajú do dvojgólového vedenia! Po peknej prihrávke z ľavej strany od Vojsoviča sa k zakončeniu na pravej strane dostal Hrehorčák, ten vystrelil, no neprekonal gólmana Pravdu. Aktívny MATEJ PALOČKO však nenechal na seba dlho čakať a z nechytateľnej dorážky skóruje. Asistencie si pripisujú hráči Peter Hrehorčák a Martin Vojsovič.
     
    11:12
    Topoľčany dali gól!
    Topoľčianci dokázali zúžitkovať svoj útočný tlak a vsietili kontaktný gól. Ondruška sa dostal k puku za ľavým kruhom, následne dobre vystrelil a gólman Tomek jeho strelu len tesne svojim ľavým betónom zblokoval pred seba. Tam už však stál aktívny DOMINIK LAŠŠO, ktorý z dorážky nedal popradskému gólmanovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Peter Ondruška.
     
    07:22
    Poprad dal gól!
    Popradskí juniori sa po ráznom forčekingu dostali k puku pred topoľčianskou bránou a skórujú opäť! RADOSLAW SAWICKI vybojoval puk pre domáci tím za topoľčianskou bránou, následne si nakorčuľoval na ľavý kruh a skvelým bekhendovým blafákom prekonal gólmana Pravdu. Bez asistencií.
     
    04:02
    Poprad dal gól!
    Popradskí juniori sa dostávajú do vedenia! Emil Kramár sa po vyhratom vhadzovaní dostal k puku za pravým kruhom, nekompromisne vystrelil a gólmanovi Pravdovi táto strela vypadla z výstroji. Než sa stihol Pravda zorientovať, tak ho už z dorážky na ľavej strane bez problémov prekonal RADOSLAW SAWICKI! Asistencie si pripisujú hráči Emil Kramár a Adam Kasanický.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Topoľčany. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 5. Sawicki (Kramár, Kasanický), 8. Sawicki, 13. Paločko (Hrehorčák, Vojsovič), 16. Sawicki (Kasanický, Bielec), 27. Bielec (Stanislav), 56. Ženčuch (Tomečko, Jenčo) – 12. Laššo (Ondruška)


    HK Poprad: Tomek (Sedlačko) – Dinda, Pitka, Kasanický, Kramár, Babinský, D. Šterbák, Varholík, Ďurčo – Štrauch ("C"), Jenčo, Gápa – Hrehorčák, Vojsovič, Matej Paločko – J. Lapšanský, Tomečko, Ženčuch – Stanislav, Sawicki, Bielec
    HC Topoľčany: Pravda (16. – 40. Halo) – A. Grman, Belianský ("C"), Žitňanský, Petrek, Ondruška, M. Grman – F. Hudec, Szalay, Záhorský – Gašparovič, Šťastný, Trenčan – J. Hudec, Laššo, Ondruš – Rufati

    Rozhodca: Ľuboš Husár – Roman Bednár, Juraj Tornay