Košice – Zvolen 4:0 (kon.) | HC Slovan – Žilina 6:5 (kon.) | Skalica – Trenčín 5:6 (po pr.)
Lipt. Mikuláš – B. Bystrica 5:2 (kon.) | Poprad – Topoľčany 6:1 (kon.) | Spišská N. Ves – Nitra 1:3 (kon.)
koniec
HK Poprad
6:1 (4:1, 1:0, 1:0)
HC Topoľčany
Štvrtok 13.02.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Extraliga juniorov
Partner:
     
    Je dobojované!
    Aj v tretej dvadsaťminútovke tohto zápasu boli mierne aktívnejší hokejisti popradskej juniorky, ktorí dokázali v 56. minúte prekonať gólmana Pravdu aj popiatykrát zásluhou strely z hokejky Reného Ženčucha. V závere tretej tretiny sa tento zápas už len dohrával, keď sa oba tímy snažili niečo vymyslieť, no nedarilo sa im prekonať pozorných gólmanov. Poklona dnes patrí najmä gólmanovi Tomekovi, ktorý okrem jednej, zneškodnil aj tie najväčšie šance súpera.

    Popradčania si po skvelom výkone na domácom ľade pripisujú do tabuľky ďalšie tri body. Topoľčianci ešte musia o play-off
    zabojovať, keďže dnes sú bez zisku bodov.


    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:11:48)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:45
    Z ľavého kruhu tvrdo pálil Rufati, no gólman Tomek puk videl dobre a následne ho zachytil vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    59:16
    Topoľčianci sú usadení v útočnom pásme, kde si puk veľmi dobre prihrávajú, no popradská defenzíva im nedáva príliš veľa priestoru na útočnú kombináciu.
     
    58:55
    Gólman Tomek musel čeliť ďalšej strele, tentokrát v znení Petreka spoza kruhov, no ten napokon minul priestor popradskej brány.
     
    58:24
    Puk sa opäť nachádza pred popradskou bránou v moci domácich hokejistov. Topoľčianci však intenzívne napádajú domácu rozohrávku a snažia sa skórovať.
     
    57:56
    Laššo nahodil puk na zadný mantinel, no tam sa k nemu dostali pozorní popradskí obrancovia, ktorí upokojujú tempo hry.
     
    57:22
    Paločko sympaticky zakončoval z centrálnej pozície, no gólman Pravda opäť dobre zakročil svojimi betónmi, ktorými zblokoval puk do bezpečia.
     
    56:46
    Popradčania sú s pukom stále usadení v útočnom pásme a snažia sa ofenzívne presadiť. Pozorná topoľčianská defenzíva je však zatiaľ jasne proti.
     
    55:56
    Poprad dal gól!
    Popradčania po vyhratom vhadzovaní pred topoľčianskou bránou opäť skórujú! Po skvelej prihrávke od Tomečka sa k zakončeniu dostal RENÉ ŽENČUCH, ktorý svojou delovkou nedal topoľčianskému gólmanovi žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Dávid Tomečko a Róbert Jenčo.
     
    55:50
    Kasanický nekompromisne pálil spoza pravého kruhu, no jeho delovku gólman Pravda videl veľmi dobre a puk dokázal zachytiť vo svojej lapačke!
     
    55:21
    Hrehorčák hľadal dobrou prihrávkou spoza topoľčianskej brány jedného zo svojich spoluhráčov, no nepodarilo sa mu to a puk napokon skončil až v strednom pásme.
     
    54:55
    Laššo nekompromisným švihom vystrelil z ľavej strany, no gólman Tomek bol v strehu a puk svojou hrudou výstrojou zblokoval do bezpečia.
     
    54:24
    Dvojica Jakubov – Lapšanský a Szalay sa zapojila do náznaku potýčky pred topoľčianskou bránou. Po menších strkaniciach však čiaroví rozhodcovia ďalšie napadnutie nepovolili.
     
    53:47
    Popradský útočník Filip Stanislav bol v strednom pásme zrazený k ľadu pri bočnom mantineli. Následne sa však pozviechal a odkorčuľoval na striedačku.
     
    53:20
    Mário Grman sa s pukom natlačil pred popradskú bránu po pravom krídle a následne dobre zakončoval. Jeho strela však trafila len hruď popradského gólmana.
     
    52:54
    Jenčo zakončoval z centrálnej časti, no gólman Pravda bol v strehu a puk zachytil vo svojej výstroji. Následne sa bude vhadzovať naľavo od jeho brány.
     
    52:21
    Oba tímy hrajú už v plnom počte a snažia sa ofenzívne presadiť. Zatiaľ sú však mierne aktívnejší domáci Popradčania.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Topoľčany. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 5. Sawicki (Kramár, Kasanický), 8. Sawicki, 13. Paločko (Hrehorčák, Vojsovič), 16. Sawicki (Kasanický, Bielec), 27. Bielec (Stanislav), 56. Ženčuch (Tomečko, Jenčo) – 12. Laššo (Ondruška)


    HK Poprad: Tomek (Sedlačko) – Dinda, Pitka, Kasanický, Kramár, Babinský, D. Šterbák, Varholík, Ďurčo – Štrauch ("C"), Jenčo, Gápa – Hrehorčák, Vojsovič, Matej Paločko – J. Lapšanský, Tomečko, Ženčuch – Stanislav, Sawicki, Bielec
    HC Topoľčany: Pravda (16. – 40. Halo) – A. Grman, Belianský ("C"), Žitňanský, Petrek, Ondruška, M. Grman – F. Hudec, Szalay, Záhorský – Gašparovič, Šťastný, Trenčan – J. Hudec, Laššo, Ondruš – Rufati

    Rozhodca: Ľuboš Husár – Roman Bednár, Juraj Tornay