HC Slovan – Trenčín 4:0 (kon.) | Skalica – Žilina 6:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Zvolen 5:3 (kon.)
Košice – B. Bystrica 1:3 (kon.) | Poprad – Nitra 4:2 (kon.) | Spišská N. Ves – Topoľčany 5:3 (kon.)
koniec
HK Poprad
4:2 (1:0, 1:0, 2:2)
HK Nitra
Streda 12.02.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Extraliga juniorov
Partner:
     
    59:12
    Poprad dal gól!
    Popradskí juniori napokon zneškodnili výherné šance nitrianských mladíkov, keď po skvelej prihrávke od Kramára sa k puku na pravej strane dostal PETER GÁPA, ktorý bol takmer nebránený a bekhným bekhendom trafil prázdnu nitrianskú bránu. Asistencie si pripisujú hráči Emil Kramár a Andreas Štrauch.
     
    58:35
    Nitrianský tréner si vyžiadal oddychový čas, po ktorom nastupujú hokejisti hosťujúcej Nitry v šestici bez gólmana Pupíka!
     
    55:06
    Nitrianský hráč Michal Guoth bol pri popradskej striedačke nekompromisne zrazený k ľadu, no napokon sa pozviechal a po vlastných odkorčuľoval na striedačku. Vyzeralo to na vybitý dych.
     
    52:45
    Na rad prichádza vylúčenie na oboch stranách. Po potýčke v strednom pásme odišli na trestnú lavicu dvaja hráči na strane Popradu – Šterbák a Gaborčík a dvaja hráči na strane Nitry – Tábi a Priganc . Všetci obdržali dvojminútový trest za hrubosť.
     
    52:09
    Pavlíček sa dostal dostal do skvelej gólovej šance v centrálnej časti, no jeho strela švihom napokon len veľmi tesne minula priestor popradskej brány!
     
    51:46
    Na rad prichádza presilovú hra pre Nitru. Na dve minúty si za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Matej Paločko.
     
    51:39
    Popradský tréner si vyžiadal oddychový čas!
     
    51:39
    Nitra dala gól!
    Nitrianskí juniori sa po minúte a pár sekundách zmohli na vsietenie kontaktného gólu! Popradská defenzíva poriadne poľavila a poslala Nitranov do prečíslenia. Po skvelej prihrávke z pravej strany od Hrazdíru sa k puku na ľavom krídle dostal DÁVID KÖNIG, ktorý svojou delovkou umiestnil puk popod ľavý betón gólmana Tomeka. Asistenciu si pripisuje David Hrazdíra.
     
    50:28
    Nitra dala gól!
    Hokejisti nitrianskej juniorky napokon dokázali skórovať svoj prvý gól v dnešnom stretnutí! Pred popradským gólmanom Tomekom sa zhromaždilo asi päť hráčov, Pavlíček tam poslal puk a napokon sa najlepšie zorientoval MÁTYÁS BIRÓ, ktorý svojou dorážkou prekonal popradského gólmana. Asistenciu si pripisuje Martin Pavlíček a Lukáš Bališ.
     
    47:31
    Andreas Štrauch ukázal svoje herné kvality a palicové techniky, keď sa po úniku cez ľavé krídlo dokázal zbaviť troch nitrianských obrancov a následne dobre zakončoval. Gólman Pupík však aj tentokrát dobre zakročil svojimi betónmi!
     
    47:19
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Popradská hráčska lavica obdržala dvojminútový trest za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche, ktorý si odchádza odpykať Hrehorčák.
     
    45:31
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie protihráča odchádza sadnúť Ölvecký.
     
    41:42
    Poprad dal gól!
    Popradskí juniori pridali do nitrianskej brány ďalší gól! Po skvelej prihrávke z ľavej strany od Paločka sa k puku v centrálnej časti dostal MARTIN VOJSOVIČ, ktorý svojou strelou nedal gólmanovi Pupíkovi žiadnu šancu na úspešný zákrok – puk umiestnil presne k ľavej žŕdke nitrianskej brány. Asistencie si pripisujú hráči Matej Paločko a René Ženčuch.
     
    33:57
    Štrauch sa mohol dostať do skvelej gólovej šance v samostatnom úniku po parádnej prienikovej prihrávke od Babinského, no čiarový rozhodca Štofančík bol presvedčený, že to bol ofsajd, a tak sa tretí gól Popradu nezrodil.
     
    31:36
    Uvidíme ďalšiu presilovú hru domáceho Popradu. Na dve minúty si za podrazenie tentokrát odchádza sadnúť nitrianský obranca Matej Žitný.
     
    27:53
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Denis Kováč.
     
    25:11
    Poprad dal gól!
    Popradskí juniori sa po poriadnom zaváhaní v nitrianskej defenzíve dostávajú do dvojgólového vedenia! Ženčuch vysunul na ľavé krídlo Jenča, ten skvelou prihrávkou našiel na pravej strane MATEJA PALOČKA, ktorý svojou strelou švihom nedal Pupíkovi žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Róbert Jenčo a René Ženčuch.
     
    22:53
    Marcel Šuba sa dostal do skvelej gólovej šance ihneď po vyhratom vhadzovaní, no jeho projektil napokon o pár centimetrov minul hornú časť popradskej brány. Následne si Nitrania zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Šterbák.
     
    17:18
    Popradčania si opäť zahrajú presilovú hru. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Lukáš Bališ.
     
    15:21
    Nitrania sa po zlyhaní v popradskej defenzíve dostali do parádnej gólovej šance! Po skvelej prihrávke z ľavej strany od Königa sa k zakončeniu z medzikružia dostal Tábi, no ten trafil len betóny pozorného Tomeka.
     
    10:59
    Na rad prichádza ďalšia presilová hra pre Nitru. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť popradský obranca Denis Šterbák.
     
    09:16
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa v početnej výhode už len o jedného muža dostávajú do vedenia! Po nekompromisnej strele z ľavej strany od Štraucha gólman Pupík dokázal puk vyraziť naľavo od seba, no na následnú dorážku od PETRA GÁPU nemal už žiaden nárok. Asistencie si pripisujú hráči Andreas Štrauch a Ľubomír Dinda.
     
    08:08
    Na rad prichádza presilová hra o dvoch mužov pre Poprad. Na dve minúty si za podrazenie Petra Gápu odchádza sadnúť Ölvecký.
     
    07:15
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Biró si odpyká dvojminútový trest pre hráčsku lavicu Nitry za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.
     
    07:02
    Peter Gápa sa v oslabení dostal do samostatného nájazdu, no napokon zoči voči gólmanovi Pupíkovi neuspel, keďže svojou strelou trafil len jeho betóny!
     
    06:08
    Po skvelej prihrávke z ľavej strany od Vojsoviča sa do skvelej gólovej šance na ľavej strane dostal Hrehorčák, no ten svojim bekhendovým zdviháčikom napokon neprekonal pozorného gólmana Pupíka!
     
    05:45
    Nitrania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za napadnutie odchádza sadnúť Dávid Gaborčík.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Góly a asistencie: 10. Gápa (Štrauch, Dinda), 26. Paločko (Jenčo, Ženčuch), 42. Vojsovič (Paločko, Ženčuch), 60. Gápa (Kramár, Štrauch) – 51. Biró (Pavlíček, Bališ), 52. König (Hrazdíra)


    HK Poprad: M. Tomek (Sedlačko) – Dinda, Pitka, Kasanický, Gaborčík, Babinský, Varholík, Kramár, D. Šterbák – Štrauch ("C"), Jenčo, Gápa – Ženčuch, Vojsovič, Matej Paločko – Bielec, Sawicki, Hrehorčák – Stanislav, Tomečko, J. Lapšanský
    HK Nitra: Pupík (Rosandič) – Kuzma, Garay, Závodský, Madový, Kohút, Pavlíček, Žitný, Guoth – Tábi, Ölvecký ("C"), Priganc – Mravík, Hrazdíra, D. König – Biró, Klenko, Bališ – Kováč, Matejov, Šuba

    Rozhodca: Vladimír Snášel – Adam Štofančík, Ľubomír Pavela

    Diváci: 250