HC Slovan – Trenčín 4:0 (kon.) | Skalica – Žilina 6:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Zvolen 5:3 (kon.)
Košice – B. Bystrica 1:3 (kon.) | Poprad – Nitra 4:2 (kon.) | Spišská N. Ves – Topoľčany 5:3 (kon.)
koniec
HK Poprad
4:2 (1:0, 1:0, 2:2)
HK Nitra
Streda 12.02.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Extraliga juniorov
Partner:
     
    52:45
    Na rad prichádza vylúčenie na oboch stranách. Po potýčke v strednom pásme odišli na trestnú lavicu dvaja hráči na strane Popradu – Šterbák a Gaborčík a dvaja hráči na strane Nitry – Tábi a Priganc . Všetci obdržali dvojminútový trest za hrubosť.
     
    51:46
    Na rad prichádza presilovú hra pre Nitru. Na dve minúty si za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Matej Paločko.
     
    47:19
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Popradská hráčska lavica obdržala dvojminútový trest za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche, ktorý si odchádza odpykať Hrehorčák.
     
    45:31
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie protihráča odchádza sadnúť Ölvecký.
     
    31:36
    Uvidíme ďalšiu presilovú hru domáceho Popradu. Na dve minúty si za podrazenie tentokrát odchádza sadnúť nitrianský obranca Matej Žitný.
     
    27:53
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Denis Kováč.
     
    22:53
    Marcel Šuba sa dostal do skvelej gólovej šance ihneď po vyhratom vhadzovaní, no jeho projektil napokon o pár centimetrov minul hornú časť popradskej brány. Následne si Nitrania zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Šterbák.
     
    17:18
    Popradčania si opäť zahrajú presilovú hru. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Lukáš Bališ.
     
    10:59
    Na rad prichádza ďalšia presilová hra pre Nitru. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť popradský obranca Denis Šterbák.
     
    08:08
    Na rad prichádza presilová hra o dvoch mužov pre Poprad. Na dve minúty si za podrazenie Petra Gápu odchádza sadnúť Ölvecký.
     
    07:15
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Biró si odpyká dvojminútový trest pre hráčsku lavicu Nitry za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.
     
    05:45
    Nitrania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za napadnutie odchádza sadnúť Dávid Gaborčík.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Góly a asistencie: 10. Gápa (Štrauch, Dinda), 26. Paločko (Jenčo, Ženčuch), 42. Vojsovič (Paločko, Ženčuch), 60. Gápa (Kramár, Štrauch) – 51. Biró (Pavlíček, Bališ), 52. König (Hrazdíra)


    HK Poprad: M. Tomek (Sedlačko) – Dinda, Pitka, Kasanický, Gaborčík, Babinský, Varholík, Kramár, D. Šterbák – Štrauch ("C"), Jenčo, Gápa – Ženčuch, Vojsovič, Matej Paločko – Bielec, Sawicki, Hrehorčák – Stanislav, Tomečko, J. Lapšanský
    HK Nitra: Pupík (Rosandič) – Kuzma, Garay, Závodský, Madový, Kohút, Pavlíček, Žitný, Guoth – Tábi, Ölvecký ("C"), Priganc – Mravík, Hrazdíra, D. König – Biró, Klenko, Bališ – Kováč, Matejov, Šuba

    Rozhodca: Vladimír Snášel – Adam Štofančík, Ľubomír Pavela

    Diváci: 250