HC Slovan – Trenčín 4:0 (kon.) | Skalica – Žilina 6:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Zvolen 5:3 (kon.)
Košice – B. Bystrica 1:3 (kon.) | Poprad – Nitra 4:2 (kon.) | Spišská N. Ves – Topoľčany 5:3 (kon.)
koniec
HK Poprad
4:2 (1:0, 1:0, 2:2)
HK Nitra
Streda 12.02.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Extraliga juniorov
Partner:
     
    59:12
    Poprad dal gól!
    Popradskí juniori napokon zneškodnili výherné šance nitrianských mladíkov, keď po skvelej prihrávke od Kramára sa k puku na pravej strane dostal PETER GÁPA, ktorý bol takmer nebránený a bekhným bekhendom trafil prázdnu nitrianskú bránu. Asistencie si pripisujú hráči Emil Kramár a Andreas Štrauch.
     
    51:39
    Nitra dala gól!
    Nitrianskí juniori sa po minúte a pár sekundách zmohli na vsietenie kontaktného gólu! Popradská defenzíva poriadne poľavila a poslala Nitranov do prečíslenia. Po skvelej prihrávke z pravej strany od Hrazdíru sa k puku na ľavom krídle dostal DÁVID KÖNIG, ktorý svojou delovkou umiestnil puk popod ľavý betón gólmana Tomeka. Asistenciu si pripisuje David Hrazdíra.
     
    50:28
    Nitra dala gól!
    Hokejisti nitrianskej juniorky napokon dokázali skórovať svoj prvý gól v dnešnom stretnutí! Pred popradským gólmanom Tomekom sa zhromaždilo asi päť hráčov, Pavlíček tam poslal puk a napokon sa najlepšie zorientoval MÁTYÁS BIRÓ, ktorý svojou dorážkou prekonal popradského gólmana. Asistenciu si pripisuje Martin Pavlíček a Lukáš Bališ.
     
    41:42
    Poprad dal gól!
    Popradskí juniori pridali do nitrianskej brány ďalší gól! Po skvelej prihrávke z ľavej strany od Paločka sa k puku v centrálnej časti dostal MARTIN VOJSOVIČ, ktorý svojou strelou nedal gólmanovi Pupíkovi žiadnu šancu na úspešný zákrok – puk umiestnil presne k ľavej žŕdke nitrianskej brány. Asistencie si pripisujú hráči Matej Paločko a René Ženčuch.
     
    25:11
    Poprad dal gól!
    Popradskí juniori sa po poriadnom zaváhaní v nitrianskej defenzíve dostávajú do dvojgólového vedenia! Ženčuch vysunul na ľavé krídlo Jenča, ten skvelou prihrávkou našiel na pravej strane MATEJA PALOČKA, ktorý svojou strelou švihom nedal Pupíkovi žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Róbert Jenčo a René Ženčuch.
     
    09:16
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa v početnej výhode už len o jedného muža dostávajú do vedenia! Po nekompromisnej strele z ľavej strany od Štraucha gólman Pupík dokázal puk vyraziť naľavo od seba, no na následnú dorážku od PETRA GÁPU nemal už žiaden nárok. Asistencie si pripisujú hráči Andreas Štrauch a Ľubomír Dinda.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Góly a asistencie: 10. Gápa (Štrauch, Dinda), 26. Paločko (Jenčo, Ženčuch), 42. Vojsovič (Paločko, Ženčuch), 60. Gápa (Kramár, Štrauch) – 51. Biró (Pavlíček, Bališ), 52. König (Hrazdíra)


    HK Poprad: M. Tomek (Sedlačko) – Dinda, Pitka, Kasanický, Gaborčík, Babinský, Varholík, Kramár, D. Šterbák – Štrauch ("C"), Jenčo, Gápa – Ženčuch, Vojsovič, Matej Paločko – Bielec, Sawicki, Hrehorčák – Stanislav, Tomečko, J. Lapšanský
    HK Nitra: Pupík (Rosandič) – Kuzma, Garay, Závodský, Madový, Kohút, Pavlíček, Žitný, Guoth – Tábi, Ölvecký ("C"), Priganc – Mravík, Hrazdíra, D. König – Biró, Klenko, Bališ – Kováč, Matejov, Šuba

    Rozhodca: Vladimír Snášel – Adam Štofančík, Ľubomír Pavela

    Diváci: 250