NY Islanders – Calgary 2:4 (kon.) | NY Rangers – Edmonton 1:2 (kon.) | Philadelphia – Colorado 3:1 (kon.)
Washington – Winnipeg 4:2 (kon.) | Montreal – Vancouver 5:2 (kon.) | Ottawa – Buffalo 3:2 (kon.)
Tampa Bay – Toronto 1:4 (kon.) | Florida – Detroit 1:3 (kon.) | St. Louis – Boston 3:2 (po pr.)
Minnesota – Nashville 3:2 (po pr.) | LA Kings – Columbus 2:1 (po pr.)
koniec
Florida Panthers
1:3 (1:0, 0:2, 0:1)
Detroit Red Wings
Piatok 07.02.2014, 01:30 • BB&T Center • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Detroit Red Wings dal gól!
    Bezprostredne po skončení svojho trestu a návrate na ľad si dokázal BRIAN LASHOFF nakorčuľovať k opustenému puku a pohodlne ho dopraviť do prázdnej brány Floridy. Pre beka hostí je to premiérový presný zásah v tejto sezóne. Asistencia: Darren Helm.
     
    33:22
    Detroit Red Wings dal gól!
    Po nenápadnej akcii sa dostal k strele z ľavého kruhu hosťujúci GUSTAV NYQUIST, ktorý svojou backhandovou strelou domáceho gólmana prekonáva a posiela Red Wings do vedenia. Bez asistencie.
     
    26:30
    Detroit Red Wings dal gól!
    Hostia potrebovali necelú minútu presilovej hry na vyrovnanie. Po prudkej strele od modrej kľučkoval s pukom pred domácou bránou Abdelkader, ktorý posunul puk na ľavú stranu, odkiaľ ho do odkrytej brány posiela DANIEL ALFREDSSON a vyrovnáva tak stav duelu na 1:1. Asistencie: Justin Abdelkader, Niklas Kronwall.
     
    19:34
    Florida dala gól!
    Tomáš Kopecký sa snažil vyhodiť puk z vlastnej tretiny, ale zdvihol hlavu, uvidel ako sa z trestnej lavice vracia na ľad SCOTTIE UPSHALL a poslal mu presnú prihrávku do brejku, ktorú dokázal domáci útočník výborne využiť a blafákom prekonáva Howarda v bráne Red Wings. Po krásnom góle sa tak domáci ujímajú vedenia v dnešnom stretnutí. Asistencie: Tomáš Kopecký, Mike Weaver.

    Tomáš Pajerský

    Góly a asistencie: 20. Upshall (Kopecký, Weaver) – 27. Alfredsson (Abdelkader, Kronwall), 34. Nyquist, 60. Lashoff (Helm)


    Florida Panthers: Thomas (Clemmensen) -Campbell, Gilbert, Gudbranson, Jovanovski, Kulikov, Weaver – Bergenheim, Barkov, Boyes – Huberdeau, Bjugstad, Upshall – Fleischmann, Goc, Kopeclý – Winchester, Gomez, Matthias
    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Kronwall, Ericsson, Quincey, DeKeyser, Smith, Lashoff – Nyquist, Zetterberg, Abdelkader – Helm, Dacjuk, Alfredsson – Tatar, Sheahan, Jurčo – Andersson, Glendening, Miller

    Rozhodca: Hebert, Kowal – Murchison, Cherrey