NY Islanders – Calgary 2:4 (kon.) | NY Rangers – Edmonton 1:2 (kon.) | Philadelphia – Colorado 3:1 (kon.)
Washington – Winnipeg 4:2 (kon.) | Montreal – Vancouver 5:2 (kon.) | Ottawa – Buffalo 3:2 (kon.)
Tampa Bay – Toronto 1:4 (kon.) | Florida – Detroit 1:3 (kon.) | St. Louis – Boston 3:2 (po pr.)
Minnesota – Nashville 3:2 (po pr.) | LA Kings – Columbus 2:1 (po pr.)
koniec
Florida Panthers
1:3 (1:0, 0:2, 0:1)
Detroit Red Wings
Piatok 07.02.2014, 01:30 • BB&T Center • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 01:30.
     
    Dnešný duel je piatym a posledným vzájomným duelom, ktorý v tohtoročnej základnej časti proti sebe títo dvaja súperi odohrajú. Detroit má zo vzájomného merania síl napriek lepšiemu postaveniu v tabuľke negatívnu bilanciu, keďže Panthers vyhrali tri zo štyroch vzájomných stretnutí.

    8.12.2013Detroit : Florida 1:2
    (Cleary – Hayes, Huberdeau)

    11.12.2013 Florida : Detroit 3:2 s.n
    (Bergenheim, Bjugstad – Bertuzzi, Dacjuk.
    Rozhodujúci nájazd premenil Boyes.)

    29.12.2013 Florida : Detroit 3:4
    (Bergenheim 2, Bjugstad – Alfredsson, Zetterberg, Smith, Nyquist)

    26.1.2014 Detroit : Florida 4:5 s.n.
    (Nyquist, Alfredsson, Sheahan, Tatar – Bergenheim, Winchester, Shore, Boyes.
    Rozhodujúci nájazd premenil Bjugstad.)

    Môžme len hádať, či sa aj dnes dočká výhry Florida, alebo Detroit dokáže zlepšiť svoju negatívnu bilanciu z tohto ročníka. Papierovým favoritom sú Red Wings, ale bolo tomu tak pred každým meraním síl a Florida trikrát zvíťazila, takže ja osobne si dnes víťaza predpovedať netrúfam. Každopádne, verím tomu, že nás čaká dobrý hokej, plný zaujímavých akcií a pekných gólov. Prajem Vám príjemný športový zážitok.
     
    Najproduktívnejším hráčom domácich je Brad Boyes, ktorý má na svojom konte 26 bodov, za 15 gólov a 11 asistencií. Za ním je trojica spoluhráčov, z ktorých každý má na konte 25 bodov. Pravý krídelník Scottie Upshall (9+16), obrancovia Brian Campbell(5+20) a Tom Gilbert (3+22).


    Tabuľke produktivity hosťujúceho celku vládne s počtom 48 bodov Švéd Henrik Zetterberg (16+32), ktorého nasleduje dvojica krajanov Niklas Kronwall (6+28) a Daniel Alfredsson (12+21). Do zostavy Red Wings by sa mal po zranení vrátiť Pavel Dacjuk, ktorý sa v produktivite prepadol na štvrté miesto. Mužstvu však chýbajú dlhodobo zranení Stephen Weiss a Johan Franzen.

    Československá stopa

    Tomáš Fleischmann (FLA) – v roku 2002 bol draftovaný práve Detroitom, ale za prvý tím nikdy nenastúpil. V súčasnej sezóne má na konte 23 bodov (5+18).

    Tomáš Kopecký (FLA) – v drese Red Wings strávil štyri sezóny. V Panthers hrá už tretím rokom, ale v poslednom ročníku sa mu veľmi nedarí a na konte má len 11 bodov (4+7).

    Tomáš Tatar (DET) – slovenský krídelník je za 24 bodov (13+11) piatim mužom bodovania Red Wings..

    Tomáš Jurčo (DET) – je druhým slovenským krídlom v tíme Red Wings a zatiaľ ešte stále len bojuje o udržanie sa v prvom tíme. V tejto sezóne má na konte 6 bodov (2+4).

    Jakub Kindl (DET) – český zadák má na konte 11 bodov (1+10) a hoci po Ericssonovom návrate po zranení na chvíľu opustil základnú zostavu, dokázal sa do nej po pár zápasoch vrátiť, keď nahradil Briana Lashoffa.

    Petr Mrázek (DET) – český gólman nastúpil v tejto sezóne na sedem zápasov a pripísal si v nich jednu výhru a úspešnosť zákrokov 92,37 %. Naposledy hájil svätyňu Detroitu 26.1. 2014 práve v zápase s Floridou Panthers ( prehra 4:5 s.n.). Momentálne bol preradený na farmu do Grand Rapids.
     
    Vítam Vás pri kanadsko-americkej NHL, ktorá bude pokračovať súbojom v BB&T Center. Domáca Florida Panthers v ňom privíta hosťujúci Detroit Red Wings.

    Domáca Florida ťahala sériu štyroch duelov v rade na ľade súpera a posledné tri z nich prehrala. Najskôr podľahla Bruins 2:6, poltucet gólov inkasovala aj v zápase s Torontom, ktorý skončil pomerom 3:6. Posledný zápas z tripu po ihriskách súperov proti Columbusu taktiež prehrala 1:4. V tom poslednom stretnutí sa už ale objavila na domácom ľade a po výsledku 4:1 vrátila predchádzajúcu prehru Torontu Maple Leafs. Vo Východnej konferencii je Florida na nepeknom predposlednom, pätnástom mieste. Na svojom konte má 51 bodov, čo je síce len o jeden menej než majú štrnásty New York Islanders, ale až o osem menej než má trinásty Washington. V Atlantickej divízii je siedma, čo je taktiež predposledné miesto pred Buffalom, pred ktorým má Florida náskok trinástich bodov.

    Medzi siedmym Columbusom a trinástym Washingtonom je rozdiel troch bodov a to len svedčí o obrovskej vyrovnanosti Východnej konferencie. Práve v tomto vyrovnanom strede tabuľky sa nachádza aj Detroit, ktorému patrí ôsma priečka za 62 bodov, čo je rovnaký bodový zisk ako má siedmy Columbus a deviata Philadelphia, tá má však odohraný o diel viac. V Atlantickej divízii sú Red Wings piaty. Potom, čo hostí deklasovala na ľade vo Wells Fargo Center domáca Philadelphia vysoko 5:0, tak sa im podarilo bodovať v troch po sebe idúcich zápasoch. Najskôr vyhrali na nájazdy na domácom ľade s Washingtonom Capitals 4:3, aby si vzápätí pripísali bod za prehru v predĺžení s tým istým súperom po gólovej prestrelke 5:6. Naposledy do Detroitu zavítali Vancouver Canucks, ktorí po nevýraznom výkone podľahli domácim 0:2.
     
    Úvodné zostavy:

    Florida Panthers: Thomas (Clemmensen) -Campbell, Gilbert, Gudbranson, Jovanovski, Kulikov, Weaver – Bergenheim, Barkov, Boyes – Huberdeau, Bjugstad, Upshall – Fleischmann, Goc, Kopeclý – Winchester, Gomez, Matthias

    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Kronwall, Ericsson, Quincey, DeKeyser, Smith, Lashoff – Nyquist, Zetterberg, Abdelkader – Helm, Dacjuk, Alfredsson – Tatar, Sheahan, Jurčo – Andersson, Glendening, Miller

    Rozhodca: Hebert, Kowal – Murchison, Cherrey.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    01:59
    V úvode boli pri puku hostia z Detroitu, ale k strele sa dostali skôr domáci. Najskôr z pozície medzi kruhmi strieľal prvý center Panthers Barkov, krátko na to sa k strele od modrej dostal domáci bek Kulikov. Na druhej strane sa Helm najskôr na pravej strane nepresadil, ale pár sekúnd potom už bol v dobrej šanci po prihrávke od Dacjuka. Darren Helm strieľal z pravej strany do odkrytej brány, ale skvele sa presunul domáci gólman Tim Thmas.
     
    03:00
    Zakázané uvoľnenie hosťujúcich Red Wings.
     
    04:54
    Formácia s Jurčom a Tatarom na krídlach teraz pekne kombinovala v útočnom pásme a ich center, Riley Sheahan. sa dostal k strele, po ktorej sa rozozvučala tyčka domácej svätyňe. Následne sa hra prerušovala po prudkej, no nepresnej prihrávke Bergenheima. Po nej bolo pískané zakázané uvoľnenie Panthers.
     
    06:02
    Zatiaľ sa zdajú byť aktívnejším tímom hostia. Pekný puk posielal pred bránu z ľavej strany Abdelkader a pred bránou nebezpečne tečoval obranca Brian Lashoff, ale Thomas pozorný. Za podrazenie Nyqusita odchádza na trestnú domáci Scott Gomez. Presilovku si hostia ale zahrajú až po reklamne pauze.
     
    07:00
    V úvode presilovky sa dostal k strele Zetterberg po prihrávke od Nyquista. Krátko na to sa Švéd dostal k zakončeniu znova potom, čo sa dokázal prekľučkovať pomedzi troch domácich hráčov. K strele do odkrytej brány z pravej strany sa následne dostal Kronwall, ale jeho backhand zastavený Thomasom.
     
    08:02
    Dacjuk sa ešte v presilovej hre dostal v dobrej pozícii v medzikruží k strele, ale trestuhodne minul bránu. Floride sa následne podarilo vyhodiť puk a tým sa i ubrániť, pretože z lavice hanby už naskakuje na ľad Scott Gomez
     
    09:26
    Jonathan Huberdeau výborne získal puk za bránou hostí a poslal pred ňu skvelú prihrávku, priamo na hokejku Upshalla. Jeho pokus ale dokázal Howard vyraziť do rohu. Krátko potom sa hra prerušovala a na trestnú odchádza hosťujúci Henrik Zetterberg za nedovolené bránenie.
     
    09:54
    Zatiaľ sme v tejto preislovej hry takmer nič nevideli a keď už sa zdalo, že domáci založia nebezpečný útok, tak ich zastavuje hlavný arbiter signalizujúci ofsajd.
     
    10:33
    Domáci rozpútali sľubný presilovkový kolotoč, na konci ktorého bola prihrávka na pravú stranu, kde bol úplne voľný Sean Bergenheim. Ten si nakorčuľoval priamo pred Howarda, ale následnou strelou minul bránu.
     
    12:20
    Videli sme šance na oboch stranách, ale ani jednu z nich nemožno označiť za stopercentnú.
     
    14:40
    Tatarovi sa nepodarilo dobre rozohrať, pretože domáci Upshall ho tvrdo priklincoval na mantinel. Postupný útok pokračoval, ale Red Wings sa v útoku nepresadili a tak skúšali ohroziť Howarda Kopecký s Fleischmannom, lenže ani oni sa k strele nedostali. Puk skončil po odraze od domáceho beka Gudbransona na ochrannej sieti a hra sa prerušuje. Nasleduje reklamná pauza.
     
    16:08
    Peknú krížnu prihrávku z pravej strany posielal Zetterberg, ale neprešla na nikoho zo spoluhráčov. Krátko potom nepresná strela z hokejky Kronwalla, po ktorej už ale získal puk domáci Kulikov. Florida ale len vyhadzuje puk a strieda. Následne v nebezpečnej pozícii pálil Helm, ktorý sa dostal do úniku a položil si domáceho gólmana na ľad, lenže výborný Thomas puk zastavuje.
     
    17:28
    Scottie Upshall vylúčený za sekanie. V závere prvej časti tak šanca pre Detroit ujať sa vedenia v dnešnom stretnutí.
     
    18:00
    Zatiaľ sa hostia k strele nedostali a Tomáš Kopecký vyhadzuje puk na pravej strane popri mantineli.
     
    18:49
    Zetterberg posunul na modrej puk Alfredssonovi, ktorý veľmi tvrdo vypálil na domácu bránu. Pred ňou ešte nebezpečne clonil Abdelkader, ale Thomas napriek tomu prikrýva puk. Situácia sa opakuje po strele Tomáša Tatara.
     
    19:22
    Po pravej strane sa pekne prekľučkoval Tatar, ale následnou prihrávkou nenašiel nikoho zo spoluhráčov. Podobne dopadol krátko potom na ľavej strane jeho krajan Jurčo.
     
    19:34
    Florida dala gól!
    Tomáš Kopecký sa snažil vyhodiť puk z vlastnej tretiny, ale zdvihol hlavu, uvidel ako sa z trestnej lavice vracia na ľad SCOTTIE UPSHALL a poslal mu presnú prihrávku do brejku, ktorú dokázal domáci útočník výborne využiť a blafákom prekonáva Howarda v bráne Red Wings. Po krásnom góle sa tak domáci ujímajú vedenia v dnešnom stretnutí. Asistencie: Tomáš Kopecký, Mike Weaver.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Po prvej tretine môžme zhodnotiť, že sledujeme kvalitný hokej, v ktorom sa zdajú byť lepší hostia, lenže z najtesnejšieho vedenia sa po krásnom gólovom brejku Upshalla teší domáca Florida. Druhá tretina začne približne 2:30.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    21:18
    Aleksander Barkov nádherne kľučkoval na ľavej strane, lenže nepresadil sa. Inak sledujeme úvod tretiny bez šancí, hra sa po prvýkrát prerušuje pre ofsajd Detroitu.
     
    22:04
    Tatar zblokoval vo vlastnej tretine strelu jedného z domácich hráčov. Krátko potom na druhej strane hra prerušená po strele Quinceyho, ktorý dostal dobrú prihrávku spoza brány do Dacjuka.
     
    23:10
    Hosťujúci bek Lashoff posunul puk Joakimovi Anderssenovi, ktorý si ho vymenil so spoluhráčom a následne sám z tesnej blízkosti zakončoval, ale puk si postrážil Tim Thomas, ktorý ho prikrýva a prerušuje hru.
     
    24:43
    Najskôr sa dostal dvakrát k strele domáci obranca Dmitry Kulikov, ale hosťom sa následne podarilo vyhodiť puk. Ten pri rozohrávke domácich opustil ľadovú plochu a uvidíme vhadzovanie v strednom pásme. Bezprostredne po buly sa hra prerušuje znovu po zákroku Howarda proti strele jedného z domácich.
     
    25:00
    Huberdeau vysoko napádal a Ericsson mal problémy s rozohrávkou, ale nakoniec sa mu to podarilo. Krátko potom domáca obrana zblokovala strelu Jurča z pravej strany.
     
    25:36
    Domáci obranca Brian Campbell si odpyká dve minúty za podrazenie Helma.
     
    26:30
    Detroit Red Wings dal gól!
    Hostia potrebovali necelú minútu presilovej hry na vyrovnanie. Po prudkej strele od modrej kľučkoval s pukom pred domácou bránou Abdelkader, ktorý posunul puk na ľavú stranu, odkiaľ ho do odkrytej brány posiela DANIEL ALFREDSSON a vyrovnáva tak stav duelu na 1:1. Asistencie: Justin Abdelkader, Niklas Kronwall.
     
    28:01
    Dvakrát sa dostal k strele domáci Tomáš Kopecký, ale Howarda ani raz neprekvapil. Hra sa prerušuje po zblokovanej strele Gilberta, a domáca Florida si po prerušení berie oddychový čas.
     
    28:37
    Domáci pekne kombinovali v útočnom pásme, ale k strele sa nedostali a hra sa znovu prerušuje pre postavenie mimo hru.
     
    29:22
    Čech Tomáš Fleischmann sa nepresadil na ľavej strane v súboji so Smithom. Následne na druhej strane páli spoza obrancu z ľavého kruhu Nyquist a jeho strelu nebezpečne dorážal Sheahan.
     
    30:22
    Detroit neúspešne bojoval o udržanie v útočnom pásme, pričom sa nám zápas prehupol do svojej druhej polovice. Následne sa po Barkovovej individuálnej akcii z ľavej strany dostal na pravej strane k zakončeniu do takmer prázdnej brány domáci bek Erik Gudbranson, ale netrafil puk ideálne. Nasleduje reklamná pauza.
     
    32:01
    Rýchla akcia hostí takmer priniesla ich druhý gól, keď Nyqusit poslal prihrávku medzi kruhy, kde sa dostal k strele na bránu Niklas Kronwall, ale výborný Thomas tentokrát neinkasoval. Na druhej strane klziska krátko na to zakončoval nepríjemne domáci Huberdeau, ale Florida si neudržala pásmo a znovu útočil Detroit.
     
    33:00
    Hra sa presúva z jednej strany na druhú, ale vážnejšie šance sme nevideli, až kým sa nedostal k backhandovému zakončeniu domáci Gomez.
     
    33:22
    Detroit Red Wings dal gól!
    Po nenápadnej akcii sa dostal k strele z ľavého kruhu hosťujúci GUSTAV NYQUIST, ktorý svojou backhandovou strelou domáceho gólmana prekonáva a posiela Red Wings do vedenia. Bez asistencie.
     
    33:46
    Po buly v strednom pásme drží puk na svojich hokejkách domáca Florida, ale nie na dlho a uvidíme ďalšie vhadzovanie.
     
    34:01
    Slovenský útočník v drese Floridy, Tomáš Kopecký, dostáva dve minúty za hákovanie. Asistent pri prvom a jedinom domácom góle však dostáva trest dokonca 2+2, ďalšie dve minúty si vykoledoval za nešportové správanie. Presilovú hru hostia rozohrajú po reklamnej pauze.
     
    36:45
    Hostia kombinovali v útočnom pásme veľmi dlho, ale ich jediný strelecký pokus mal na svedomí Dacjuk, ale ani jeho strela neletela priamo na Thomasa, ale len do konštrukcie domácej brány z bočnej strany.
     
    01:59
    Detroit šancu na zvýšenie svojho náskoku nevyužil a domáci sú už v plnom počte.
     
    38:50
    Detroit pokračoval vo svojom tlaku, ale ani pokusy Jurča či DeKeysera Tima Thomasa v domácej bráne neprekvapili. Následne sa hra prerušovala na druhej strane po streleckom pokuse, ktorý mal na svedomí domáci Huberdeau.
     
    39:29
    V úplnom závere sa takmer domáci dočkali vyrovnania, ale Jimmy Howard si so strelou Seana Bergenheima poradil.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhú tretinu vyhrali hostia v pomere 0:2, ale ich vedenie mohlo byť ešte vyššie, pretože hrali štvorminútovú presilovú hru pri vylúčení Kopeckého, ale nedokázali ju využiť. Tretia tretina začne približne 3:24.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    41:30
    Hneď v úvode tretej časti sa dostal k backhandovému zakončeniu Bergenheim, krátko po ňom pálil na Howarda aj Kulikov. Zetterberg bojoval v rohu klziska bez hokejky, ale napriek tomu sa Red Wings podarilo dostať sa z vlastnej tretiny. Po nepresnej strele z pravej strany do Helma, chceli domáci rozohrať, ale nevyšlo im to a pískalo sa ich zakázané uvoľnenie.
     
    44:00
    Nepresnú spätnú prihrávku poslal vo vlastnom pásme Glendening, zachytil ju domáci Gomez, ale vzápätí nahrával nepresne i on. Krátko potom sa dostal k strele z ľavého kruhu Nyquist potom, čo obkorčuľoval bránu Thomnas, ten ale Nyquistovu strelu na dvakrát chytil a prikrýva puk.
     
    45:02
    Zatiaľ sledujeme v tejto tretine nevýrazný hokej,ale domácim sa naskytá šanca na vyrovnanie, keďže za nedovolené bránenie si odchádza na trestnú oddýchnuť Daniel Alfredsson.
     
    45:16
    Z ľavej strany od rohu klziska sa natlačil pred Howarda Winchester a následne veľmi nepríjemne dorážala Huberdeau, ale Howardovi sa podarilo získať puk do svojej moci a prerušiť hru.
     
    45:30
    Bude sa hrať 4 na 4, pretože na trestnú lavicu smeruje domáci Jonathan Huberdeau, ktorý dostáva dvojminútový trest za podrazenie.
     
    46:30
    Ani viac priestoru počas hry štyroch proti štyrom neprinieslo viac šancí, jediný strelecký pokus si pripísal Fleischmann.
     
    47:02
    Hostia v plnom počte.
     
    47:30
    Krátka 28 sekundová presilovka Detroitu priniesla strelu Nyquista. Autor druhého gólu ale pálil len do stredu brány, kde bol pripravený Thomas. Huberdeau už naskakuje na ľad a domáci sú tak v plnom počte, hrá sa znovu 5 na 5.
     
    49:00
    Po Jurčovej prihrávke sa dostal k zakončeniu Sheahan a hoci sa zdalo, že Thomas nevie kde má puk, domáci gólman ho dokázal vlastným telom v poslednej chvíli zastaviť v ceste za bránkovú čiaru. S blížiacim sa záverom je čoraz aktívnejšia domáca Florida.
     
    50:05
    Ani jednému z mužstiev sa nedarí si na dlhšie vybojovať útočné pásmo. Je pred nami posledných desať minút riadnej hracej doby. Podarí sa Panterom streliť vyrovnávajúci gól alebo si hostia vylepšia bilanciu vzájomných zápasov?
     
    52:00
    Detroit skúsene odoláva tlaku domáceho tímu a nepúšťa Floridu do takmer žiadnej vážnejšej šance.
     
    52:48
    Puk po odraze od jedného z hráčov hostí opúšťa ľadovú plochu, nasleduje reklamná pauza.
     
    52:59
    Hosťujúci Glendening bol faulovaný a na trestnú už korčuľuje Scott Gomez, ktorý dostáva dve minúty za zdvihnutú hokejku.
     
    54:00
    Prvá polovica presilovej hry vyšla hosťom výborne, keď sa k strele dostali postupne Alfredsson, Zetterberg i Shehahan. Thomasa však ani jeden z nich neprekonal a Floride sa konečne podarilo vyhodiť puk a oslobodiť sa.
     
    54:59
    Domáci počas zvyšku presilovky Detroitu takmer nič nedovolili a už sú v plnom počte.
     
    55:45
    Videli sme nebezpečné šance na oboch stranách, najskôr Thomas musel zasahovať proti strele Anderssona, ktorý sa v ľavom kruhu oprel do strely. Krátko na to sa na druhej strane klziska uvoľnil Bergenheim, lenže vyrovnať sa mu nepodarilo.
     
    56:30
    Bergenheim sa dostal znovu k strele, tentokrát z ľavej strany, ale Howard pohotovým zákrokom zabránil domácemu útočníkovi vyrovnať.
     
    57:34
    Huberdeau v prieniku, ale padá na ľad po tvrdom krosčeku Briana Lashoffa, ktorý zaň dostáva dve minúty a vo veľmi nevhodnej chvíli oslabuje svoj tím.
     
    58:30
    Florida sa až teraz dokázala udržať dlhšie v strednom pásme a domácu bránu už opúšťa Thomas a Florida hrá power-play s prázdnou bránou.
     
    00:35
    Florida vo veľkom záverečnom tlaku, ale Jimmy Howard stále chráni svojich Red Wings pred stratou najtesnejšieho náskoku.
     
    59:40
    Detroit Red Wings dal gól!
    Bezprostredne po skončení svojho trestu a návrate na ľad si dokázal BRIAN LASHOFF nakorčuľovať k opustenému puku a pohodlne ho dopraviť do prázdnej brány Floridy. Pre beka hostí je to premiérový presný zásah v tejto sezóne. Asistencia: Darren Helm.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Po troch tretinách sa zaslúženej výhry dočkali hráči Red Wings, ktorí tak upravujú svoju negatívnu bilanciu s Floridou v tejto sezóne. Dnes boli Red Wings lepším celkom a po výsledku 1:3 si môžu povedať, že bodovali v štyroch stretnutiach za sebou.
    Odo mňa je to na dnes všetko, lúčim sa a prajem príjemný zvyšok posledného pracovného dňa. (04:08:07)

    Tomáš Pajerský

    Góly a asistencie: 20. Upshall (Kopecký, Weaver) – 27. Alfredsson (Abdelkader, Kronwall), 34. Nyquist, 60. Lashoff (Helm)


    Florida Panthers: Thomas (Clemmensen) -Campbell, Gilbert, Gudbranson, Jovanovski, Kulikov, Weaver – Bergenheim, Barkov, Boyes – Huberdeau, Bjugstad, Upshall – Fleischmann, Goc, Kopeclý – Winchester, Gomez, Matthias
    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Kronwall, Ericsson, Quincey, DeKeyser, Smith, Lashoff – Nyquist, Zetterberg, Abdelkader – Helm, Dacjuk, Alfredsson – Tatar, Sheahan, Jurčo – Andersson, Glendening, Miller

    Rozhodca: Hebert, Kowal – Murchison, Cherrey