NY Islanders – Calgary 2:4 (kon.) | NY Rangers – Edmonton 1:2 (kon.) | Philadelphia – Colorado 3:1 (kon.)
Washington – Winnipeg 4:2 (kon.) | Montreal – Vancouver 5:2 (kon.) | Ottawa – Buffalo 3:2 (kon.)
Tampa Bay – Toronto 1:4 (kon.) | Florida – Detroit 1:3 (kon.) | St. Louis – Boston 3:2 (po pr.)
Minnesota – Nashville 3:2 (po pr.) | LA Kings – Columbus 2:1 (po pr.)
koniec
New York Islanders
2:4 (0:0, 1:2, 1:2)
Calgary Flames
cz Piatok 07.02.2014, 01:00 • Nassau Coliseum, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A tak konečnou podobu výsledku dává pohodlně do prázdné branky MIKAEL BACKLUND. Asistence: Jiří Hudler.
     
    54:28
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Gól platí. I přesto, že Jones si počínal na brankovišti hodně důrazně a defacto přitom i povalil gólmana Nabokova na brankovou konstrukci, gól je i přes protesty domácích uznán. Za autora branky je nakonec označen DAVID JONES. Asistence: Matt Stajan a Dennis Wideman.
     
    47:31
    Islanders právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno. K puku jdoucímu s menší tečí od zadního mantinelu se na levém kruhu dostal obránce CALVIN DE HAAN a šikovnou střelou tahem trefil těsně nad ledem k levé tyčce Berrovy branky. Asistence: John Tavares a Thomas Vanek.
     
    39:53
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ještě do přestávky dávají domácí kontaktní branku. Krátkým pasem poslal do zakončení Baileyho Hickey. Bailey ještě kličkou na Berru nevyzrál, ale odražený puk si dojel THOMAS HICKEY a pohodlně jej dorazil do sítě. Asistence: Josh Bailey a Colin McDonald.
     
    38:08
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A Flames si počínají v početní výhodě o mnoho lépe. Backlund se zbavil v rohu kluziště bránícího hráče, našel mezi kruhy najetého DENNISE WIDEMANA ten se neukvapil, srovnal si puk a trefil přesně k tyči. Asistence: Mikael Backlund a TJ Brodie.
     
    34:15
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Přece jen se hosté dočkali. Po hodně nemastné neslané akci se do poskakujícího puku, který chtěla domácí obrana odvrátit neúspěšně rukou, opřel SEAN MONAHAN, přes hráče ze vzduchu trefil přesně a odrazem o tyčku rozvlnil síť. Asistence: Joe Colborne a Kris Russell.

    Robin Mana

    Góly a asistencie: 40. Hickey (Bailey, McDonald), 48. De Haan (Tavares, Vanek) – 35. Monahan (Colborne, Russell), 39. Wideman (Backlund, Brodie), 55. Jones (Stajan, Wideman), 60. Backlund (Hudler)


    New York Islanders: Nabokov – Strait, MacDonald, Višňovský, Hickey, De Haan, Donovan – Vanek, Tavares, Okposo – Grabner, Nielsen, Clutterbuck – Bailey, Nelson, McDonald – Boulton, Cizikas, Martin
    Calgary Flames: Berra – Brodie, Giordano, Russell, Butler, Šmíd, Wideman – Hudler, Backlund, Stempniak – Cammalleri, Monahan, Colborne – Bouma, Stajan, Jones – Byron, Galiardi, McGrattan

    Rozhodca: McCauley, Skilliter – Brisebois, Driscoll

    Diváci: 12 888