Aston Villa – West Bromwich 4:3 (kon.) | Chelsea – West Ham 0:0 (kon.) | Sunderland – Stoke City 1:0 (kon.)
Tottenham – Manchester City 1:5 (kon.)
koniec
Tottenham Hotspur
1:5 (0:1)
Manchester City
Streda 29.01.2014, 20:45Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Po prvom dejstve to vôbec na podobný debakel nevyzeralo, ale po zápase s Liverpoolom inkasoval Tottenham doma päťku aj od Manchestru City. Všetko načal po zmene strán Rose, ktorý fauloval vo vápne, dostal červenú a penaltu premenil Touré. Následne zvýšil zblízka Džeko, neskôr sa do streleckej listiny ešte zapísali aj Jovetič po peknej strele k žrdi a so šťastím a odrazenej lopte mieril presne do čierneho aj Kompany. Zavŕšil tak neskutočný výsledok pre svoj tím, poslal ho aj on svojimi silami na prvé miesto anglickej Premier league. Dnes je to odo mňa všetko, ďakujem za pozornosť. (22:37:05)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Citizens nadelili v tejto sezóne tomuto svojmu súperovi 11 gólov.
     
    90+2
    Rozhodca ešte pridal 3 minúty.
     
    90+1
    Neskutočný gólový apetít Manchestru nemá konca-kraja, momentálne zaknihovali zverenci trénera Pellegriniho v tejto sezóne už svoj 68. gól.
     
    90
    Manchester city dal gól! Tottenham si kalich horkosti musí vypiť do dna, už sa zdalo, že rohový kop domáci ustoja, ale odrazená lopta po strele Džeka našla osamoteného VINCENTA KOMPANYHO. Zblízka Belgičan pohodlne doklepol do siete.
     
    89
    Gól nepadol ani po dvoch rohových kopoch za sebou pre Citizens, obrana Kohútov sa tentoraz zorientovala včas a správne.
     
    88
    Kolarovova dorážka po rýchlej kontre z pravej strany g=olová nebola, Lloris špičkou kopačky stihol vyraziť na roh. Predtým nedal v páde ani Jovetič, skvelú akciu vypracoval Navas.
     
    87
    Ktovie, ako by duel prebiehal, keby bol Dawsonov gól na 1:1 uznaný, alebo keby Rose nezavinil pokutový kop korunovaný červenou kartou v jeho "prospech". Na keby sa však vo futbale ani v živote nehrá.
     
    86
    Džeko dal v 6. zápasoch proti Kohútom 6 gólov, teraz mohol pridať ďalší, ale to by mu skvelá nahrávka od Kolarova nesmela skočiť, vinou čoho mieril vysoko nad, čím sa zahral na rugbystu.
     
    85
    Holtby v poslednej zmene nahradil Erikssena.
     
    83
    Pre nezainteresovaného škoda, že sa duel dohral skôr, ako je zdravé, ale súperi už iste toho majú dosť a radi by sa videli v šatni.
     
    82
    Oba tímy si už iste prajú, aby bol koniec. Spurs kvôli výsledku a hostia kvôli oporám. Aby sa nezranili, alebo aby nemuseli stáť kvôli kartám inokedy. Čaká ich ešte poriadne náročný program.
     
    81
    Silva v zápase končí, Pellegrini jeho sily šetrí. Namiesto neho prichádza obranca Kolarov.
     
    79
    Manchester city dal gól! Predsa len to zaváňa poriadnou fraškou Kohútov, ktorí definitívne dokikiríkali. Rýchla kontra stredom poľa skončila na kopačke STEVENA JOVETIČA, ktorý z ľavej strany namieril technickou strelou k žrdi a s pomocou teču Chirichesa zvyšuje skóre.
     
    78
    Oddialili však hrozbu debaklu, ktorý by na ich trávniku nebol prvý v tejto sezóne, no nebyť nepodareného štartu do druhého polčasu, všetko mohlo byť inak.
     
    77
    Spurs príliš nevedia čo majú hrať, dochádzajú im sily, majú o jedného hráča menej a stále prehrávajú o dva góly.
     
    76
    Źltú kartu videl za faul z hostí aj Zabaleta.

    Góly: 60. Capoue – 15. Aguero, 51. Yaya Tozré, 54. Džeko, 79. Jovetič, 90. Kompany

    Karty:   65. Naughton (TOT) – 34. Touré (MC), 40. Demichelis (MC), 76. Zabaleta (MC)   50. Rose (TOT)


    Tottenham Hotspur: Lloris – Walker, Dawson, Chiriches, Rose – Lennon, Bentaleb, Eriksen, Sigurdsson – Adebayor, Dembele.
    Manchester City: Hart – Zabaleta, Clichy, Kompany, Demichelis, Toure, Navas, Fernandinho, Silva, Aguero, Džeko.

    Rozhodca: Andre Marriner – Scott Ledger, Marc Perry