Aston Villa – West Bromwich 4:3 (kon.) | Chelsea – West Ham 0:0 (kon.) | Sunderland – Stoke City 1:0 (kon.)
Tottenham – Manchester City 1:5 (kon.)
koniec
Tottenham Hotspur
1:5 (0:1)
Manchester City
Streda 29.01.2014, 20:45Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90
    Manchester city dal gól! Tottenham si kalich horkosti musí vypiť do dna, už sa zdalo, že rohový kop domáci ustoja, ale odrazená lopta po strele Džeka našla osamoteného VINCENTA KOMPANYHO. Zblízka Belgičan pohodlne doklepol do siete.
     
    79
    Manchester city dal gól! Predsa len to zaváňa poriadnou fraškou Kohútov, ktorí definitívne dokikiríkali. Rýchla kontra stredom poľa skončila na kopačke STEVENA JOVETIČA, ktorý z ľavej strany namieril technickou strelou k žrdi a s pomocou teču Chirichesa zvyšuje skóre.
     
    60
    Tottenham dal gól! A ten prichádza už po rohovom kope! Lopta vo vápne po odraze zastavila a najlepšie sa k nej zorientoval ETIENNE CAPOUE. Zblízka prestrelil Harta a znižuje stav.
     
    54
    Manchester city dal gól! Je rozhodnuté, vo vápne sa Kohúti absolútne nezmohli na nič, Zabaleta vypracoval loptu na Silvu, ktorý mal more času. Pripravil si pozíciu a už jeho strela mohla byť gólová. Na čiare však vyhlavičkoval Bentaleb. Následne ale odrazená lopta našla EDINA DŽEKA, ktorý zblízka do odkrytej brány musel dať.
     
    51
    Manchester city dal gól! Loptu si na biely bod postavil YAYA TOURÉ a bezpečne premieňa! Mieril doprava, kým brankár sa hodil do opačnej strany.
     
    15
    Manchester city dal gól! Ale domácim sa to nepodarí, po bleskovej akcii inkasujú ako prví! Skvelá nahrávka Davida Silvu našla pred chybne vybiehajúcim Llorisom SERGIA AGUERA, ktorý jemným dotykom presne k žrdi otvára skóre.

    Góly: 60. Capoue – 15. Aguero, 51. Yaya Tozré, 54. Džeko, 79. Jovetič, 90. Kompany

    Karty:   65. Naughton (TOT) – 34. Touré (MC), 40. Demichelis (MC), 76. Zabaleta (MC)   50. Rose (TOT)


    Tottenham Hotspur: Lloris – Walker, Dawson, Chiriches, Rose – Lennon, Bentaleb, Eriksen, Sigurdsson – Adebayor, Dembele.
    Manchester City: Hart – Zabaleta, Clichy, Kompany, Demichelis, Toure, Navas, Fernandinho, Silva, Aguero, Džeko.

    Rozhodca: Andre Marriner – Scott Ledger, Marc Perry