Aston Villa – West Bromwich 4:3 (kon.) | Chelsea – West Ham 0:0 (kon.) | Sunderland – Stoke City 1:0 (kon.)
Tottenham – Manchester City 1:5 (kon.)
koniec
Chelsea FC
0:0 (0:0)
West Ham United
Streda 29.01.2014, 20:45 • Stamford Bridge (Londýn) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Chelsea dnes na hostí vyslala neuveriteľných 38 streleckých pokusov! Väčšina smerovala mimo, ďalšiu veľkú časť pokryl famózny gólman Adriána, raz sa triaslo brvno a raz pravá žrď. Sieť sa však na Stamford Bridge nevlnila a Blues si tak pripisujú druhú dvojbodovú stratu na domácom trávniku. Kvôli tomu sa modrí na Arsenal nedotiahnu a City získava na ich úkor dva body. West Ham zostane 18.

    Toľko z malého londýnskeho derby. Ďakujem Vám za pozornosť a želám dobrú noc. (22:46:39)
     
    90+7
    Koniec zápasu.
     
    90+6
    Adrián opäť zachraňuje výber hostí a o znovu to bolo po expresne rýchlom zákroku nohou. Hazard prihrával na Franka Lamparda, ktorý pálil z desiatich metrov. Adriánova ľavačka však bola namieste a pred Kladivárov to už vypadá dobre!
     
    90+5
    Chelsea sa nepresadila, ale z následnej akcie zakončoval Lampard a Adriánovi vypadla lopta. Dobiehajúci Demba Ba však už nestihol zakončiť.
     
    90+4
    Chelsea bude mať k dispozícii ešte jeden rohový kop! Podarí sa Mourinhovej partii zlomiť? Pekelný záver vrcholí.
     
    90+3
    Chelsea už delilo od vytúženého gólu i kusisko smoly! Eden Hazard našiel prízemným centrom Dembu Ba, ktorý sa výborne zorientoval na hranici malého vápna, odkiaľ však orazítkoval iba pravú Adriánovu žrď!
     
    90+2
    Opäť sa už hralo a zo strednej vzdialenosti to skúšal Frank Lampard. Ten však trafil iba hrdinu dnešného zápasu Mattyho Taylora.
     
    90+1
    Joey O´Brien sa nachádza stále na trávniku a to nám už plynie štvorminútový nadstavený čas. José Mourinho s touto porciou spokojný nebol.
     
    90
    Chelsea sa od rohovej zástavky nepresadila, keď Demba Ba nedoskočil Hazardov center. Na zemi sa navyše ocitá Joey O´Brien, ktorý si drží rameno.
     
    89
    Eden Hazard sa tlačil i zľava, odkiaľ prihrával na Dembu Ba. Ten však neprestrelil brániaceho Taylora. Domáci budú mať k dispozícii rohový kop. Dráma vrcholí...
     
    88
    Následne smerovala presná kolmica na Eto´oa, ktorý však Matičovu prihrávku nedobehol a lopta sa dokotúľala za bránkovú čiaru.
     
    87
    Následne pálil z druhej vlny i Terry, ktorý sa už takisto vysúva dopredu. Jeho rana však letela dobré dva metre mimo.
     
    86
    Po pravej strane opäť unikal neúnavný Eden Hazard, ktorý prihrával pod seba na Dembu Ba. Pred ním však opäť famózny Collins.
     
    85
    Hammers pokračujú v neuveriteľnom defenzívnom výkone. Ťažko uveriť, že tento celok dostal päťku od druholigového Nottinghamu.
     
    84
    Na polovici ihriska sa odohral súboj medzi Ramiresom a Downingom, po ktorom sa pískal Brazílčanov faul. Ten od zlosti zahodil loptu, začo vidí od Neila Swarbricka žltú kartu.
     
    83
    Ďalšou super prácou sa prezentoval i Collins, po ktorého zákroku sa kopal rohový kop. Z neho sa však Blues dostali iba k provizórnej koncovke od Cahilla.
     
    82
    Domáci stále nepostrádajú kreativitu, ale Kladivárov akoby bolo na trávniku aspoň trinásť. Tentokrát výborne zapracoval Tomkins.
     
    81
    Striedajú i hostia, ktorí sa už budú snažiť cenný bodík ubetónovať. Namiesto kapitána Nolana príde milánska posila Antonio Nocerino.

    Erik Farkaš

    Góly:

    Karty:   84. Ramires (CHE) – 59. O´Brien (WHU), 61. Taylor (WHU), 74. Nolan (WHU)


    Chelsea FC: Čech – Ivanovič, Cahill, Terry (C), Azpilicueta – Ramires, Mikel – Willian, Oscar, Hazard – Eto´o
    Náhradníci: Schwarzer – A. Cole, David Luiz, Lampard, Schurrle, Ba, Matič

    West Ham United: Adrián – Demel, Collins, Tomkins, O´Brien – Diamé, Noble – Downing, Nolan (C), M. Taylor – Carroll
    Náhradníci: Jääskeläinen – McCartney, Jarvis, Morrison, C. Cole, Nocerino, Borriello

    Rozhodca: Neil Swarbrick – L. Betts, A. Halliday – M. Jones