Benátky n/J – Ústí n/L 5:2 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Kadaň – Havlíčkův Brod 2:3 (1:3 po s.n.)
Havířov – Most 7:4 (kon.) | Beroun – Olomouc 0:4 (kon.) | Litoměřice – Motor ČB 2:3 (kon.)
Šumperk – Třebíč 2:1 (kon.)
koniec
AZ Havířov
7:4 (1:2, 1:0, 5:2)
HC Most
cz Pondelok 27.01.2014, 18:00 • K&K Pneu aréna • 1. liga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Havířov právě vstřelil branku!
    Při oslabení Havířova to soupeř ještě jednou zkoušel v šesti lidech, ale opět inkasuje! Tentokrát prázdnou branku trefuje DAVID ROUPEC, který tak uzavírá tuto nečekanou kanonádu Havířova!
    Asistence: Michal Sztefek.
     
    58:37
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté to po buly v útočném pásmu zkoušeli v šesti hráčích v poli. Jenže k volnému puku se dostal JIŘÍ KRISL, který střelou přes celé kluziště definitivně stvrzuje vítězství domácích!
    Asistence: Jan Maruna.
     
    52:11
    Havířov právě vstřelil branku!
    MARTIN JAKÚBEK v útočném pásmu vystřelil na branku a ihned šel ještě do branky. Udělal dobře, protože se dostal k dorážce a ležícího Horáka dokázal propálit!
    Asistence: Jakub Šlahař, Patrik Rimmel.
     
    51:27
    Havířov právě vstřelil branku!
    Robert Říčka viděl rozjetého DAVIDA KLIMŠU, kterému okamžitě nabídl puk. Havířovský útočník si s pukem vyjel na kruh, odkud střelou zápěstím nádherně trefil mezírku pod vyrážečkou brankáře Horáka. Máme srovnáno!
    Asistence: Robert Říčka, Jaroslav Koma.
     
    48:23
    Havířov právě vstřelil branku!
    ANTONÍN PECHANEC se dostal s pukem před branku a velký důraz nyní slavil úspěch! Brankář Horák po jeho střele kapituluje a tento zápas dostává zcela nový náboj!
    Asistence: David Klimša.
     
    48:08
    Most právě vstřelil branku!
    JAN BOJER zvyšuje náskok hostí na dvougólový, když v útočném pásmu s ničím neotálel, napálil puk na branku a přesnou střelou k tyči překonal brankáře Danečka!
    Asistence: Tomáš Pavelka.
     
    43:11
    Most právě vstřelil branku!
    Pavel Písařík ujížděl na branku, jeho střela ještě úspěch neslavila, ale brankář Daneček puk vyrazil přímo před sebe, kde stál zcela volný VÍTĚZSLAV NEDRDA dorážející do prázdné branky.
    Asistence: Pavel Písařík, Juraj Majdan.
     
    34:46
    Havířov právě vstřelil branku!
    Po nahrávce Rostislava Marosze se k puku na vrcholu pravého kruhu dostal volný LUBOMÍR VOSÁTKO. Ten s ničím neotálel a svou střelou z první jednoduše propálil vše, co mu stálo v cestě!
    Asistence: Rostislav Marosz, Jan Daneček.
     
    16:29
    Most právě vstřelil branku!
    Po přesilovkém tlaku dokázali mostečtí hokejisté vyprodukovat kombinaci na jeden dotek. Na jejím konci stál PAVEL PÍSAŘÍK, který puk už pouze usměrňoval do prázdné branky.
    Asistence: Tomáš Pavelka, Juraj Majdan.
     
    11:31
    Most právě vstřelil branku!
    Po hrubce za brankou domácích se puku ujal Zdeněk Tauš, jenž kotouč okamžitě nahrával na volného PAVLA SMOLKU stojícího před brankou. Mostecký útočník puk zavěsil pod víko a brankář Daneček neměl šanci!
    Asistence: Zdeněk Tauš, Jan Bojer.
     
    07:38
    Havířov právě vstřelil branku!
    Martin Jakúbek si vyjel s pukem zpoza branky a nádhernou přihrávkou našel přímo před brankou volného JANA MARUNU. Ten už puk jen usměrnil mezi betony bezmocného brankáře Horáka, který ani nestihl jít na zem.
    Asistence: Martin Jakúbek, Jakub Šlahař.

    David Motloch

    Góly a asistencie: 8. Maruna (Jakúbek, Šlahař), 35. Vosátko (Marosz, J.Daneček), 49. Pechanec (Klimša), 52. Klimša (Říčka, Koma), 53. Jakúbek (Šlahař, P.Rimmel), 59. Krisl (Maruna), 60. Roupec (Sztefek) – 12. Smolka (Tauš, Bojer), 17. Písařík (Pavelka, Majdan), 44. Nedrda (Písařík, Majdan), 49. Bojer (Pavelka)


    AZ Havířov: L. Daneček (Matoušek) – Vosátko "A", Roupec, Krisl "C", P. Rimmel, Koma, Graca, Deutsch – Sztefek, J. Daneček, Škumát, Maruna "A", Šlahař, Jakúbek, Marosz, Pechanec, Kanko, Klimša, Haas, Říčka, M. Rimmel
    HC Most: Horák (Hanuljak) – Havelka, Charousek "A", Pavelka, Hora, Šimon, Čížek – Vlček, Kafan, Sedláček, Zavřel, Andres, Písařík, Nedrda, Majdan, Bojer, Tauš "C", Smolka

    Rozhodca: Vampola – Lukš, Novák

    Diváci: 1473