Montreal – Washington 0:5 (kon.) | Tampa Bay – Colorado 5:2 (kon.) | Columbus – Buffalo 2:5 (kon.)
Winnipeg – Toronto 5:4 (po pr.) | Dallas – Pittsburgh 3:0 (kon.) | LA Kings – Anaheim 0:3 (kon.)
San Jose – Minnesota 3:2 (po pr.) | NJ Devils – NY Rangers 3:7 (kon.) | Detroit – Florida 4:5 (0:1 po s.n.)
koniec po predl.
San Jose Sharks
3:2 (0:1, 2:1 , 0:0 - 1:0)
Minnesota Wild
cz Nedeľa 26.01.2014, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    63:30
    San Jose právě vstřelilo branku!
    JOE THORNTON se prosazuje a v prodloužení rozhoduje o výhře San Jose Sharks!! Thornton dokonale využil přihrávku Pavelskiho a přesnou střelou překonal bezmocného Kuempera. ASISTENCE: Pavelski.
     
    32:01
    San Jose právě vstřelilo branku!
    PATRICK MARLEAU vyrovnává na 2:2!! Wingels našel před bránou osamoceného Marleaua, který z první zamířil přesně k pravé tyči. ASISTENCE: Tommy Wingels, Matt Irwin.
     
    31:11
    San Jose právě vstřelilo branku!
    JOE THORNTON střílí gól a vrací Sharks zpět do zápasu!! Pavelski se dostal za bránou k puku a poté nabil na střelu Thorntonovi, který střelou bez přípravy zamířil přesně do levého horního rohu a nedal Kuemperovi šanci. Skvělá střela. ASISTENCE: Joe Pavelski, Matt Irwin.
     
    24:16
    Minnesota právě vstřelila branku!
    KEITH BALLARD zvyšuje na 2:0!! Obránce Wild se tak dlouho pohyboval v útočném pásmu, až dostal přesnou přihrávku do pravého kruhu a z úhlu uklidil puk přesnou střelou ke vzdálenější tyči. ASISTENCE: Mikael Granlund, Jason Pominville.
     
    09:33
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MATT COOKE posílá Minnesotu z ničeho nic do vedení!! Cooke se dostal do samostatného úniku, který zakončil po chybě Sharks v rozehrávce povedenou kličkou do backhandu a zasunul puk za záda bezmocného Niemiho. ASISTENCE: Bez asistence.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 32. Thornton (Pavelski, Irwin), 33. Marleau (Wingels, Irwin), 64. Thornton (Pavelski) – 10. Cooke, 25. Ballard (Granlund, Pominville)


    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Demers, Stuart, Boyle (A), Vlasic, Irwin, Braun – Desjardins, Pavelski, Thornton (C) – Marleau (A), Hayes, Burns – McCarthy, Kearns, Brown – Nieto, Kennedy, Wingels.
    Minnesota Wild: Kuemper (Backstrom) – Ballard, Stoner, Scandella, Suter (A), Brodin, Prosser – Parise (A), Coyle, Fontaine – Heatley, Mitchell, Niederreiter – Haula, Brodziak, Pominville – Cooke, Rupp, Granlund.

    Rozhodca: Gord Dwyer, Eric Furlatt – Lonnie Cameron, Kiel Murchison