HC Slovan – Skalica 5:1 (kon.) | Košice – Lipt. Mikuláš 2:3 (kon.) | Trenčín – Žilina 12:3 (kon.)
Nitra – Topoľčany 4:5 (kon.) | Poprad – Spišská N. Ves 5:4 (po pr.) | Zvolen – B. Bystrica 5:2 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
5:2 (2:0, 0:1, 3:0)
HC MONACObet Banská Bystrica
Nedeľa 26.01.2014, 11:30 • Zimný štadión Zvolen • Extraliga juniorov
Partner:
     
    57:03
    Zvolen dal gól!
    Zvolen dáva gól v oslabení, keď sa strelou po ľade do opustenej banskobystrickej brány presadil IVAN JAKUBÍK! Asistencie: Adam Klonga, Matej Koch.
     
    56:10
    Hostia hrajú so šiestimi hráčmi v poli a bez brankára!
     
    55:44
    Šanca na zdramatizovanie duelu pre hostí! Patrik Pohanka dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    49:52
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia využívajú presilovú hru a strieľajú kontaktný gól, ktorý ich ešte môže povzbudiť k prípadnému vyrovnaniu! Vo veľkej skrumáži pred Petríkovou bránou sa najlepšie zorientoval MARTIN AMBROZ, ktorému sa hádam aj silou vôle podarilo napokon pretlačiť puk za chrbát zvolenského gólmana! Asistencie: Michal Macko, Ivan Hricko.
     
    49:01
    Presilovú hru budú hrať hostia, Tomáš Parobok inkasuje dvojminútový trest za sekanie.
     
    47:32
    Róbert Mendel z bezprostrednej blízkosti nedáva piaty gól svojho mužstva!
     
    45:20
    Zvolen dal gól!
    Domáci strieľajú štvrtý gól a o osude stretnutia je zrejme rozhodnuté! Opäť v tom mala prsty prvá zvolenská formácia, keď sa po prihrávke od Mendela presadil DENIS ŠIMURKA! Asistencie: Róbert Mendel, Viktor Fekiač.
     
    43:22
    Zvolen dal gól!
    "Bryndziari" idú opäť do dvojgólového vedenia! Viktor Fekiač našiel milimetrovou prihrávkou pred bystrickou bránou svojho spoluhráča DENISA ŠIMURKU a ten to z prvej napálil k pravej tyčke! Asistencia: Viktor Fekiač.
     
    37:57
    Prvú presilovku si dnes zahrajú aj hostia. Dve minúty za nedovolené bránenie inkasuje Rastislav Matúška. Veľká šanca pre Bystricu na vyrovnanie!
     
    37:12
    Šance aj na opačnej strane, v najväčšej sa ocitol Matej Majling, ale skvelý Petrík čaruje, i keď teraz k tomu potreboval riadnu dávku šťastia!
     
    36:06
    Obrovské šance Zvolena, ale ani Viktor Fekiač z bekhendu, ani Patrik Pohanka príklepom spomedzi kruhov nedokázali prekonať Donovala!
     
    34:54
    Teraz Jaroslav Kucej sám pred Donovalom, ale netriafa jeho bránu!
     
    33:16
    Zvolen bude mať možnosť zahrať si druhú presilovú hru, keď trošku zbytočne fauloval vo svojom útočnom pásme Jakub Predajniansky. Dostáva tak 2 minúty za podrazenie.
     
    28:10
    Róbert Mendel išiel sám na brankára Donovala, ale zo zadu ho hákoval Marián Mikuš a ten si odchádza za tento zákrok sadnúť na trestnú lavicu na dve minúty!
     
    26:38
    Martin Novotný vypichol puk rovno dvom hosťujúcim hráčom, dostal sa do samostatného úniku, ale bekhendovým blafákom nedokázal prekonať Lukáša Donovala.
     
    23:33
    Banská Bystrica dala gól!
    Tak ako Zvolen dával v prvej časti hry z ničoho nič gól, teraz sa to podarilo hosťom! Bekhendový pokus Juraja Šeligu ešte Petrík kryl, ale na strelu pod brvno ALEXA VÝHONSKÉHO už bol prikrátky! Asistencia: Juraj Šeliga.
     
    18:43
    Ďalšia veľká šanca Zvolena! Tentokrát bol v nej Martin Novotný, spravil výborný blafák do forhendu, ale brankár hostí sa vyznamenal!
     
    16:41
    Zvolen dal gól!
    Domácim sa podarilo vyťažiť z tohto veľkého tlaku druhý gól! Prekvapujúcou strelou z pravej strany od modrej čiary sa prezentoval FREDERIK FEKIAČ a na prekvapenie všetkých končí tento puk za Donovalovým chrbtom. Asistencia: Denis Šimurka.
     
    13:34
    Výborná šanca hostí! Matej Majling vystrelil spomedzi kruhov na Petríka, ten puk vyrazil pred seba, kde bol dobre postavený Michal Macko, ale zvolenský gólman zázračne chytá lapačkou!
     
    10:09
    Zvolen dal gól!
    Po vyše polovici prvej tretine sme videli prvý gól! Strieľajú ho domáci hokejisti, konkrétne TOMÁŠ PAROBOK, ktorý nedal z bezprostrednej blízkosti šancu na úspech Lukášovi Donovalovi. Asistencia: Matej Koch.
     
    09:10
    Na opačnej strane obrovská šanca Viktora Fekiača, ale ten trestuhodne prestreľuje súperovu bránu!
     
    08:40
    Michal Macko v samostatnom nájazde, snažil sa zasunúť puk pomedzi betóny Petríka, ale zvolenský brankár bol pripravený!
     
    04:48
    Nádherná akcia na jeden dotyk po osi Mendel, Viktor Fekiač, Šimurka, posledný menovaný však z bezprostrednej blízkosti neprekonáva brankára Donovala!
     
    01:14
    Alex Výhonský triafa brvno Petríkovej brány!
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Jakub Bartko

    Góly a asistencie: 11. Parobok (Koch), 17. Fekiač Frederik (Šimurka), 44. Šimurka (Fekiač Viktor), 46. Šimurka (Mendel, Fekiač Viktor), 58. Jakubík (Klonga, Koch) – 24. Výhonský (Šeliga), 50. Ambroz (Macko, Hricko)


    HKM Zvolen: Petrík – Fekiač F. (A), Gábor, Pohanka, Koch, Matúška, Tóth, Majerík – Mendel (C), Fekiač V. (A), Šimurka – Klonga, Jakubík, Parobok – Kucej, Balko, Novotný – Parničan, Horváth, Grelneth
    HC MONACObet Banská Bystrica: Donoval – Košecký, Jendroľ, Kegalj, Tarabík, Janovský, Ramaj, Hermánek – Mikuš, Macko (A), Surový, Šeliga, Výhonský, Majling, Hibler, Andrisík, Predajniansky, Hricko (A), Ambróz (C)

    Rozhodca: Vojtek – Rojík, Hatala

    Diváci: 128