Budapešť – Znojmo 4:6 (kon.)
koniec
UTE Újpest Budapešť
4:6 (2:0, 0:5, 2:1)
HC LERAM Orli Znojmo
cz Sobota 18.01.2014, 14:30Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    50:06
    Za znojemské Orly je vyloučen Hložek (ZNO) – menší trest za krosček.
     
    41:39
    Vyloučen Theimer (ZNO), který si odsedí menší trest za podražení.
     
    38:08
    Na poslední dvě minutky ve druhé části hry odjíždí na trestnou lavičku Pichler (UJP), který se provinil držením protihráče.
     
    30:37
    Další vyloučení pro Maďary. Szücs (UJP) si odsedí dvou minutový trest za podražení.
     
    30:09
    Vyloučen Turbucz (UJP) – menší trest za sekání.
     
    29:07
    Vyloučen Garbacz (UJP), který obdržel osobní trest 5 + do konce utkání za napadení. Současně s ním je vyloučen i znojemský Marek Špaček, který inkasoval stejný trest za bodnutí špičkou hole.
     
    25:25
    Nyní tu máme vyloučení na straně domácího celku. Za příliš mnoho hráčů na ledě je vyloučen Varga (UJP), který si odpyká dvě minuty.
     
    24:46
    Vyloučen Pelikán (ZNO) – 2 min. za vražení na hrazení.
     
    23:05
    Rozhodčí jsou v náladě a rozdávají jeden trest za druhým. Ke svému spoluhráči si na dvě minutky přisedá Fodor (UJP), který se provinil rovněž hákováním.
     
    22:43
    Bude se hrát 4 na 4. Za hákování odjíždí na lavičku hanby Frajka (UJP), který obdržel za svoje činy dvou minutový trest.
     
    22:27
    Vyloučen Cerovečki (ZNO) – menší trest za krosček.
     
    13:34
    Další vyloučení pro hosty. Hačecký (ZNO) obdržel od rozhodčích desetiminutový osobní trest.
     
    04:40
    Hra se teď obrací ve prospěch domácího celku. Na trestnou lavici odjíždí Hačecký (ZNO) – 2 min. za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    00:44
    Znojemští se dostávají do velké výhody. Za domácí odjíždí na lavičku hanby Szücz (UJP), který obdržel 2 minuty za hákování.
     
    00:20
    Máme tu první vyloučení dnešního utkání. Menší trest si odsedí Fulop (UJP) za podražení.

    Marcela Procházková

    Góly a asistencie: 7. Fodor (Szalai), 18. Szücs (Frajka, Sagi), 41. Turbucz (Sziranyi, Gagyor), 42. Turbucz (Kuusk) – 24. Špaček (Theimer, Pelikán), 24. Žemlička (Hložek), 25. Nováček (Špaček), 30. Špaček (Nováček, Theimer), 32. Žemlička (Hložek, Theimer), 60. Pelikán (Žemlička)


    UTE Újpest Budapešť: Szabo G., (Cziller) – Garbacz, Fulop, Pichler, Bereczki, Hodos, Dorner, Hegedus, Kuusk – Sziranyi, Gagyor, Turbucz – Szücz, Frajka, Sagi – Szalai, Fodor, Varga – Szabo D., Markus.
    HC LERAM Orli Znojmo: Dovina (Sochor) – Koňařík, Theimer, Švanda, Michalica, Hloupý, Cílek – Špaček, Nováček, Žemlička – Hložek, Pelikán, Horák – Hačecký, Cerovečki, Holub – Indruch, Kacetl.