Omsk – Dinamo Minsk 7:2 (kon.) | Barys – Doneck 2:6 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Záhreb 1:4 (kon.)
Jekaterinburg – S.Moskva 2:0 (kon.) | Ufa – Metallurg Magnitogorsk 2:5 (kon.) | Čeljabinsk – Nižnekamsk 3:5 (kon.)
koniec
Traktor Čeljabinsk
3:5 (1:0, 0:3, 2:2)
Neftechimik Nižnekamsk
Sobota 18.01.2014, 12:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    To je odo mňa z tohto prenosu všetko, teším sa na vás opäť pri ďalšom kole KHL, s prianím pekného dňa sa s vami lúči Lukáš Pancurák. (14:18:01)
     
    Po tretinách 1:0, 0:3 a 2:2 si 3 body za víťazstvo odnášajú hostia z Nižnekamsku. Stretnutie nemalo jednoznačného favorita, obe tímy dokázali, že aj rozdiel dvoch gólov sa dá v priebehu niekoľkých sekúnd veľmi rýchlo zmazať, ba dokonca aj ísť do vedenia. A práve druhá a tretia tretina bola bohatá na rýchle a krásne góly, ale aj množstvo nevyužitých šancí. V stretnutí sme videli aj hattrick, ktorý zaznamenal hosťujúci Maxim Rybin.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:00
    Beží posledná minúta riadnej hracej doby.
     
    58:42
    Hostia sa ubránili, puk letel z pásma ešte pred návratom Zdunova, a tak sa nepíska ani zakázané uvoľnenie.
     
    57:45
    Po dlhšom váhaní do skúsil Bulis, ak by pálil hneď, Sudnistin by sa pravdepodobne premiestniť nestihol. Bulis si za toto zaváhanie vypočuje pár tvrdých slov, čo naznačuje navretá žila na krku trénera domácich.
     
    57:05
    Domáci sa nevedia s pukom preštrikovať cez dobre rozostavených brániacich hráčov.
     
    56:42
    Možno sa im to podarí v početnej výhode, na trestnú lavicu si odchádza odpykať dvojminútový trest Zdunov (NEF) za hákovanie
     
    55:00
    A v aréne je opäť ticho, zrejme si už aj diváci uvedomujú, že opäť vyrovnať bude mimoriadne ťažké.
     
    53:09
    Nižnekamsk dal gól!

    Kuriózny gól Nižnekamsku! Nahodenie na bránu končí až za chrbátom brankára Garnetta. MAXIM RYBIN zavŕšil tak svoj hattrick! Myslím, že je rozhodnuté... Asistencie: Even Strenght
     
    52:00
    Do útoku pôjdu hostia.
     
    50:55
    Glinkin vo výbornej pozícii míňa priestor troch žrdí!
     
    50:45
    Podarí sa domácim ešte stretnutie vyrovnať? Štadión buráca, čo ženie hráčov vpred.
     
    50:40
    Neskutočný zákrok Sudnistina! Bulis vyslal tvrdú ranu, puk sa odrazil len na hokejku Kontiolu, ktorý z bezprostrednej blízkosti nedokázal prekonať hosťujúceho gólmana! Ten si za takýto zákrok potlesk zaslúžil a uvedomujú si to aj domáci diváci.
     
    50:20
    Nižnekamsk dal gól!

    Hráčov Nižnekamsku akoby nakopol tlak domácich, rovnako, ako tomu bolo v druhej tretine. MAXIM RYBIN bol tým hráčom, ktorý sa dostal k puku a takmer z nulového uhla prekvapil Garnetta. Pre toho je to veru studená sprcha.
     
    50:05
    Domáci opäť pri puku, miešajú ho v útočnom pásme.
     
    48:02
    Mamašev neuspel proti Garnettovi v tutovke!
     
    47:44
    Aréna je na spadnutie, diváci chytili druhý dych a ženú svojich miláčikov vpred! Skvelé veci sa ale dejú aj na ľade, kde si domáci vytvárajú obrovský tlak, chýba tomu však poriadna strela.
     
    46:07
    Traktor Čeljabinsk dal gól!

    Neskutočné veci sa dejú v Čeljabinsku! Domácim sa v rozpätí niekoľkých sekúnd podarilo stav stretnutia vyrovnať! KOKUJOV dostal šikovnú prihrávku pred bránkovisko, kde už nemal najmenší problém zasunúť ho k vzdialenejšej žrdi. Asistencie:

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 17. Glinkin (Kosticin, Bondarev), 45. Kosticin (Kontiola), 47. Kokujov (Čistov) – 32. Koukal, 33. Koukal (Strenght), 39. Rybin, 51. Rybin, 54. Rybin (Strenght)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett – Ryabykin, Bondarev, Vasilčenko, Kondratev, Borodkin, Katičev, White, Klyštov – Mokin, Glinkin, Popov – Kontiola, Bulis, Kostitcin – Zavaruchkin, Čistov, Kokujov – Osnovin, Abdullin, Valejev – Danilishin
    Neftechimik Nižnekamsk: Sudnitsin – Berezin, Mamašev, Kosmačev, Romanov, Kurbatov, Šulakov, Jefremov, Khochryjakov – Netík, Koukal, Sexton – Taratuchin, Trunyjov, Belousov – Kulikov, Zdunov, Alševskij – Mnichovich, Rybin – Dalton Polygalov

    Rozhodca: Alexey Vasiljev, Konstantin Olenin – Aleshin Peter Alexander Nesterov