Omsk – Dinamo Minsk 7:2 (kon.) | Barys – Doneck 2:6 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Záhreb 1:4 (kon.)
Jekaterinburg – S.Moskva 2:0 (kon.) | Ufa – Metallurg Magnitogorsk 2:5 (kon.) | Čeljabinsk – Nižnekamsk 3:5 (kon.)
koniec
Traktor Čeljabinsk
3:5 (1:0, 0:3, 2:2)
Neftechimik Nižnekamsk
Sobota 18.01.2014, 12:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Beží posledná minúta riadnej hracej doby.
     
    56:42
    Možno sa im to podarí v početnej výhode, na trestnú lavicu si odchádza odpykať dvojminútový trest Zdunov (NEF) za hákovanie
     
    53:09
    Nižnekamsk dal gól!

    Kuriózny gól Nižnekamsku! Nahodenie na bránu končí až za chrbátom brankára Garnetta. MAXIM RYBIN zavŕšil tak svoj hattrick! Myslím, že je rozhodnuté... Asistencie: Even Strenght
     
    50:55
    Glinkin vo výbornej pozícii míňa priestor troch žrdí!
     
    50:40
    Neskutočný zákrok Sudnistina! Bulis vyslal tvrdú ranu, puk sa odrazil len na hokejku Kontiolu, ktorý z bezprostrednej blízkosti nedokázal prekonať hosťujúceho gólmana! Ten si za takýto zákrok potlesk zaslúžil a uvedomujú si to aj domáci diváci.
     
    50:20
    Nižnekamsk dal gól!

    Hráčov Nižnekamsku akoby nakopol tlak domácich, rovnako, ako tomu bolo v druhej tretine. MAXIM RYBIN bol tým hráčom, ktorý sa dostal k puku a takmer z nulového uhla prekvapil Garnetta. Pre toho je to veru studená sprcha.
     
    48:02
    Mamašev neuspel proti Garnettovi v tutovke!
     
    47:44
    Aréna je na spadnutie, diváci chytili druhý dych a ženú svojich miláčikov vpred! Skvelé veci sa ale dejú aj na ľade, kde si domáci vytvárajú obrovský tlak, chýba tomu však poriadna strela.
     
    46:07
    Traktor Čeljabinsk dal gól!

    Neskutočné veci sa dejú v Čeljabinsku! Domácim sa v rozpätí niekoľkých sekúnd podarilo stav stretnutia vyrovnať! KOKUJOV dostal šikovnú prihrávku pred bránkovisko, kde už nemal najmenší problém zasunúť ho k vzdialenejšej žrdi. Asistencie:
     
    44:29
    Traktor Čeljabinsk dal gól!

    Je znížené! Už iba jediný presný zásah nás delí od nerozhodného stavu. ANDREJ KOSTICIN bol tým hráčom, ktorý prestrelil Sudnistina v bráne. Asistencie: Kontiola
     
    42:00
    Nariadené trestné strieľanie v prospech domácich!
     
    40:10
    Kosmačov (NEF) si odpočinie na 2 minúty za faul lakťom.
     
    40:14
    Tak to je neskutočné, čo teraz dokázal zahodiť Bulis! Sám pred prázdnou bránou nedokázal puk dopraviť za chrbát bezmosného Sudnistina..Toto ešte môže domácich mrzieť.
     
    38:35
    Zavaruchkin (ČEL) sa previnil hákovaním, dostane 2 trestné miinúty.
     
    38:18
    Nižnekamsk dal gól!

    Tak drugá desaťminútovka je zo strany Nižnekamsku zahraná skutočne excelentne, z čoho ťaži MAXIM RYBIN, ktorý z pravej strany dokázal prekonať gólmana Garnetta.
     
    33:15
    Rybin (NEF) si pôjde odpočinúť na dve minúty za podrazenie.
     
    32:10
    Nižnekamsk dal gól!

    Tak zrejme som to zakrikol, Nižnekamsk v priebehu niekoľkých sekúnd otáča zápas! PETR KOUKAL sa presadil aj po druhýkrát! Teraz môžu byť hráči hostí tomuto českému hráčovi naozaj vďační. Asistencie: Strenght
     
    31:30
    Nižnekamsk dal gól!

    Nájazdu predchádzal brejk Koukala, ktorý bol zastavený za cenu nedovoleného zákroku. V trestnom strieľaní zvolil PETR KOUKAL bekhendovú kľučku a ponad padajúceho Garnetta krásne zakončil do ľavej šibenice.
     
    31:30
    Svedkami budeme samostatného nájazdu pre hosťujúceho Koukala!
     
    31:05
    A Garnett si po bombe od modrej čiary pripíše ešte jeden. Tak teraz mohli hráči Traktoru za svoje príliš veľké rozostúpenie pykať.
     
    27:30
    Netík vyslal krásnu strelu na Garnetta, ten predviedol ešte krajší "semafór" a zabránil tak gólu. pekný hokejový moment.
     
    24:30
    Alebo nie? Sme svedkami ďalšieho vylúčenia na strane hostí, odchádza Šulakov za podrazenie.
     
    21:57
    Prvé výlúčenie druhej tretiny na seba nenechalo dlho čakať, na trestnú lavicu si pôjde odpočinúť Trunyjov (NEF) na 2 minúty za hrubosť.
     
    16:23
    Traktor Čeljabinsk dal gól!

    A máme tu úvodný gól stretnutia, o ktorý sa postaral ANTON GLINKIN! Ten sa s pukom ocitol zoči-voči Sudnistinovi, prišla kľučka a Anton už nemal najmenší problém zdvihnúť puk ponad padajúceho gólmana. 1:0. Asistencie: Kosticin, Bondarev
     
    12:30
    Popov (ČEL) si odsedí 2 minúty po tom, čo nešťastne vyhodil puk medzi divákov.
     
    11:40
    Presilovka sa pre domácich končí, Klyštov odchádza značne podráždený po verdikte za podrazenie.
     
    05:05
    Budeme svedkami presilovky 5 na 3 pre domácich, na trestnú lavicu odchádza Kosmačov, ktorý sa previnil taktiež "sekerou".
     
    03:40
    Nie však na dlho, na lavičku hanby sa poberá aj Kurbatov za seknutie.
     
    01:20
    Na trestnú lavicu sa poberá hosťujúci Trunyjov, ktorý dostáva 2 minúty za hákovanie.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 17. Glinkin (Kosticin, Bondarev), 45. Kosticin (Kontiola), 47. Kokujov (Čistov) – 32. Koukal, 33. Koukal (Strenght), 39. Rybin, 51. Rybin, 54. Rybin (Strenght)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett – Ryabykin, Bondarev, Vasilčenko, Kondratev, Borodkin, Katičev, White, Klyštov – Mokin, Glinkin, Popov – Kontiola, Bulis, Kostitcin – Zavaruchkin, Čistov, Kokujov – Osnovin, Abdullin, Valejev – Danilishin
    Neftechimik Nižnekamsk: Sudnitsin – Berezin, Mamašev, Kosmačev, Romanov, Kurbatov, Šulakov, Jefremov, Khochryjakov – Netík, Koukal, Sexton – Taratuchin, Trunyjov, Belousov – Kulikov, Zdunov, Alševskij – Mnichovich, Rybin – Dalton Polygalov

    Rozhodca: Alexey Vasiljev, Konstantin Olenin – Aleshin Peter Alexander Nesterov