Topoľčany – Košice 3:4 (0:1 po s.n.) | Zvolen – Trenčín 3:7 (kon.) | B. Bystrica – Žilina 4:5 (po pr.)
Spišská N. Ves – Skalica 3:2 (kon.) | Poprad – HC Slovan 6:7 (kon.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 2:3 (kon.)
koniec
HK Poprad
6:7 (1:2, 2:3, 3:2)
HC Slovan Bratislava
Sobota 18.01.2014, 15:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Extraliga juniorov
Partner:
     
    53:24
    Slovan Bratislava dal gól!

    Bratislavský Slovan sa dostáva do vedenia, keď Lukáčik získal puk za bránou. Následne ho poslal MATÚŠOVI TRENČANOVI, ktorý spomedzi kruhov prekonal Sedlačka.
    Asistencie: Vladimír Lukáčik.
     
    50:50
    Poprad dal gól!

    Popradčania opäť vyrovnali! PETER HREHORČÁK okamžite po buly strieľal spomedzi kruhov a prekonal brankára Denisa Godlu.
    Asistenciu si pripísal Andreas Štrauch.
     
    48:01
    Slovan Bratislava dal gól!

    Slovan sa dostáva necelých 12 minút do konca stretnutia do vedenia! Medzi kruhami získal puk VLADIMÍR LUKÁČIK, ktorý namieril a prekonal brankára Sedlačka strelou pod hornú žrdku.
    Asistenciu si pripisuje Tomáš Môcik a Matúš Trenčan.
     
    44:56
    Poprad dal gól!

    Domáci dramatizujú zápas! DÁVID TOMEČKO získal puk v útočnom pásme po chybnej rozohrávke hostí a na dva razy prekonáva Samuela Baroša, ktorý je v zäpätí vymieňaný Denisom Godlom!
    Bez asistencie.
     
    43:57
    Poprad dal gól!

    A "kamzíci" znižujú stav už na 4.5. Postaral sa o to šikovnou hrou RENÉ ŽENČUCH, keď prenikol po ľavej strane a vystrelil na brankára Baroša, ktorý bol už bezmocný!
    Asistenciu si pripísal Andreas Štrauch a Martin Vojsovič.
     
    38:48
    Poprad dal gól!

    Popradský útočník Štrauch opäť ukázal svoju hernú aktivitu a prekľučkoval sa z ľavej strany a strelou medzi nohy brankára Baroša znížil stav na 3:5.
    Asistenciu si pripísal Michal Babinský.
     
    33:00
    Slovan Bratislava dal gól!

    Slovan zvyšuje stav stretnutia už na 2:5! Postaral sa o to Vladimír Lukáčik, keď napriahol medzi kruhami a strelou prekonal brankára Sedlačka
    Asistenciu si pripísal Blahoslav Novák.
     
    28:09
    Slovan Bratislava dal gól!

    Slovanistom sa podarilo zvýšiť si náskok na 2 góly zásluhou Patrika Danišovského, ktorý dorážal pred bránou Lukáčikovu strelu.
    Asistencia: Vladimír Lukáčik.
     
    24:06
    Poprad dal gól!

    Peter Hrehorčák premenil trestné strieľanie tvrdý príklepom!
     
    22:54
    Slovan Bratislava dal gól!

    Slovan zvyšuje stav na 1:3. Podarilo sa im to po presilovej hre, keď dokázal prekonať brankára Sedlačka z medzikružia OLIVER MIKŠÍK.
    Asistenciu si pripísal na konto Patrik Bačik.
     
    14:53
    Slovan Bratislava dal gól!

    Po necelej minúte prišla odpoveď Slovanistov. Blahoslav Novák získal puk na pravom krídle a presunul sa s ním ku pravému kruhu. Následne našiel v medzikruží PATRIKA BAČIKA, ktorý puk po prihrávke umiestnil do pravého horného rohu Sedlačkovej brány.
    Asistenciu si pripsiuje Blahoslav Novák.
     
    14:02
    Poprad dal gól!

    Poprad vyrovnáva stav! Svoju skvelú individuálnu hru potvrdil ANDREAS ŠTRAUCH, keď získal puk v strednom pásme a presunul sa s ním do medzikružia odkiaľ chladnokrvne prekonal strelou k pravej žrdi gólmana Baroša!
    Asistenciu si pripísal René Ženčuch.
     
    07:56
    Slovan Bratislava dal gól!

    Slovan otvára skóre duelu! Na modrej čiare sa ocitol nebránený MICHAL VALJENT, ktorý dostal prihrávku od Filipa Mlynčára spoza brány a vystrelil. Puk trafil ľavú žrdku, od ktorej sa odrazil do brány.
    Asistenciu si pripisuje Filip Mlynčár.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 15. Štrauch (Ženčuch), 25. Hrehorčák (t.s.), 39. Štrauch (Babinský), 44. Ženčuch (Štrauch, Vojsovič), 45. Tomečko, 51. Hrehorčák (Štrauch) – 8. Valjent (Mlynčár), 15. Bačik (Novák), 23. Mikšík (Bačik), 29. Danišovský (Lukáčik), 33. Lukáčik (Novák), 49. Lukáčik (Môcik, Trenčan), 54. Trenčan (Lukáčik)


    HK Poprad: Sedlačko – Babinský, Varholík, Kasanický, Pitka, Kramár – Sawicki, Hrehorčák, Jenčo, Štrauch ("C"), Tomečko, Ženčuch ("A"), J. Lapšanský, Stanislav, Paczkowski, Ďurčo, Bielec, Vojsovič ("A")
    HC Slovan Bratislava: Baroš – Gula, Bačik, Turan, Černák, Lukáčik ("A"), Jurkovič, Valjent, Ficel – Tibenský, Môcik, Mikšík ("A"), Danišovský, Ernst, Šalka, Mlynčár, Klimčík, Novák ("C"), Bednarič, Petráš