Montreal – Chicago 2:1 (po pr.) | NJ Devils – Florida 2:1 (po pr.) | Winnipeg – Columbus 3:6 (kon.)
Nashville – Ottawa 1:2 (0:2 po s.n.) | Minnesota – Colorado 2:4 (kon.) | Arizona – Anaheim 3:5 (kon.)
Calgary – Pittsburgh 1:2 (kon.) | San Jose – Boston 0:1 (kon.) | LA Kings – Detroit 1:3 (kon.)
Washington – Buffalo 1:2 (0:1 po s.n.)
koniec
Arizona Coyotes
3:5 (1:1, 0:3, 2:1)
Anaheim Ducks
cz Nedeľa 12.01.2014, 02:08 • Jobing.com Arena, Glendale • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:10
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Murphy vypálil od modré mimo branku, Chipchura poslal puk od zadního mantinelu před klec Anaheimu na Vrbatu, který ještě našel napravo volného MIKEA RIBEIRA, jenž neměl problém trefit odkrytou branku hostů! Asistence: Radim Vrbata, Kyle Chipchura.
     
    51:17
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Domácím se daří snížit v dvojnásobné početní výhodě, když se puk před brankou po Vrbatově pasu odráží od brusle MARTINA HANZALA za Hillerova záda! Verdikt ještě musel potvrdit sudí u videa, jenž musel posoudit, zda nešlo o úmysl českého hráče. Asistence: Radim Vrbata, Oliver Ekman-Larsson.
     
    46:09
    Anaheim právě vstřelil branku!
    HAMPUS LINDHOLM dostal přesný pas před branku, odkud zcela nepokryt poslal puk z první pod břevno domácí klece! Asistence: Patrick Maroon, Mathieu Perreault.
     
    30:55
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kotouč se dostal na levý kruh k Pennerovi, ten jej poslal napravo na RYANA GETZLAFA, který si přehodil puk na backhand, povyjel na střed a poslal jej do domácí branky! Asistence: Dustin Penner, Corey Perry.
     
    29:11
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A hosté se svému čtyřgólovému standardu hodně přibližují i dnes, Perry poslal pas od mantinelu na levý kruh DUSTINU PENNEROVI a ten střelou z první posílá puk nad rameno domácího brankáře! Asistence: Corey Perry, Matiheu Perreault.
     
    25:44
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak to je tvrdá rána pro domácí, kteří doposud ovládali hru ve druhé třetině. SAMI VATANEN vypálil od modré čáry a Greiss, ačkoliv měl odkrytý výhled, pustil mezi betony kotouč do branky! Asistence: Jakob Silfverberg, Mathieu Perreault.
     
    12:27
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Mezi kruhy se ujal odraženého kotouč Bonino, potáhl si jej do strany a pokusil se překonat padajícího Greisse, to se mu však nepovedlo, k volnému kotouči se však nejrychleji dostal HAMPUS LINDHOLM, jenž jej poslal do odkryté domácí branky! Asistence: Nick Bonino, Kyle Palmieri.
     
    03:57
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Domácí se po první vážnější akci ujímají vedení v zápase, Hanzal střílel z levé strany kotouč se odrazil mezi kruhy na LAURI KORPIKOSKIHO, který vypálil švihem, jeho první ránu ještě Hiller vyrazil, na následnou dorážku však byl již krátký! Asistence: Radim Vrbata, Martin Hanzal.

    Daniel Kubelka

    Góly a asistencie: 4. Korpikoski (Vrbata, Hanzal), 52. Hanzal (Vrbata, Ekman-Larsson), 59. Ribeiro (Vrbata, Chipchura) – 13. Lindholm (Bonino, Palmieri), 26. Vatanen (Silfverberg, Perreault), 30. Penner (Perry, Perreault), 31. Getzlaf (Penner, Perry), 47. Lindholm (Maroon, Perreault)


    Arizona Coyotes: Greiss (31. Smith) – Ekman-Larsson, Murphy, Morris, Yandle (A), Klesla, Stone – Vrbata, Hanzal (A), Korpikoski – Boedker, Ribeiro, Doan (C) – Moss, Vermette, Klinkhammer – Kennedy, Halpern, Chipchura.
    Anaheim Ducks: Hiller (Gibson) – Lindholm, Beauchemin, Lovejoy, Fowler, Fistric, Vatanen – Perry (A), Getzlaf (C), Penner – Beleskey, Perreault, Silfverberg – Cogliano, Koivu (A), Winnik – Palmieri, Bonino, Maroon.

    Rozhodca: St. Laurent, Walsh – McElman, Murphy

    Diváci: 13.289