Skalica – Zvolen 5:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Spišská N. Ves 6:1 (kon.) | Žilina – Nitra 5:2 (kon.)
Trenčín – Topoľčany 1:2 (kon.) | HC Slovan – B. Bystrica 1:2 (kon.) | Košice – Poprad 8:1 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
6:1 (1:0, 1:1, 4:0)
HK Spišská Nová Ves
Nedeľa 12.01.2014, 10:30 • ZŠ Liptovský Mikuláš • Extraliga juniorov
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (12:36:02)
     
    57:31
    Registrovali sme menší technický výpadok, no pozeráme sa už do posledných minút dnešného zápasu. Liptovský Mikuláš aktuálne zachytil puk v strednom pásme.
     
    53:50
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Jasná prevaha domácich hráčov, ktorí v krátkom čase udreli už po tretíkrát. Prvý gól v dnešnom zápase si pripisuje MICHAL KABÁČ, ktorý sa dokázal presadiť spomedzi kruhov a namieriť presne. Asistencie: Sebastián Potocký, René Furdek.
     
    51:56
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Po tom ako padol predošlý gól prišla v bráne hostí zmena. Spišský brankár čelil prvej strele a ihneď kapituloval. Pokus MATEJA BAČU od modrej roztiahol sieť za jeho chrbátom. Asistencia: Andrej Laco.
     
    51:35
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči pridávajú ďalší gól, tentokrát je to už štvrtý v poradí. Pri striedaní domácich ostal na ľade iba RENÉ FURDEK, ktorý to skúsil individuálne a po strele od ľavej strany prekvapil aj samotného brankára. Asistencia: Tomáš Pida.
     
    48:29
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Zrejme je o dnešnom víťazovi rozhodnuté, ale do konca zápasu je ešte niekoľko minút. Samostatná akcia MARTINA MARCINKA, ktorý to všetko zavŕšil presnou strelou čím navýšil skóre na 3:1. Bez asistencie.
     
    46:59
    Hostia postupujú do útoku, ale puk iba nahodili. Liptovský Mikuláš z následnej akcie zakončuje od mantinelu, brankár Surák prerušil hru.
     
    46:29
    Spišská Nová Ves sa snaží vyrovnať, lenže Liptáci nepúšťajú súpera do zakončenia. Na druhej strane prišiel útok zo strany domácich. Po strele Laca je hra prerušená.
     
    45:27
    V posledných sekundách je hra rozhádzaná. Liptáci teraz za vlastnou bránou mali problém sa dostať do tlaku, avšak hra je prerušená.
     
    43:23
    Začala sa nám aj tretia tretina dnešného zápasu. Liptáci postupujú do útoku. Nahodený puk z ľavej strany skončil u brankára, ktorý prerušil hru.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    38:27
    V posledných sekundách druhej tretiny sa hrá rýchly hokej na oboch stranách. Liptovský Mikuláš síce nezískal puk v útočnom pásme, no ani z následného útoku Spišiakov sa nič vážne nedeje. Puk sa strieda na oboch stranách.
     
    36:42
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    V závere druhej tretiny, resp. v posledných minútach sa Liptáci znovu dostávajú do vedenia. Po tom ako si domáci vyprodukovali tlak v útočnom pásme prišlo menšie zaváhanie za vlastnou spišskou bránou čo následne využil JAKUB SUKEĽ, ktorý našiel voľné miesto v bráne Suráka a navýšil stav vedenia svojho tímu na 2:1. Bez asistencie.
     
    35:27
    Vylúčenie na oboch stranách. Na trestnú odchádza Potocký a Osuský, obaja za údery.
     
    33:24
    Pida odchádza na trestnú. Osobne ani ja sám neviem čo za tým bolo, ale je to iba osobný trest počas, ktorého si Pida posedí na trestnej 10. minút.
     
    32:52
    O puk sa bojuje hlavne v strednom pásme, kde sa však veľa stráca. Hovorí o tom aj nepresná prihrávka na strane Liptovského Mikuláša, po ktorej sa bude zahrávať buly v ich vlastnom pásme.
     
    31:59
    Vylučovať sa na strane hostí bude až teraz, keď na trestnú odchádza Skalický za napadnutie.
     
    31:20
    Domáci sa v posledných sekundách sťažovali na rozhodcov, lebo zrejme mali pár vecí odpískať, to sa však nestalo. Liptáci sú v útočnom pásme, kde držia hru po vyhratom buly.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Spišská Nová Ves. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 5. Marcinko (Pida), 37. Sukeľ, 49. Marcinko, 52. Furdek (Pida), 52. Bača (Laco), 54. Kabáč (Potocký, Furdek) – 27. Zakopjan (Hamráček, Osuský)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kelčík – Bača, Brezniak, Marcinko, Škandera, Sukeľ, Furdek, Kabáč, Kučara, Pida, Potocký, Danko, S. Danko, Laco.
    HK Spišská Nová Ves: Surák – Drozd, Giľák, Janovčík, Lesňák, Vrana, Cvengroš, Gonda, Hamrák, Hoffman, Kucirko, Hamráček, Ludanyi, Osuský, Skalický, Jan, Bednár, Findura, Horváth, Šmelko.

    Rozhodca: Jakubec – Paulíny, Vyšný